Lauantaina oli upea, kesäinen hellepäivä ja me oltiin koko perheellä hääjuhlissa täällä Tampereella. Kuinka moni muu sattui olemaan häähumussa eilen?  Me saatiin olla viertaina rennon viihtyisissä hääpirskeissä, jotka järjestettiin 60-vuotta vanhassa työväentalossa.

 

e1

Hetkinen, jollain on ihan väärä pöytäkortti (vai mikä se on), joka toimi samalla vaatteeseen kinnittettävänä nimikylttinä.

 

e2

Meno päällä! Lapsille oli jaossa saippuakuplia  ^^

 

e3

Kyltti palautetettiin oikealle omistajalle.

 

e4

Tähän Bershkasta ostettuun mekkoon sitten päädyin edellisenä iltana kun tutkisekelin vaatekaappini antia. Itseasiassa sattumoisin kaikki kolme kaasoa olivat pukeutuneet koko mustiin, joten olin ihan samis :)

 

insta

Viimeiset kuvat onkin Instagramissa minua seuranneille tuttua matskua, mutta kaikki teistä ei varmasti siellä ole, joten laitetaas vielä tännekin nämä.

 

Ihanaahan se on, että lapsosetkin pääsevät juhlimaan, mutta aikamoista perässä juoksemistahan se vielä tämän ikäisten kanssa on. Kirkosta lähtien nuo meidän kaksi menohirmua painelivat menemään, välillä täytyi vähän herkkujen kanssa lahjoa niitä istuskelemaan alas. Aikalailla oli omat energiat vähissä kun aloimme kotona iltatouhuihin, nukahdin itsekin Rebekan sänkyyn, itseasiassa varmaan ennekuin hän itse… :)

 

-Maj

0 Comments

 1. melia 26.5.2013

  oi ihania kuvia!

  olin itsekin eilen ystävän häissä, morsiusneitona! :)

  Vastaa
 2. Mayo 26.5.2013

  Voi kun aina niin mielenkiinnolla kuuntelen ihmisten juttuja häistä, itse kun kuulun niihin ainoihin (ainakin omassa lähipiirissäni) jotka ei ole koskaan olleet häissä. AIka hassua oikeastaan, miten on mahdollista että olen niiltä välttynyt!

  Vastaa
  • Maj 27.5.2013

   EIKÄ! No on kyllä aikamoista, mut kyllä sä vielä ehdit?

   Vastaa
 3. smiley 26.5.2013

  Sulla ja Miikalla on ehkä maailman kauneimmat lapset. En voi koskaan olla hymyilemättä kun postauksissa näkyy Rebekkaa ja Samuelia. :)

  Vastaa
 4. Ida 26.5.2013

  Tääl oltiin myös häissä eilen Katajanokalla. Ihanilta häiltä vaikuttivat teidänkin häät:)

  Vastaa
 5. Ida 26.5.2013

  Tääl oltiin myös häissä eilen Katajanokalla. Ihanilta häiltä vaikuttivat teidänkin häät:)

  Vastaa
 6. Siiri 26.5.2013

  Ja tutti suussa isolla jätkällä. Miksi se työnnetään suuhun (jotta lapsi on hiljaa?)

  Vastaa
  • Riikka 27.5.2013

   Hyvä se olisi työntää näköjään joidenkin blogikommentoijienkin suuhun, mikäli sillä saisi siis hiljenemään :)

   Vastaa
  • k 27.5.2013

   Millä perusteella se kuuluu sinulle? Ihmettelen vain!

   Vastaa
  • Maj 27.5.2013

   Tutti vaan nyt sattuu olemaan tuolle kuvan pikku-jätkälle hirmuisen tärkeä kapistus, mutta älä sinä turhaan kuluta energiaa asiasta murehtimiseen?

   Vastaa
 7. anna 26.5.2013

  Moi.

  Mahtavia kuvia taas!! Tykkään tosi paljon :) ainoa mikä alko askarruttaan niin on nimesi oikesta Mari niinkuin tuossa yhdessä nimikyltissä lukee?! Ja Maj on vaan ”blogi-nimi” :)

  Vastaa
 8. Yllätyin, että eilinen oli todella suosittu hääpäivä – ainakin Turussa – olimme hääkuvauskeikalla ja potrettikuvausten aikaan pareja näkyi keskustassa enemmänkin!

  Juhliminen on rankkaa niin pienille kuin isoillekin. :)

  Vastaa
 9. Leisku 26.5.2013

  Moikka Maj! Meillä on häävuosipäivä lähestymässä ja olisi ihana keksiä jtn super kivaa puuhaa täällä Tampereella. En usko että jaksamme toiselle paikkakunnalle lähteä. Niinpä siis kysyn sulta (ja miksei muiltakin) mitä kivaa,spesiaalia täällä voisi tehdä? Yöksi menemme ehkä hotelliin, mutta olisiko jtn kivaa hotelliakin mahdollista ehdottaa? :) Budjetti on siinä 100-200€n paikkeilla. Kiitos jos viitsit auttaa! Kysyn tätä muuten siksi sulta kun olet niin saman henkinen kuin mä, tykkäät samankaltaisista asioista ja paikoista :)

  Vastaa
 10. Rytsis 27.5.2013

  Mekin oltiin lauantaina häissä ja 7-kuinen junnu eka kertaa mummolassa yötä. Nyt on pää ansiokkaasti nollattu ja väsymys potenssiin miljoona… :D

  Vastaa
  • Maj 27.5.2013

   Haha, noo ei tartte sit hetkeen taas lähtee…? :D

   Vastaa
 11. Enna 27.5.2013

  Miten uskallatte pitää Tepolla punkkipantaa, kun perheessä on pieniä lapsia? Nehän on myrkyllisiä niin koirille kuin lapsillekin! Meillä on myös pieniä lapsia ja chihuja, näitä kaikkia on täysin mahdotonta pitää kokonaan erossa toisistaan, joten apteekin punkkimyrkyt on ehdottomasti poissuljettu juttu.

  Silloin kun vielä käytimme apteekin valeluliuoksia koirillamme ennen lapsia, niin yksi koiristamme sai vakavia neurologisia oireita ilmeisesti punkkiaineesta (heti laiton jälkeen). Sen jälkeen emme ole koirillamme niitä käyttänyt. Yksi kesä mentiin ilman mitään suojaa (vaikka asummekin pahimmalla punkkiseudulla), yhtenä kesänä kokeilimme lisätä koirien ruokaan valkosipulia ja nyt tänä kesänä testissä on sellainen luonnonmukainen (fulvohappoon perustuva) aine kuin Fixodida ZX eläinkaupasta. Olin aluksi hyvin skeptinen, enkä uskonut tuollaisiin aineisiin sen enempää kuin niihin Shoo tag -magneettiläpysköihinkään mutta ihmetyksekseni voin todeta, että tuo ruoan sekaan laitettava aine on auttanut eikä koirissa ole ollut ainuttakaan punkkia!! Kannattaa siis harkita tällaistakin vaihtoehtoa. :)

  PS. Farmaseuttiystäväni kertoi, että koirien punkkipannat ja valeluliuokset ovat oikeita hermomyrkkyjä ja niiden pitoisuus on määritelty siten, että koira kestää niitä koko elinikänsä. Ne siis kertyvät koiran elimistöön… Ei ollut tarkoitus pelotella mutta pisti vaan silmään Tepin kaulassa oleva valkoinen punkkipanta.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *