Olen lähtenyt mukaan Indiedaysin Asus-katumuotikuvakilpailuun, jossa 18 Indiedays -ja Inspiration bloggaajaa kisaavat parhaasta tyylistä! Oma kuvani ”Afroditen auringon alla” plus tietysti muut tämän postauksen kuvat on napattu lomareissullamme Kreikassa. Ihastuin tuohon Zaran vaaleaan maximekkoon, tiesin heti sen nähtyäni, että minun on saatava se itselleni.  Tyylini on  tosi simppeli ja rento, mutta mielestäni kuitenkin jollain asteella naisellinen. Arkena pukeudun mahdollisimman mukavasti ja käytännöllisesti. Mitä muuta oikeastaan voisinkaan, heh! Kuvitelkaahan minut nahkahameessa ja koroissa kun taiteilen tuolla hiekkalaatikolla kakkuja ja puhaltelen saippuakuplia?! Taidan olla koko kilpailun ainoa mamma muuten..!

 

kilpailukuva1

Jos pidätte asustani niin sitä pääseepi äänestämään täällä.

 

kilpailu2 kilp3 kilp4

Mekko ja jättikassi/Zara – kengät/Ugg Australia (Footway giveaway) – farkkutakki/Lindex – kello/Michael Kors – korvakorut/Marc Jacobs

 

kilp5

Muotikuvakilpailu jakautuu kahteen osaan. Alkukilpailu (eli olisko ne sitten ”karsinnat” :P) kestää kolme viikkoa ja joka maanantai kilpailusivulle päivitetään kuuden uuden bloggaajan kuvat. Finaaliin pääsee teidän äänestämänä  jokaisen viikon voittaja ja vielä toiset kolme bloggaajaa valitsee Indiedaysin ja Asusin raati. Yhteensä kuusi bloggaajaa jatkaa siis finaaliin ja muotikuvauksiin, jonka jälkeen pääsette taas äänestämään! Lopullisen voittajan valitsee Asus ja Indiedays yhdessä, voittaja saa (maineen ja kunnian lisäksi) palkinnoksi Asus Transformer Book THX300:n (arvo 1399 e), samanlainen huikea kone arvotaan myös kaikkien katumuotikuvia äänestäneiden kesken. Jos tahdot mukaan arvontaan, niin äänestä omaa lemppariasi täällä.

 

-Maj

 

asusbanneri

 

0 Comments

 1. Fiipi 20.5.2013

  Ihana asukokonaisuus :) Ja mie haluan kans nuo kengät! Mutta apua minkä hintaiset :( Onko kooltaan normaalit? Jos vaikka satun voittamaan lotosta, heh.

  Vastaa
 2. Heidi 20.5.2013

  Oli ihan pakko jättää kommentti, asusi on nimittäin aivan järjettömän upea! Varsinkin tuo farkkutakki-mekko yhdistelmä..oih ihana! Kävin jo äänestämässä sinua :D ..niin ja ehkäpä voisin suunnata myös Lindexille tuota takkia etsimään :)

  Vastaa
 3. Laura 20.5.2013

  Sait ääneni! Olet kaunis :)

  Vastaa
 4. LadyBlue 20.5.2013

  Aivan upeita kuvia ja ihana asu!

  http://ladyblueisinthehouse.blogspot.fi/

  Vastaa
 5. ella 20.5.2013

  Ihanan tyylikäs Maj lomallakin <3

  Vastaa
 6. Piippari 20.5.2013

  Kauniita kuvia. Vasta nyt huomasin tuon mekon koristelut, jotka jännästi kaartuvat kainaloiden alle. Kaunis yksityiskohta.Olen ihaillut myös manikyyri-pedikyyriäsi, mitä lakkaa olet käyttänyt?

  Vastaa
 7. Neela 20.5.2013

  Olet aivan todella kaunis näissä kuvissa. Mekko on upea, sopii sinulle todella hyvin. Saat varmasti ääneni :)

  Vastaa
 8. Katerina Alezandra 21.5.2013

  Ei vitsi ihana asu sekä upeat kuvat :)

  http://katerinaalezandra.blogspot.fi/

  Vastaa
 9. Bizou 24.5.2013

  Olet aivan u-p-e-a! :)

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *