2 1 4 3

Kyselin Beach Housen arvonta-postauksessa, että Mitkä ovat Beach Housen yöpaitojen nimet? Vastauksia tuli upeat 522 kappaletta!

Kaikkien vastanneiden kesken arvoin Beach Housen Fold Heaven lakanasetin, jonka  voitti itselleen Henna!  Henna kommentoi näin; ”Yökkärit ovat nimeltään Bell ja Frill. Nyt todellakin toivon, että arpaonni suosisi!”  Jee, onnea Henna, vastasit ihan oikein kysymykseen ja saat nyt aivan mielettömän pehmoiset ja kauniit lakanat itsellesi, niissä kelpaa kyllä köllötellä. Laitan sinulle meiliä vielä tänään :)

-Maj

 

0 Comments

 1. commercial 29.5.2013

  Teepä testi: pystytkö tekemään kymmenen tai edes viisi postausta jotka eivät mainosta ja myy jotain tuotetta jonka olet saanut ilmaiseksi. Kertoisit vaan arjestanne.

  Blogiasi ei oikein voi enää kutsua life style -blogiksi tai sitten se täyttyy tavaroista! ;-)

  Vähän surumielistä että näin täysin satunnaisenkin kävijän silmään postaukset ovat tehneet täyskäännöksen pelkkään mainontaan. Mutta kommenttien ja vuorovaikutuksen vähyys kertonee sen sinullekin.

  Vastaa
  • Milla 29.5.2013

   Äkkispäätä selailin blogia pikkusen taaksepäin, niin ainakin postaukset päiviltä 26.5 +24.5 +22.5 +21.5 +18.5 +17.5 +16.5 olivat aivan jotain muuta kuin mainoksia tai myymistä :D satuitko huomaamaan?? mun mielestä tässä blogissa on sopivassa suhteessa kaikkia :D

   Vastaa
 2. sarak 29.5.2013

  Blogiasi jo pitkään seuranneena todella harvoin mitään kommentoin, mutta nyt on pakko! Aivan ihanat kuvat lapsista, hyvänmielisyys välityy ruudun toiselle puolelle saakka! :)

  Vastaa
 3. inkku 29.5.2013

  Söpöjä kuvia. Jatka samaan malliin, sinulla on laaja skaala postauksissasi:)

  Vastaa
 4. Katerina Alezandra 29.5.2013

  Ei vitsi kuinka suloisia kuvia :)

  http://katerinaalezandra.blogspot.fi/

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *