haa1 haa2 haa3

 

Niin todellakin vain mielessä. Muhun on hiljattain iskenyt pieni stressinpoikanen, sillä kaikki kirkkoa, juhlapaikkaa ja aikaa lukuunottamatta on vielä auki! Emme ole laittaneet oikeastaan rikkaa ristiin asian hyväksi. Aikaa ei ole mitenkään älyttömästi ja vähintään kutsujen pitäisi olla jo matkalla, mutta nekin ovat vasta suunnitteilla tai ehkä voisi sanoa niiden olevan puoliksi valmiit. Apua! Miika on aina vitsaillut, että viikko ennen säädetään hirveällä hädällä kaikki kuntoon ja musta alkaa tuntumaan, että niin tässä vielä käy. Itselläni on muutamia visioita koristelujutuista, kukista ja muista, mutta oikeasti en ole kovin hyvä näissä hommissa. Kenkiä, laukkua ja sormustakin olisin vielä vailla :D Hei, nyt huijasin teitä muistin juuri, että onhan mulla ja tytöillä puvut ostettuna plus Sape on luvannut hoitaa meikkiksen kauniiksi tuona tärkeänä päivänä. Aloitan tänään ja hoidan vähintään yhden asian joka päivä, sen lupaan… Inhoan kiirettä ja paniikkia. Ollaanko me tosiaan menossa naimisiin? Hengitän syvään.

PANIIKKI! PANIIKKI! ÄÄAÄAÄAÄÄAÄAÄ!

 

-Maj

 

0 Comments

 1. Mirri 24.5.2013

  Höh, tässäkin postauksessa kivat kuvat, äkkiäkös sä niihin ”photoshoppaat” kutsutekstin ja teetät jossain valmiiksi kuviksi: kutsut-check ;)

  Vastaa
 2. aisa 24.5.2013

  tuttu tunne :D tosin meillä rupeaa olemaan kaikki valmiina omia ihania häitämme varten :) stemppiä suunnitteluun :) itse en halua jättää mitään viimeiseen viikkoon eli hyvissä ajoissa ollaan.

  p.s. Erittäin kauniit ja tunteelliset kuvat Teistä rannalla.

  Vastaa
 3. jnna 24.5.2013

  Voi Maj! Mä niin tiedän ton tunteen. Meillä oli häät viime elokuussa, mutta ahdistusta oli ilmassa enemmän ja vähemmän (tietää että pitäs tehdä, mutta ei vaan saa aikaiseksi).. Kunhan vaan muistat sen, ettet ressaa hääpäivänä, se on teidän päivä ja se on ihan sama, jos joku asia päin honkia, niistä tulee vain hauskoja muistoja (nimim. Photoboothin propsit unohtui kokonaan, hyviä kuvia tuli silti ;) ) Melkein vuosi häiden jälkeen toivon, että saisin joskus vielä juhlistaa esim. 10 v avioliittoa ”suuremmin menoin”, oli se hääpäivä ihana!

  Vastaa
 4. MirvaJosefiina 24.5.2013

  Tiedän tunteen, häät lähestyy ja työkiireiden vuoksi tuntunut, että MITÄÄN ei ole saanut aikaan juhlan suhteen. Otinpa minäki niskasta itseeni kiinni, kutsut laitettaan graafiselle suunnittelijalle suunnitteluun ja painoon, valokuvaaja ja bändi varattiin viikonloppuna (saatiin onneksi vielä, kuvaajalle oli sattumoisin tullut peruutus, jes! :), eilen löysin vahingossa hääkegät ja tänään bongasin täydellisen kampauskuvan. Kyllä se tästä ja varmasti teilläkin :) Muuten samaan mieltä, että on niin kauniit kuvat että mikset laita niitä graafiselle suunnittelijalle kutsuja varten, varmasti saa ihastuttavat noin ihanista kuvista :)

  Kannattaa muuten tehdä myös ihan konkreettinen lista tekemättömistä ja vähän myös delegoida tehtäviä, siitä sitten suurimmat ja tärkeimmät ensin hoitoon. Helpottaa kummasti!

  Vastaa
 5. Pia Kokko 24.5.2013

  Hei!

  Ihanan aito blogi sinulla. Menin itse naimisiin 11v sitten 19-vuotiaana. Silloin olin niin nuori etten tajunnut stressata yhtään mistään. Askarreltiin vain kutsut Tiimarin korttipohjiin tulostamalla kiva runo ja yhteystiedot yms. paperille joka sitten liimattiin korttipohjaan ja joku kultainen tarra päälle :D Rahaa ei ollut, anoppi ompeli hääpukuni (joka oli kyllä todella mieleinen) tutut soittivat häissä ja pitopalvelu sekä paikka oli halvin mikä löytyi. Järjestelyt hoidettiin ehkä 4 viikkoa ennen häitä.

  Huomenna tulee täyteen 11v avioelämää ja onnellisia olemme edelleen vaikka häämatkakin jäi köyhiltä opiskelijoilta tekemättä.

  Jos menisin naimisiin nyt olisin varmaan aika paniikissa sillä kaikenhan pitäisi olla täydellistä.. Loppujen lopuksi kuitenkin niillä ulkoisilla puitteilla ei ole mitään tekemistä parisuhteen onnen kanssa, vain se merkitsee. Huolet pois, olet kaunis morsian vaikka perunasäkki päällä :)

  -Pia

  Vastaa
 6. Katsu 24.5.2013

  Yksi asia mikä kannattaa myöskin hoitaa heti kohta, niin kukkajutut. Varsinkin jos sulla on tiedossa mistä kukkakaupasta haluat kukkasi tilata. Kaikki kukkakaupat ei suostu/pysty tehdä moniin häihin kukkia samana viikonloppuna.

  Vastaa
 7. Heidi 24.5.2013

  huiii! kylmät väreet meni ku näin nuo rakkauden täyttämät valokuvat teistä <3<3 liikkis mikä liikkis ;)APUAA tsemppiä! te ootte menossa naimisiin<3<3

  Vastaa
 8. HelenaK 24.5.2013

  Hei Maj, oletko Pinterestissä? Sieltä ainakin löytyy hääinspiraatiota vaikka millä mitalla! Ja pääasia juhlapäivänä ei ole vimosen päälle hiotut yksityiskohdat vaan onnellinen hääpari :)

  Vastaa
 9. Jenni 24.5.2013

  Hei maj :)

  Olen ollut hiljainen lukijasi jo kauan. Hymyilyttää ihan miten samanlaisessa elämäntilanteessa olemme :) Minullakin on tyttö ja poika samaisessa järjestyksessä kuin sinulla ja kutakuinkin samanlaisella ikäerolla. Lisäksi olemme menossa naimisiin mieheni heinäkuussa pitkän yhdessäolon jälkeen. On ollut mukava lukea arjestanne ja saada siitä realistista kuvaa millaista muissa pikkulapsi perheissä on. Täälläkin todellisuus iski vasten kasvoja hetki sitten ja tajusimme, että tässähän tosiaan aika juoksee ja pieniä asioita (joita on miljoona) On vielä häitä varten hoidettava :D Tsemppiä häiden suunnitteluun ja arkeen.

  Vastaa
 10. Sylvia 25.5.2013

  Huoli pois, hyvin te vedätte! Ihanat tunnelmapalat rannalta. Meillä tulee 10-vuotta yhteisen jääkaapin käyttöä ensi kesänä täyteen. Itse hiljaa mielessäni pyöritellyt, jos vaikka juhlistaisi sitä häiden muodossa..Haluaisin kyllä, että ajatus lähtisi mieheltä ja että olis innolla mukana suunnittelemassa, kun en halua että ne olis vaan ”akkain piiperrysjuhlat”, joissa miehen tehtävänä olis hakea Tallinnasta viinat ja saapua paikalle. ;) Mikäs teidän kimmoke oli mennä naimisiin juuri nyt? Oot ihana, kaikki menee hyvin. Kiva keikkua mukana, kärpäsenä katossa.

  Vastaa
 11. Veera E. 25.5.2013

  Kaikki menee varmasti hyvin kun ei liikaa stressaa! Voin hyvin kuvitella itseni tilanteeseen, olen itse aina viime tingassa tekijä, joka asiassa. ;)

  Mukavaa viikonlopun jatkoa!

  t. Veera

  Vastaa
 12. viime kesän morsian 25.5.2013

  Ihania kuvia! Mistä tuli mieleen, että onko teillä valokuvaaja varattu/mietitty? Meidän kuvat otti valokuvaaja Sami Reivinen Klikistä. Todella ihana ja erittäin taitava, palkittukin, valokuvaaja. Olimme kuviin 100% tyytyväisiä. Parempia kuin osasimme kuvitellakaan. Otimme samalla perhekuvia. Kuvat otettiin Tammerkosken rannassa. Suosittelen!

  Vastaa
 13. Sini 25.5.2013

  Hei, oliks Miika viikonloppuna jossain matkoilla? :D Ku tulin Joensuusta ni samas junas oli ihan Miikan näkönen tyyppi, mut en oo yhtää varma oliko sun Miikas. :D

  Vastaa
  • Sini 26.5.2013

   Tarkoitan siis viime sunnuntaita (19.5.). :)

   Vastaa
  • Maj 26.5.2013

   Moikka Sini! Tyyppi ei kyllä tällä kertaa voinut olla Miika :)

   Vastaa
   • Sini 28.5.2013

    Joo, siks varmistinki. :D

    Oli muute ihan saman näkönen kyl. :D

    Vastaa
 14. Sonja 25.5.2013

  Voivoii…♥ kyllä sä kaikesta selviät älä turhaan stressaa! ;) Mä niin oon onnellinen teijän puolesta!

  Vastaa
 15. Jojo 25.5.2013

  Susta tulee kaunis morsian. Ja kun on jo noi tärkeimmät eli paikka ja puvut hommattuna, ni eihän siitä oikeastaan tärkeistä jutuista puutu enää muuta ku ne kutsut ja sitte, jos paikan puolest ei tuu ruoka, ni se. Siinähän ne periaatteessa on, mitä tarttee onnistuneisiin häihin.

  Vastaa
 16. Aimee 26.5.2013

  Ihania kuvia! :)

  Vastaa
 17. Silja 26.5.2013

  Meillä oli häät viime elokuussa ja käytännössä kaikki järjestelyt tapahtui muutamaa viikkoa aikaisemmin! :D Myös minun hääpuku, sormus, kukat, kakut, sulhasen puku yms. Silti ne oli mielestäni todella kauniit ja ennen kaikkea meidän näköiset häät! Päivän olimme ilmoittaneet vieraille jo edeltävänä syksynä, joten vaikka kutsutkin lähti matkaan vasta 5vkoa ennen häitä, tiesivät kaikki meille tärkeät ihmiset jo varata ajan kalenteriin!

  Paikan, bändin, ruuat ja tuomarin olemme varanneet jo aikaisemmin! :)

  http://silly-o.blogspot.fi/2012/10/the-wedding.html

  Rennosti vaan, niin kaikki järjestyy ajallaan! :) Tsemppiä viime metreille!

  Vastaa
 18. apila 19.6.2013

  Kanattaa lukea erilaisia hääblogeja, niiden avulla saa myös aika paljon vinkkiä tekemisiinsä :) Loistavia ovat esim.

  kosittiin.blogspot.fi

  palomiehenmorsian.blogspot.fi

  Tsemppiä järjestelyihin!

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *