Tänään olen ollut aika monta tuntia kaupungilla, hoidellut asioita ja roikkunut muuten vain, parilla eri kokoonpanolla. Perheen kanssa päätettiin aloittaa viikonloppu herkuttelemalla, mitenkäs muuten? Samppa 1-vee syö munkkia kuin vanhakin tekijä, hups…

 

pe1

Minttujätski sävysävyyn paidan kanssa.

 

pe2 pe3 pe4 pe5

Olin tiukkiksena Rebekalle kaupungilla ryntäilemisestä ja pikkuveljen tönimisestä. Sovittiin, että sellaista ei saa tehdä…

 

pe6 pe7

Ja tönimiskielto loppuikin sitten tytön mielestä kotipihalla.

 

pe8

Jep, ”sisarrusrakkautta” ja rakentavia keskusteluja. Meidän lapset ovat tällä viikolla näyttäneet ne kaikkein kaameimmat puolensa, nyt on se hetki varmaan kun he testaavat kuinka pitkälle mamman (muutenkin turhan lyhyet) hermot riittävät. Mun puolesta sellainen testaaminen ei olisi ihan välttämätöntä, mutta tuskimpa tämä kinaaminen/riitely lasten kasvaessa yhtään vähenee, pahoinpelkään päinvastoin :D

ps. Kuvissa Vero Modalta saatu nahkatakki, jonka Elisa minulle stailauspalvelussa valikoi! Muistuttelen, että stailauspalvelu-tarjoukset ovat voimassa toukokuun ajan. Kannattaa kokeilla, ajan voi varata käymällä tai soittamalla (keskustaan, Veskaan tai Ideaparkkiin), se ei maksa mitään, eikä velvoita ostamaan. Mä ainaskin sain tosi hyviä idiksiä, oon innoissani tuosta takista ja sen yhdistämisestä monenlaisiin asuihin, kiitos vaan vinkeistä keskustan Vertsuun!

-Maj

 

 

0 Comments

 1. rr 3.5.2013

  Hei, voisitko kertoa millä sovelluksella käytät instagramia Lumiassa/

  Vastaa
  • Maj 3.5.2013

   Joo, mulla on Windows Phone 8 ja siihen ladattava Instagraph-sovellus :)

   Vastaa
 2. JonnA 3.5.2013

  Ihanat nuo sinun ja Rebekan takit :) Minkä merkkinen tuo Rebekan takki on?

  Vastaa
  • Maj 3.5.2013

   Rebekan takki on ostettu KappAhlista :)

   Vastaa
 3. PikkuMy 3.5.2013

  Täällä sama meininki ja tällä äidillä jotenkin takki tyhjä… Mutta ei hätää, huomenna vietän ystävän kanssa ihanan päivän kaupungilla kierrellen ja herkutellen ja leffassa. Unohdan kaikki kotijutut, työjutut ja lataan akut niin sit taas jaksaa. Mutta nyt on valitettavasti vielä tää päivä ja työt ei tekemällä lopu eli pakko jaksaa vielä vähän :)

  Huippua viikonloppua teille!

  Vastaa
  • Maj 3.5.2013

   Mä koitan latautua yön aikana, eipäs taida olla vaihtoehtoja, Miikalla on peli huomenna, tylsää :( Superihanaa tyttöjen päivää, nauttikaa <3

   Vastaa
 4. Emmi 3.5.2013

  Voi että, vaikutatte tosi ihanalta ja onnelliselta perheeltä! Tulee aina jotenkin ”lämmin” fiilis kun tulee tänne kurkkimaan :-)

  Vastaa
  • Maj 3.5.2013

   Toki meillä, kuten muillakin on omat ongelmamme, mutta perusjutut on kunnossa ja ollaan onnellisia täällä hässäkän keskellä :)

   Vastaa
 5. Eve 3.5.2013

  En muista olenko koskaan jättänyt kommenttia, mutta nyt sain aikaiseksi eli kiitos Maj blogistasi :) Pidän siitä, että tämä on niin aito ja elämänmakuinen ja kirjoitat niin hyvistä kuin huonoista hetkistäkin :) Erityisesti plussaa siitä, ettet koe välttämättömäksi omistaa kaikkia samoja merkkijuttuja mitä useimmilla bloggaajilla on. Olet jotenkin ihanan maanläheinen, mitä mielestäni blogimaailmassa on enää harvassa! En tietenkään tarkoita etteikö mitään hienoja tai kalliita juttuja saisi omistaa eikä se ketään huononna, mutta kiva, että on eräs joku, joka pärjää ilmankin niitä monen sadan euron laukkuja ja huiveja. Olen lukenut blogiasi kai jo muutaman vuoden ja jatkan edelleen lukemista :)

  Vastaa
  • Eve 3.5.2013

   *eräs=edes :)

   Vastaa
 6. Ninnu 3.5.2013

  Moi! Voi miten ylisöpöjä kuvia! Ja ihanan aitoja ennen kaikkea. Lapset <3. Joskus on vain niin vaikea pysyä tiukkana. =) ! Tsemppiä viikonloppuun palleroiden kanssa! Meillä vähän Ikea-keikkaa ja sisustushommeleita ja vauvaa tietysti! ps.Tuo pienen toppaliivi oli ylihellyttävä!

  Vastaa
 7. Laura 4.5.2013

  Mistä ihana laukkusi on joka näkyy viimeisissä kuvissa? :)

  Vastaa
  • Maj 5.5.2013

   Se on mistäpä muualtakaan kuin Zarasta :)

   Vastaa
 8. Elina 4.5.2013

  Ihana blogi ja ihana postaus! Olet upea! <3

  Vastaa
  • Maj 5.5.2013

   Voi ei Elina, kiitos ihan hirveesti :)

   Vastaa
 9. Minttu 4.5.2013

  Onko mitään hajua tuon ihanan takin hinnasta?

  Vastaa
 10. Maj 5.5.2013

  Oisko se ollut jotain 60 euroa?

  Vastaa
  • Maj 5.5.2013

   Vai olikohan se kuitenkin ollut reilu 100 euroa, hitsi vie!

   Vastaa
 11. Reettis 6.5.2013

  Mistä löytyy noin ihanan näköiset kengät kun sulla on jalassa? :)

  Vastaa
 12. Hanna 7.5.2013

  Hahaa, joku olikin tehnyt likaisen työn mun puolestani, kun oli kysynyt kenkien alkuperää! :)

  Ihana tyylikäs perhe ollut liikenteessä, tollai lapsia kuuluukin pukea: mukavasti ulkonäöstä kuitenkaan tinkimättä. :)

  Vastaa
 13. sisi 9.5.2013

  voi hitsi sä olet ihana nainen maj! nää kuvat on niin aitoja tilannekuvia!

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *