Eilen juhlistettiin Satakunnankadulla 2-vuotiasta Kampaamo Profia, paikalle oli henkilökunnan lisäksi kutsuttu putiikin asiakkaita. Olipas muuten hauska törmätä vanhoihin (ja uusiinkiin) tuttuihin, terkkuja vaan! Illan ohjelmassa oli rentoa seurustelua, pientä naposteltavaa, boolia, Martini-drinkkejä ja ylläriesiintyjä. Kampaamon henkilökunta sai myös tunnustusta ja kiitosta työstään

 

proffparty1 profparty3 proffparty6 profparty11

Ylläriesiintyjä RudiRokin show oli sekoitus beatboxausta, huumoria ja vatsastapuhumista, ennen kaikkea se oli superhauska! Jengi nauroi ihan kyyneleet silmissä, myös allekirjoittanut :)

 

proffparty7 proffparty13 profpart11 profparty2  profparty4 profparty8 profparty9 profparty10

Bongasin yhdet illan söpöimmistä ja kiinnostavimmista hiuksista :) Kuinka tietoinen sitä onkaan omista hiuksistaan kampaamon bileissä? Erittäin, etenkin jos ne sattuvat olemaan vähän sinnepäin.

 

profparty12 profparty15

Ihanat Pekka ja Elisa.

 

profparty16 profparty17

 

Toinen Profin omistaja on Jaana, hänet tunnistaa tuosta täydellisen punaisesta kuontalosta. Huokailen ihaillen aina rohkeiden hiusvärejen ja mallien perään,  kun omat hiukseni ovat niiiin tavalliset. Kenties jonkun mielestä vähän tylsät, mutta toisaalta viihdyn näin.

 

profparty18

Rodokselta ostetussa mekossa mentiin, mukavuussyistä valitsin jalkaani Uggin kiilakorot. Tuota mekkoa tulette vielä näkemään huomisen postauksessa enemmänkin ;)

 

profparty20

Iloiset ja värikkäät Profilaiset.

 

Niin mukavan rennot ja jotenkin täydellisen onnistuneet bileet, vieraat viihtyivät paikalla aina viimeiseen saakka. Kiitos mukavista juhlista ja onnea vielä upealle 2-vuotiaalle Profille!

 

-Maj

 

 

0 Comments

 1. inkku 19.5.2013

  onpas kivannäköiset kemut. Kivoja asuja ja kampauksia. Sinun mekko on nätti.

  Vastaa
  • Maj 19.5.2013

   Kiitos kovasti, mekko on juurikin pesukoneessa, vaikka lapussa lukeekin käsinpesu, iiks! Jännityksellä odottelen, että säilyykö se kunnossa hienopesusta?! :)

   Vastaa
 2. Polly_50 19.5.2013

  Kuka on tuo nainen kuudennessa kuvassa? Todella tutun näköinen..

  Vastaa
  • Maj 19.5.2013

   Moikka Polly! Saatat ehkä muistaa Marian Muodin huipulle-ohjelmasta? Hänellä on myös oma vaatemerkki http://www.deadbirdslionheart.fi/ yhdessä toisen suunnittelijan kanssa :)

   Vastaa
   • Polly_50 20.5.2013

    Kiitos vastauksesta! Sieltähän se Maria olikin tuttu :)

    Vastaa
 3. Marianne 19.5.2013

  Jäin pitkäksi aikaa tuijottamaan tuota mekkoasi. Aivan täydellinen!! :)

  Vastaa
 4. m 21.5.2013

  Millä nämä ihanat kuvat on otettu? Olympuksella? Millä linsseillä? :)

  Vastaa
  • Maj 21.5.2013

   Noup, mulla on Sonyn NEX-F3 ja 50 mm F1,8 -muotokuvaobjektiivi.

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *