Te olette kyselleet arkipostausten perään ja sellaisia on kyllä kiva tehdäkin. Toivoisin ehtiväni kuvailemaan enemmän arjen tohinan keskellä, niin postausten kirjoittelu olisi vielä mielekkäämpää. Puhelin on usein aina käden ulottuvilla ja sillä tuleekin nappailtua tilannekuvia, joista osan jaan Instagramissa (Magicpoks), tänään muutaman myös täällä. Yhdessä päivässä kyllä ehtii tapahtumaan monenlaista ja näin illalla täytyy oikein pinnistellä, että mitäs me ehdittiin touhuilemaan. Tässäpä siis päiväkirjamaisesti tämän päivän kuulumiset…

Aamulla koko perhe heräsi Samuelin sisäisen herätyskellon sanelemana seitsemältä. Miika pomppasi suoraan sängystä lenkittämään koiraa ja jatkoi matkaansa töihin. Me lasten kanssa ihmeteltiin uutta päivää, syötiin puurot ja touhuttiin aamutoimiamme. Ennen yhdeksää olimme täysissä pukeissa, heitin tarpeellisia tavaroita laukkuun ja suuntasimme ulos. Hyökkäysvaunujen nokka kohti rantsua, jossa treffattiin naapurin tytöt. Rusinapaketti,  pala ruisleipää ja parisen tuntia veden rajassa riitti ihan kivasti. Pakkasimme kamppeet kasaan, lähdimme rullailemaan kohti kotia, mutta jossain kohtaa eräs pienimies alkoi laulelemaan unilauluja, joten jouduin kantamaan hänet ja työntämään toisella kädellä tupliksia, joissa Rebe pönötti. Hän käveli ylämäet ja siten helpotti taakkaani, puuh! Kotipihalla meitä odottelikin jo Sape. Miten ihanaa olikaan nähdä rakas Sapero pitkästä aikaa, Rebekka mietiskeli, että onkohan Sapella ollut ikävä häntä yhtään…? Olihan tietty ollut :”)

Syötiin lounasta, pikkuveikka siirtyi päikkäreille ja Sape laitteli mun hiuksia kuntoon. Keiteltiin kahvia ja tytöt leikkivät, ihana naurun kiherrys raikui kämpässä, kun he valmistivat ”leikki-hampurilaisia” toisilleen. Samuel heräsi päiväunilta, syötiin välipalaa, Miika tuli töistä. Neljän jälkeen Sape heitti mut autolla keskustaan kun muu poppoo jäi touhuilemaan kotiin.

Viimeiset kuvat ja heipat Sapelle. Meitsi suuntasi Suokon kautta Cafe Europaan blogihommien merkeissä.

Suokolla ihmettelemässä timantteja, tästä tulette vielä lukemaan myöhemmin lisää.

Europan törkeen hyvä vuohenjuustosalaatti. Tajusin, että en ollut itse ollenkaan syönyt lounasta, enkä juuri välipalaakaan. NÄLKÄ! Emilian kanssa tavattiin siis blogiyhteistyön merkeissä ja suunniteltiin syksylle jotain tosi kivaa teidän päänmenoksi, tiettykään en voi sitä vielä paljastaa!

Tapaamisen jälkeen otin suunnan muutamaan keskustan liikkeeseen ja tämän viikon vapaailtani kunniaksi otettiin siiderit terassilla. Siideri oli hyvää, mutta mitä vielä!! Sain linnunkakkaa päähäni, oikeesti koskaan ei ole moista sattunut. Haha, auts mikä lopetus kivalle päivälle :D Ysin bussi toi humputtelijan takaisin tänne kotiin, sain Rebekalta huolestuneen puhelun bussimatkalla , että onko Sape mahdollisesti vienyt mut jonnekin ja miksi en ole vieläkään kotona? Ja lisää pientä hiillostusta; voinko tuoda Sapen mukanani ja tulla nyt heti takaisin leikkimään hänen kanssaan :D

Kotiin päästyäni lähdin vielä pienelle kävelylle Tepon kanssa. Iltapesujen jälkeen istun tässä mytyssä kirjoittamassa tätä päivän tapahtumat -selvitystä ja tiedättekös mitä? Tunnen itseni tosi typeräksi. Voitteko kertoa, että ei kiitos näitä enempää :D Nyt meikäläistä sänky kutsuu, aamu-seitsemältä aloitetaan koko homma uusiksi varmaan ihan saman kaavan mukaan iltapäivään saakka <3 Tästä kaikesta omasta ajastani onnellisissa fiiliksissä lupauduin perjantaina kavereiden lapselle vahdiksi, osaankohan mä?  :)

-Maj

20 Comments

 1. anniina 30.5.2013

  Ihana Rebekka! Ja näitä just lisää, ei ollenkaan typeriä :)

  Vastaa
  • Maj 31.5.2013

   Mulle vaan tuli jotenkin niin hassu fiilis, ehkä mulla ei oikein enää pää toiminut tätä kirjoittaessani, myöhäisestä ajankohdasta johtuen… Toisaalta koskas mun pää nyt sitten toimis muutenkaan… :)

   Vastaa
 2. vendy 30.5.2013

  Ihana postaus! Just tällaset arkiset jutut kuvien kanssa on niin kivaa luettavaa välillä :) Tää on mun ehdoton lemppariblogi, vaikka oma elämäntilanne onkin ihan erilainen eikä esimerkiksi lapsia ole vielä! Silti tulee aina niin hyvälle tuulelle kun lueskelee sun ja niiin suloisten lasten touhuista! Eikä mitään esittämistä superihmeellisestä pintaliitoelämästä vaan realistisesti iloja ja onnellisuutta, ja sitten taas vähän harmaatakin arkea välillä :) Jatka samaan malliin!

  Vastaa
 3. Veera E. 30.5.2013

  Nämä postaukset ovat todella mukavaa vaihtelua! Ja dont worry, kyllä Sinä osaat. Onko teillä kolme lasta sitten saman katon alla? :D Meillä yhteen aikaan oli enemmänkin sukulaislapsia hoidossa, mutta nyt oma aika ei tahdo riittää edes biologiselle lapselle niin pakko rajata hieman. ;)

  Mukavaa loppuviikkoa teille!

  t. Veera

  Vastaa
  • Maj 31.5.2013

   Repesin,ahahahah :D Kyllähän toi pikku-Sape lapsestakin menis, mutta se on mun rakas ystävä. Miikalla on Viivi-tytär ja hänen paikkalla ollessa meillä on kolme lasta saman katon alla, mutta muuten harvemmin on ystävien/sukulaisten lapsia hoidossa :)

   Vastaa
 4. Roxy=) 30.5.2013

  Kiva postaus tuo oli.

  Viittitkö vielä kerrata mistä nuo sun ihanat sandaalit on hankittu?

  Näin eilen yhdellä samamtyyliset ja totesin että pakko kai se on munkin moiset saada kun niin ihanilta näyttävät. Siitäkin huolimatta, että tosi harvoin tulee mitään korollisia kenkiä käytettyä. Tai tässä tapauksessa pitäis kai puhua kiilallisista.

  Vastaa
 5. Saraa 30.5.2013

  Nää on just ihania postauksia! :D lissää näitä!

  Vastaa
 6. Emilia 30.5.2013

  Hei mistä tuo ihana mekkosi on hankittu?:)

  Vastaa
  • Maj 31.5.2013

   Mekkomekko on GT:stä :)

   Vastaa
 7. PikkuMu 30.5.2013

  Ihana maximekko sulla taas!!! Mun on kait kans pakko lähteä kokeileen sopisko mulle maxi ;)

  Vastaa
  • Maj 31.5.2013

   Korot jalkaan ja helmat hulmuaan, varmasti sopii :)

   Vastaa
 8. KataMeri 30.5.2013

  Näitä postauksia on ihana lukea, niin aitoja, jokapäiväisiä:) ihanaa kun on kesä ja lapsillekaan ei tarvi pukea montaa kerrosta ulos! Toivotaan montaa aurinkoista kuukautta ennen pimeää syksyä!

  Vastaa
 9. Paukkuliini 30.5.2013

  Ouuu, linnunkakat ei oo kivoja! Mulle pläsäs kerran lokki tekosensa nenän viereen, kun tähystelin yläilmoihin. Tietysti teini-iässä ja vielä ihastukseni seurassa. Onneksi poju ei huomannut ja sain pyyhittyä kakat pois naamalta. :D Tosin haisu jäi mutta onneksi sekin hävisi heti vessareissun yhteydessä.

  Vastaa
  • Maj 31.5.2013

   Eikä, hahaha! Teininä tuollainen pikku vahinkohan oli varmaan ihan maailmanloppu :D

   Vastaa
 10. Maikki 30.5.2013

  Ihana postaus! Näitä ehdottamasti enemmän!!!! Ihana lukea ihan teidän ”tavallisesta” arjesta, koska itsellänikin on pienet lapset (2x1v)

  Vastaa
 11. Kata 31.5.2013

  Aivan ihania mekkoja postaus postauksen jälkeen!!! Saisko niistä jonkun info-kollaasin, että mistä niitä löytää? :)

  Vastaa
  • Maj 31.5.2013

   Pitää kehitellä joku sellainen, vaikka verkkokauppojen valikoimasta? Mitä tuumaisit?

   Vastaa
   • Kata 1.6.2013

    Kelpaa aivan hyvin :)

    Vastaa
 12. Riina 1.6.2013

  Superihana hattu R:llä (: mistäköhän olet sen ostanut?

  Vastaa
 13. Heli 2.6.2013

  oot hirmu ihana!! oon varmaan vuosikaudet lukenu sun blogia ja tää taitaa olla eka kommenttini.. tuun oikeestaan aina hirmu hyvälle tuulelle tätä lukiessani.. oot semmoinen niin aito, et ota itteäs etkä muutakaan turhan vakavasti, siis silleen huonolla tavalla, varmaan ymmärrät.. lapset on sun elämän keskipiste -se näkyy- hyvällä tavalla.. näistä kaikista kuvista ja jutuista välittyy hirmu onnellinen ja rakastava ilmapiiri, hyväntuulinen asenne!! tykkään, tykkään, ihan hurjana! :)

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *