Ai miten ihana hellepäivä täällä Tampereella tänään on ollut! Huomiseksi luvassa tosin sadetta, buu! Palataan kuitenkin takaisin vielä hellelukemiin ja viime sunnuntaihin, jolloin pojat ylättivät minut ja äitini  (äitienpäivä!) vuokraamalla pikkubussin käyttöömme. Huristeltiin ensimmäisenä Lindokseen (Rodoksen itärannikolla) tutkiskelemaan mestoja ja ihailemaan maisemia. Sokkeloiseen rakennelmaan porotti suoraan aurinko, joten lämpöä riitti erittäin mukavasti. Turistirysässä oli vierivieressä kojuja ja lapsilla paljon ihmeteltävää. Samuel irvisteli hassusti koko ajan, mulla ja siskolla teki pahaa aasien puolesta, jotka käppäilivät rappusia pitkin kantaen selässään turisteja. Lindos on kokemisen arvoinen paikka ja maisemat hivelivät ainakin minun silmiäni. Pienen kiertelyn jälkeen suuntasimmekin rannalle nauttimaan helteisestä päivästä.

 

1 2 3 8

Tarjolla oli kaikenlaista laidasta laitaan. Saatavilla oli ihania sandaaleita, käsitöitä, keramiikkaa, koruja eli perusturistikamaa ja joitain helmiä seassa NIIN plus erittäin hyvää appelsiinimehua ;)

 

4 5 6 7

Samppiksen reissuilme; hassu virnistys kasvoilla 24/7 ihan tunnetilasta riippumatta.

 

10

En ostanut yksiäkään kenkiä. Oikeesti ehkä vähän harmittaa. Täytyy kysyä kamuilta tuliaisiksi ehkä yhtä paria, kun he lähtevät pian samaan suuntaan kuin me…

 

11 9

Peppe hoitaa!

 

12 13

Paikalliset jutulla.

 

14 15 16 17

Suosittelen kaikille Rodoksen reissaajille ehdottomasti auton vuokrausta! Pienen peruskärryn sai n. 30 eurolla, minibussista joutui pulittamaan vähän enemmän. Lastenistuinten vuokraus oli huimat  2 euroa kappale. Vuokra-autolla liikuttaessa on kätsää kun voi itse päättää aikatauluista, suunnitella reittinsä mieluisaksi ja mennä muutenkin ihan oman fiiliksen mukaan. Lindoksen rannoilta jatkoimme taas matkaa hotellistopin kautta kohti Rodoksen vanhaan kaupunkia. Lapset muuten saivat automatkoista kummatkin täydet 10 pistettä, sillä he a) nukkuivat tai b) istuskelivat rauhallisesti maisemia katsellen. Ja se ei ole yleensä meidän perheessä ihan normaali käytäntö ;)

-Maj

 

 

0 Comments

 1. Jonna 18.5.2013

  Äw.. ikävä tonne. <3 Mun sydän on Rodoksella. Niin tuttuja paikkoja näky kuvissa ja jopa toi aasi on tuttu. Taitaa olla kyseessä ne raukat, jotka kärrää ihmisii korkeelle ylös vuorelle.

  Vastaa
  • Maj 19.5.2013

   Niin, voi aasikamuja, parasta vaan olla rahoittamatta tuollaista toimintaa :(

   Vastaa
 2. kummelikopplan 18.5.2013

  Näyttääpä Samppa isolta pojalta! Piti oikein tarkistaa sylikuvasta että oikea poika kyseessä :)

  Vastaa
  • Maj 19.5.2013

   Niinhän tuo on salakavalasti päässyt venähtämään, iiks!!

   Vastaa
 3. Niina 18.5.2013

  Heippa Maj!

  Ensinnäkin haluan kiittää sinua ihanasta blogistasi, löysin sen vasta jokin aika sitten Strictly Stylen blogin kautta ja siitä on nopeasti tullut ehdoton suosikkini! Kommenttini ei nyt liity tähän postaukseen vaan bloggaamiseen ylipäätään. Olen harkinnut oman blogin aloittamista ja ryhtynyt tekemään joitain valmistelevia toimia mutta jo tässä vaiheessa huomaan, että blogin pitäminen vaatii aivan valtavan määrän työtä! Jo pelkkä valokuvaaminen tuntuu vievän hirvittävän paljon aikaa, tosin ehkä siinä harjaantuu ajan myötä niin ettei tarvitse ottaa 50 kuvaa saadakseen yhden käyttökelpoisen ;) Koska päivität blogiasi niin usein ja upeilla kuvilla minua kiinnostaisi, kuinka monta kuvaa otat keskimäärin päivässä? Mainitsit kysymys ja vastaus -postauksessa blogisi vievän paljon aikaasi (minkä todella uskon!), osaisitko arvioida paljonko työtunteja blogiisi uppoaa viikossa? En tiedä oletko koskaan kirjoittanut itse bloggaamisesta mutta minua ainakin kiinnostaisi millainen on tavallinen ”työviikkosi” blogin parissa! Kiitos vielä ja aurinkoista kesän odotusta koko perheelle! :)

  Vastaa
  • Maj 19.5.2013

   Moikka Niina! Mä en ole koskaan laskenut työtuntejani, bloggaaminen & kuvaaminen kun ovat paitsi työni, mutta myös rakkaita harrastuksiani. Esimerkiksi lomareissulla nappailin vaan kuvia itselleni ja osaa myös sitten voin käyttää täällä blogissakin. Jos jotain nyt pitäisi heittää niin kyllä helposti päivässä saisi sen 8 tuntiakin menemään (meilit, kuvat tai videot, kirjoittaminen ja muut mahdolliset jutut) mutta se kyllä riippuu niin paljon aiheesta ja siitä, että vastaileeko kommentteihin ja niihin sähköposteihin. Toisinaan saatan tehdä nopean päivityksen alle tunnissa ja jättää muut hommat odottelemaan seuraavaa päivää.

   Vastaa
 4. Mimosa 18.5.2013

  Vitsi miten ihania ja aurinkoisia lomakuvia :-) Täytyy varmaan ottaa joku äkkilähtö lämpimään elokuussa, pakko päästä itsekin pienelle reissulle :-)

  Vastaa
  • Maj 19.5.2013

   Suosittelen lämpimästi ;)

   Vastaa
 5. Veera E. 18.5.2013

  Kreikka on aivan ihana maa ja paikalliset ovat niin ystävällisiä! Olimme muutama vuosi sitten myös tuolla! Huomasitko vaikuttiko Kreikan talouden taantuma millään tavalla turisteihin? :D

  t. Veera

  Vastaa
  • Maj 19.5.2013

   Mun mielestä ei kyllä oikeastaan! Rodoksen kaupungissa kiinnitin huomiota siihen, että liiketiloja oli tosi paljon tyhjillään :/

   Vastaa
 6. Julia 18.5.2013

  voi onpas niin kiva katsoa näitä kuvia, sillä me oltiin juuri kuukausi sitten tänä päivänä käymässä just tuolla lindoksella! ja vieläpä ihan samoista paikoista itsekin otin kuvia :D Oli kerrassaan aivan hieno ja ihana paikka!’

  oltiin Ixialla :)

  Vastaa
  • Maj 19.5.2013

   Moikka Juulia! Mukava kuulla, että reissupostaukset kiinnostaa :)

   Vastaa
 7. phocahispida 18.5.2013

  Hauska tuo pienen miehen lomailme! Minua kävi taannoisella Egyptin reissulla sääliksi hevoskärryjen edessä olevia vetohevosia, joita piiskattiin urakalla. Sanomattakin selvää, etten niiden kyytiin lähtenyt vaan kävelin mieluummin.

  Mekin mietittiin vuokra-autoa viime kesän häämatkallemme, mutta todettiin että silloj n. 4kk ikäisen pojan kanssa ollaan kunnon turisteja ja roikutaan lähinnä hotellialueella. Rentoutumisen kannalta se olikin kyllä ihan hyvä päätös. Ei aina tarvitse revetä seikkailemaan, välillä voi vain levätä. :)

  http://kideblogi.fi/ilmansinuaolenlyijya/vauvan-kanssa-rantalomalla/

  Vastaa
  • Maj 19.5.2013

   Jep, ei olisi tullut mieleenkään hypätä aasin selkään. Mielestäni lomalla (ja miksei muulloinkin) kaikki tekee ihan niinkuin parhaaksi kokee, kunhan ei muita ihmisiä loukkaa, häiritse tms. :) Toisille myös se seikkailu voi olla parasta rentoutumista, kun taas toiset tykkää kölliä hotskulla :)

   Vastaa
 8. Anna 19.5.2013

  Hei, pakko kysäistä! Onko Peppe sun veli? Onko se sinkku :D?

  Vastaa
  • Maj 19.5.2013

   Hei Anna! Kyllä ja kyllä :)

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *