Yhteistyössä Footwayn kanssa.

Kenkien hankkiminen on nykyään ehkä liiankin helppoa, pari klikkausta ja posti tuo unelmiesi kengät kotiin. Netin kenkätarjonta on tosi monipuolista, menomonoja löytyy niin laidasta laitaan, ainakin omaksi ongelmakseni muodostuu enemminkin valinnan vaikeus… Tilasimme koko perheelle erilaisia ”tossuja” Footwayltä, vähän riippuen kunkin tarpeesta.  Footway on luotettava ja monipuolinen nettikauppa, tarvittaessa palautus ja vaihto on helppoa – ja ennen kaikkea maksutona. Voit harkita ostostasi 180 päivää, joten hutiostoja ei pitäisi tulla ;) Footwayltä löytyy trendikkäitä kenkiä myös perheen pienimmille. Mielestäni etenkin valitsemamme pikkuiset Niket olivat niin ihanat! Tällä hetkellä sivustolla näyttäisi olevan kaikki lenkkarit ja urheilukengät -20%:n alennuksella.

 

footway123 footway1 footway4

Itselleni valitsin blogimaailmassakin paljon hehkutetut klassiset Hunterin kumisaappaat! Itseasiassa en ole koskaan elämässäni käyttänyt kumisaappaita niin paljon kuin viime syksynä, joten onhan se ihan kiva että ne on tyylikkäät.

 

Vans Vulcanized Washed Tawny

Miikalla oli tarvetta kesäkengille, ne löytyivät helposti. Nämä ovat hänen ensimmäiset Vansinsa, melko mageet! Väri on Vulcanized Washed Tawny.

 

footway2

 

Mä sain Hunterin kumppareiden lisäksi myös jotain vähän naisellisempaa… Uggin kiilakorolliset Luciana Black-sandaalit. Koko viime kesä meni mukavuudenhaluisena ballerinoissa tallustellessa, mutta nämä istuivat tosi hyvin mun jalkaan, joten ehkä pääsen välillä liikuskelemaan koroissakin?

 

Children UGG   footway6

Rebekalla oli jo viime talvena värikkäät UGGit, tyttö ihastui niihin tosi paljon joten on ihanaa, kun hän saa ensi talvenakin tepastella Uggeissa. Fiksuna valitsin myös tällä kertaa neutraalin värin, että pikkuveli saa ne sitten omaan käyttöönsä myöhemmin. Pehmoiset lasten Uggit löydät täältä.

 

Baby Nike Air Max Baby Nike Air Max

Päheimmät kengät säästin vikaks! Sampalle posti toi Niken Air Maxit (olettekin saattaneet huomata, että Niket ovat Miikan suosikkeja….). Nämä sympaattiset 21-koon tennarit on helppo laittaa pikkuisen jalkaan tarrakiinnityksen ansiosta ja kävelykin niillä näyttäisi sujuvan melko mallikkaasti ;)

Olen aikaisemminkin tehnyt blogiyhteistyötä Footwayn kanssa. Olen myös tehnyt tilauksia Footwaylta ”ihan itsekseni” ja pakko kyllä hehkuttaa, että olen ollut erittäin tyytyväinen palveluun. Kengät ovat olleet sellaisia kuin pitikin, ainoastaan muutaman kerran olen tehnyt vaihdon koon takia ja sekin on sujunut mutkitta. Lasten merkkikengät on hinnoiteltu fiksusti ja muutamia superalebongauksiakin (mm. Reben Conssit) olen tehnyt! Mitäs te piditte meidän porukan kengistä? Tilailetteko usein kenkiä netistä itsellenne tai lapsillenne? Millaiset ovat tämän kesän cooleimmat kenkulit?

-Maj

 

 

 

0 Comments

 1. tiitu 11.5.2013

  Heippa! Kivoja kenkiä löytyi teille kaikille :)

  Oisin kysyny noista sun luciana-black -kengistä, että onko ne minkälaista mitotusta? Oon himoinnu noita jo niiiiin kauan, mut omat uggin talvikengätki on lastenkokoa, kun jalka on niin minikokoinen! Normi 36, mikä noissa näyttää olevan pienin koko on ihan varmasti liian iso, mut jos nuo sattuiski olemaan pientä mitotusta :)

  Vastaa
  • Maj 19.5.2013

   Heips! Mä sanoisin että ne on normaalia mitoitusta, otin koon 37 ja se oli mulle passeli. Mun koko on 37-38, yleensä avokkaissa ja kesäkengissä parempi on yleensä 37 :) Mut palautus ja vaihto on kuitenkin ilmaista jos haluat testata?

   Vastaa
 2. Rytsis 11.5.2013

  Hienoja on kengät! Samanlaiset uggit, kuin mulla :) <3

  Noita Hunttereita en tajua, tai siis mun mielestä ne näyttää ihan tavallisilta kumppareilta, mutta hinta on ihan älytön. Ja ainakin kaverin saappaista irtos se varren solki tosi nopeeta.

  Vastaa
  • Maj 19.5.2013

   Voi ei, mutta uskon kyllä että soljesta pystyy reklamoimaan? Mä oon kyllä ihan tykännyt niistä, ei ainakaan mitään valittamista :)

   Vastaa
 3. Juuri hain postista Footwayn paketin, pojalle lenkkarit ulkoiluun :)

  Nuo Uggin kiilakorot on kyllä ihanat, niitä on tullut ihailtua netissä… :)

  Vastaa
  • Maj 19.5.2013

   Ne on ihan täydelliset <3

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *