Vaikka olenkin jo vastaanottanut toukokuisen LivBoxin, niin mattimyöhäisenä fiilistelen vielä huhtikuussa saapunutta pakettia…. Onko siellä lukijoissa muuten LivBoxin tilaajia?  Kuulun LivBoxin ”bloggari testuryhmään” ja olen kyllä ilahtunut saadessani joka kuukausi ilmestyvän kosmetiikkaboksin käsiini. Uusia (ja erilaisia) tuotteita on tosiaan tullut testailtua. Parannusehdotuksina olen toivonut näytekokojen tilalta mielummin normaalikokoisia tuotteita, vaikka niitä olisikin sitten vähemmän :) Huhtikuun LivBox yllätti raikkaudellaan ja sieltä paljastuikin itseasiassa hankintalistallani ollut tuote; Avènen terveyslähdevesi. Jos en nyt ihan väärin muista, niin ihanalla Charilla oli tämä kyseinen tuote Nycin lennollamme mukana ja mietin jo tuolloin, että täytyypä itsekin testata jotain vastaavaa. Apteekkien valikoimasta löytyvän tuotteen kerrotaan rauhoittavan, suojaavan ja kosteuttavan jopa ärtynyttäkin ihoa. Eikä se  sisällä hajusteita tai säilöntäaineita.

 

livbox1  livbox3 livbox4

Lisäksi paketista paljastui matkalla käteviä Simplen silmämeikin poistolappuja, mini-kokoinen Cliniquen ripsiväri  ja Paesen luomiväripaletti. Boksissa oli siis kolme näppärää ”matkalle mukaan”-tuotetta ja ehkä luomivärillekin keksitään vielä jotain käyttöä…

 

livbox5 livbox2

Jos siellä lukijoissa on LivBoxin tilaajia, niin kertokaa ihmeessä ehdittekö jo kokeilemaan Avènen terveyslähdevettä,  jos ehditte, niin mitä piditte siitä!

Loppuun vielä aiheeseen liittyvä tutorial-video! Rakas Sapeliini opastaa ammattitaitoisesti miten taiotaan värikäs smokey eyes -meikki. Sitten tekemään vain sama perässä? Sape muuten käyttää tuossa silmämeikissä Paesen luomivärejä.

 

-Maj

 

 

 

0 Comments

  1. mia 11.5.2013

    Olen tammikuusta asti tilannut LivBoxia ja tykkään kyllä. Samaa mieltä tosin kanssasi että mieluummin isoja kokoja vähemmän kuin näytekokoja, ihonhoitotuotteista saa ainakin enemmän irti kun pystyy käyttämään vähän pidempään. Huhtikuussa sain tuon ripsivärin tilalla silmänympärysvoiteen. Avenen vettä olen suihkutellut treenin jälkeen nassuun, toimii varmasti myös lentokoneessa, laivassa tms. kuivailmaisessa tilassa. Paesen luomiväri oli positiivinen ylläri, tuon hintaluokan tuotteissa ei yleensä riitä pigmenttiä nimeksikään mutta tuohan olikin hyvä! =)

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *