Mitäs sitä tulikaan tällä kertaa ostettua ruokakaupasta? No huhhuh, pyörä! Kolmipyörä ostettiin Rebekalle, kun hän ei ole vielä oikein hoksannut tuota pyöräilyn iloa, mutta ehkä se on vain harjoituksen puutetta? Ajateltiin, että menopeli siirtyy kätevästi seuraavana kesänä pikkuveljelle, kun sisko saa kunnollisen pyörän. Miika ja Rebekka kävivät testailemassa 12-tuumaisia polkypyöriä, mutta totesivat yhdessä myyjän kanssa niiden olevan vielä vähän liian isoja, ainakin vielä hetken aikaa.

 

pyora1 pyora2

Kaikki osat tallessa, paitsi kokoamisohjeet? :D

 

pyora3 pyora4 pyora5 pyora6 pyora7

Kahden ahkeran assistentin avulla siitä kuitenkin tuli (ilman ohjeitakin) ihan pyörän näköinen kapistus. Voi, olisittepa nähneet Samuelin ilmeen kun hän tajusi, että hänellä ei 0le yksinoikeutta pyörään! Korvia vihlova huuto kajahti ilmoille ja pää panui lattiaan.

 

pyora8 pyora9

MINUN PYÖRÄ!

 

pyora10

 

Lopuksi ukkeli pääsi kököttämään siskon avustuksella satulaan, siinä hän istui ja virnisteli tyytyväisenä hassu hammasrivistö välkkyen, kyynelten vielä kimaltaessa poskilla.

Samuel, tuo jalkojansa pyörän selässä huolettomasti heilutteleva tyyppi selvisi taas VOITTAJANA ja siinä uskossa, että nimenomaan hänestä tuli uuden pyörän ylpeä omistaja!

Nyt vaan toivotaan kauniita pyöräilykelejä ja paljon kärsivällisyyttä polkuharjoituksiin ^__^

 

-Maj

 

0 Comments

 1. juuli 12.5.2013

  mäkin oon miettiny ostaa prismasta ton kun on niin älyttömän halpa mut kaikki ystävät/tutut sanoo ettei oo mitään järkee ostaa kolmipyörää vaan normi pyörä ja apurenkaat. lapsi oppii ihan tosi nopee polkee kun vähän treenaa ja sit apparit vaan pois. kyselin myyjän mielipidettä prismassa niin sano et 1,5v ei jaksa usein polkea kolmipyörää koska akseliväli niin pieni ja 3vlle ihan turha väkätin koska oppii kyllä nopeasti polkee appareilla normi pyörää. potkupyörä on myös kätevä kun oppii tasapainoa niin ei tartte ees appareita sit ku siirtyy pyörään.

  Vastaa
 2. LH 12.5.2013

  Kokeilkaa ihmeessä Rebekalle potkupyörää. Sen avulla hän oppii ensin tasapainon, eikä tulevaan pyörään tarvitse koskaan appareita. Ostamallanne pyörällä hän voi opetella polkemistekniikan. Voin kokemuksesta suositella suurella sydämellä.

  Vastaa
 3. E 12.5.2013

  Kivan näköinen pyörä! Itse olisin suositellut potkupyörää, siinä oppii tasapainoa ja helpommin myös oppii ajamaan ilman apurattaita.

  Vastaa
 4. Inka 12.5.2013

  Hei! Suosittelen potkupyörää! Meidän kaksivuotias poikamme huristaa sillä todella taitavasti. Potkupyörä kehittää lapsen tasapainoa, sillä pääsee kevyesti eteenpäin ja apupyörävaihe voidaan kokonaan ohittaa! http://www.pikkusiili.fi/index.php?page=shop.browse&category_id=9&option=com_virtuemart&Itemid=68&vmcchk=1&Itemid=68

  Vastaa
 5. Lukija Turusta 13.5.2013

  Minäkin suosittelen potkupyörää. Meillä hankittiin sellainen viime keväänä just kolme vuotta täyttäneelle, joka ei aiempana kesänä innostunut ollenkaan 12-tuumaisesta apupyörillä, vaikka pituus olisi riittänyt ihan hyvin opetteluun. Potkupyörästä tuli hitti ekasta kerrasta alkaen! Loppukesästä vauhti oli jo sellainen, että äiti sai juosta vierellä :) Ihan huippua!

  Vastaa
 6. Ulpu 13.5.2013

  Söpö pikku pyörä!

  Me ostettiin suoraan 12″, kyllä se polkeminen siitä pikkuhiljaa lähti. Mä en oikein ymmärrä miksi pitäisi ostaa monta erilaista/kokoista pyörää. Nyt 4v. tyttöselle pitäisi ostaa 16″, saa nähdä miten sen kanssa käy.

  Vastaa
 7. Karkki 13.5.2013

  Meidän poju sai kuukausi takaperin 1-v syntymäpäivälahjaksi samanlaisen pyörän ja sitä työnnellään tohkeissaan ympäri pihamaata ja kyydissä istutaan onnessaan, vaikkeivät jalat vielä polkimille ylläkkään. :)

  http://kideblogi.fi/ilmansinuaolenlyijya/

  Vastaa
 8. Veera Einola 13.5.2013

  Meillä myös täällä ajellaan kovaa vauhtia Nopsalla! ;)

  t. Veera

  Vastaa
 9. Hanna 14.5.2013

  Potkupyörää ei täällä turhaan suositella! Sen avulla tasapaino oikeassa pyörässä löytyy kuin itsestään. Ehkä ensi kesäksi sitten.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *