Mulla on muutamia reissulta ostettuja uutukaisia meikkipussissani ja blogin kautta on tullut myös testiin kosmetiikkaa. Kesällä käytän vähän rohkeammin värejä meikeissä, koska mun mielestä just voimakkaan punainen huullipuna ja oranssin sävyt näyttävät kevyesti päivettyneellä iholla yksinkertaisesti paremmalta. Nuden sävyisiä huulipunia ja kiiltoja suosin ympäri vuoden, toimii aina, nössö mikä nössö….

 

y2

Clarinsilta lempparihuulikiiltoni Instant light 01 ja 02, luonnolisen suloiset kaverukset arkikäyttöön. En tiedä kuinka monta puikkoa mulla on jo ollut tuota 02 sävyä…

 

y1

Yves Rocherilta tuli meikkejä testaukseen ja olen tuijotellut näitä punia pitkään meikkipussissani, tekisi mieli sipaista välillä arkenakin huulet punaisiksi, mutta en koskaan uskalla! Kun päivetystäkin on hiukan tullut niin punainen huulipuna sopisi hyvin lookkiin. Vasemmanpuoleinen (41. Corail Etincelant) korallisävyinen puna on kuitenkin turvallisempi valinta ja sitä olenkin pari kertaa käyttänyt – huulikiillon kanssa!

 

y3

Victoria´s Secretin kiillot ovat niin herkkuja, nappasin yhden mukaani lentokentältä. ”Slice Of Heaven” on sävynsä puolesta juurikin vakkarikamaani.

 

y4

Sain myös Yves Rocherilta kynsilakkoja testiin. Oranssi kynsilakka oli heti värinsä puolesta ehdoton nono mulle, mutta ”Rose Somptueux -14” olikin loppujen lopuksi aika kivan värinen. Lakkasin sillä eilen kynnet ja huomasin, että väri sopii täydellisesti yhteen lemppari rannekoruuni (edellinen postaus), käyttöön se jäi siis. Lakan laatukin oli positiivinen yllätys, varmaan koska lähiaikoina olen onnistunut hankkimaan ihan turhaan muutamia liian paksuja ja hitaasti kuivuvia kynsilakkoja, jotka eivät edes levity kauniisti!  Diorin lakoissa on muuten aika täydellinen koostumus, sääli että en ole bongannut valikoimasta mitään ehdotonta lemppari väriäni.

Meillä on viikonloppuna tiedossa häät, eikä mulla ole mitään aavistustakaan, että mitä pukisin päälleni. Se vaalea maximekko olisi niiin kiva, mutta se on ömm. ihan liian vaalea :( Ehkäpä yritän punata huulet, kaivaa jonkun simppelin mekon omasta kaapista ja ottaa siihen kaveriksi nuden laukun, mitään uutta en kyllä taida tällä kertaa hankkia. Olisko teillä hyviä idiksiä?

 

-Maj

 

0 Comments

 1. Sara. 23.5.2013

  Entäs se kukkamaximekko Veromodasta(ko?), mikä sulla olis siinä stailauspostissa? Sopi sulle äärettömän hyvin :) Vaikka en tietysti tiedä ostitko sen omaksi :D

  Tuosta kynsilakasta muistuikin mieleen, että pitääpäs pian lakata varpaisiin kesäväri. just tuollainen superpinkki :)

  Vastaa
 2. Sara 23.5.2013

  Ihania nuo huulipunat! Itsekin kyllä joskus oon ollut aika arka räikeiden huulipunien suhteen, mutta nyt vihdoin oon uskaltautunut astumaan myös neljän seinän ulkopuolelle huulet punattuna! :D

  Vastaa
 3. Sanni 23.5.2013

  Sattukin, itselläkin häät tiedossa lauantaina :) en muista koska viimeks olisin häissä ollut niin on esim pukeutumisen etiketti aiheuttanu pään vaivaa, asu alkais kyllä olla nyt kasassa :) toivottavasti sinäkin keksit jotain päälle pantavaa ;) kaupat on kyllä ollu ihania valkosia mekkoja pullollaan, auts…

  Vastaa
 4. Veera E. 24.5.2013

  Ihania (vanhoja) löytöjä olet tehnyt! Itsellä myös suunnitelmissatäydentää kosmetiikkavarastoani tänään Tegelin kentällä kun lennän kohti Helsinkiä. ;)

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *