Tänään mulle sudittiin väriä päähän Profissa, tummaa tyveen ja raitoja taitettiin pesupaikalla kylmemmän sävyisiksi. Raitani ovat tehty vaalentamalla, jonka jälkeen niihin ei oltu laitettu mitään varsinaista väriä. Tiedossa ei ollut mitään mullistavaa muodonmuutosta siis, vaan pikemminkin pieni ilmeen raikastus, jonka itse parhaiten huomaa. Ennen Profia ehdin vielä nopeasti moikkaamaan Idaa, joka antoi ihanan yllärilahjan mulle reissua varten <3

 

prof4

Utelin tietopankki Antilta kaikesta hiuksiin liittyvästä, ihan ravinto-asioista lähtien. Olisi ihan mahtavaa jos Antti voisi jakaa Profin blogissa tietoaan vaikkapa juuri tuosta edellisessä postauksessa käsitellystä aiheesta. Itse lukisin erittäin mielelläni vinkkejä siitä, että miten voisin ruokavaliolla tai lisäravinteilla edesauttaa hiusteni hyvinvointia ;)

 

prof2

Ida toi mulle kertakäyttökameran, jolla voi kuvata tuon suojuksen ansioista veden alla!! En kestä sitä että se on pinkki!! Kiitos<3

 

prof3  prof5

Lahjontaa! Juuri kun olin lähdössä kiiltävine hiuksineni ulos putiikista sain aikamoisen tuotepaketin itselleni label. m:ltä, joulu tulikin aikaisin tänä vuonna! Hihkuin innosta etenkin tuon Caseynkin suositteleman brunette kuivashampoo purkin nähtyäni ja myös bruneteille tarkoitettu sähkövaraukseen toimintansa perustava hiuspuuteri kiinnostaa kovasti.

 

prof6 prof7

Valmiina! Raidoista ei tosiaan ollut tarkoitus tulla mitkään hopeiset vaan vähemmän oranssit ja muutenkin freesimmät! Pidän itse kovasti ja lipsuttelin jälleen onnellisena kotiin päin, pussukat käsissä :) Mitäs te pidätte hiuksistani? Oletteko jo tutustuneet label.m:n tuotteisiin? Onko sarjassa jokin teidän ns. luottotuote? Pesen yleensä hiukset noin 2 kertaa viikossa ja veikkaan, että bruneteille tarkoitetusta värillisestä kuivashampoosta tulee hiusteni uusi paras kamu.

 

-Maj

 

0 Comments

 1. inkku 8.5.2013

  Ihanat on hiuksesi, oikeen raikkaan näköiset! Täytyis minunkin päästä Antin käsittelyyn:)

  Vastaa
 2. JennaM 8.5.2013

  Vau! Upean väriset hiukset, iski himo tilata aika kampaajalle… :)

  Vastaa
 3. Aava 8.5.2013

  hei maj!

  vannon toi kuivashamppoon nimeen, I love it <3

  Vastaa
 4. Katerina Alezandra 8.5.2013

  Tosi kivat hiukset tuli! :)

  http://katerinaalezandra.blogspot.fi/

  Vastaa
 5. Lara 8.5.2013

  Ihanat hiukset! Itsekkin kärsis hiuskadosta raskauden ja imetyksen jäljiltä ja on ”hieman” kalju olo. Sun hiukset on kyllä kadehtittavat! :) Minne päin Kreikkaa lähdette reissuun? Meillä on tiistaina lähtö Kyprokselle, Pafokselle :) Ihanaa reissua teille! :)

  Vastaa
 6. Marjo 8.5.2013

  Ooh, ois kyllä mahtavaa, jos voisi pestä hiukset vaan kaksi kertaa viikossa! Itse joudun pesemään hiukseni joka päivä, koska ne rasvoittuvat aivan älyttömän helposti. Siis jo aamulla pestyt hiukset ovat illalla likaiset ja aivan lättänät :(

  Mutta ihanat hiukset sulle tuli kyllä! :)

  Vastaa
 7. kalamuija 8.5.2013

  Ai bruneteille on tehty oma kuivashampoo. Huippua. Olen vasta tutustunut tuotteeseen ja ainut sen haitta on ollut se, että se tekee juuresta harmaan… hyvä että tummille hiuksille on oma shampoo:)

  Vastaa
 8. Ellen 8.5.2013

  Wau mitkä hiukset! Niiiin ihanat! Kampaajan jälkeen olo on aina kuin uudesti syntynyt.Kumpa osaisi laittaa itsekin hiukset niin nätisti! Hei minkä merkin tuo aikaisemmassa postauksessa vilahtanut reppu on? Onkohan samalla merkillä leppäkerttujakin,ainakin jossain olen semmoisen ihanuuden nähnyt vilahtavan :)

  Vastaa
 9. Sofia 9.5.2013

  Todella kauniit hiukset!

  ..tekisi mieleni matkia.. ;)

  Vastaa
 10. Suvi 10.5.2013

  Kiitos kuivashampoo vinkistä!! Tänään suunnataan heti ostoksille.

  Terkuin Suvi

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *