Vaihteeksi taas lastenvaate-postaus, koittakaahan vielä kestää, kyllä juttua tulee muistakin aiheista… mmm… ainakin jossain vaiheessa ;) Jos teidän päässänne pyörii mukavia juttuideoita, joista haluaisitte lukea Magicpooksista, niin kirjoitelkaa ihmeessä kommenttiboksiin. Yritän ajastaa päivityksiä ainakin loppuviikoksi, ehkä muutaman ensi viikollekin?

Ystäväni järjestämiltä Pomp De Lux-kutsuilta tilatut vaateet tulivat ja ensimmäisenä sovitusvuorossa oli Samuel. Hänelle ostin kesäisen vihreän ”vaarin paidan” ja baggy-malliset harmaat collegehousut, molemmat koossa 80 cm. Vaatteet ovat mielestäni tosi hyvän mallisia ja hioissa/lahkeissa on reilusti mittaa.

 

pomp1

Housut ja paita/Pomp De Lux & kengät/Nike (Footway giveaway)

 

pomp2 pomp3 pomp4

1-vuotias pojannassikka vaikuttaa ainakin tosi tyytyväiseltä uusiin kuteisiin ja pakko myöntää, että itsekin olen kaikin tavoin positiivisilla fiiliksillä tilaamistani tuotteista. Jos joku siellä kokoja mietiskelee, niin Samuel on 1-vuotias, reilu 9 kiloinen/75 cm poika ja luulisin että nuo 80 cm vaatteet menevät koko kesän :)

Mitäs fiiliksiä Pomp de Lux herättää teissä? Olisitteko halunneet nähdä mitä ostin Rebekalle? Hänelle valitsisin paljon kesäisemmän ja tavoistani poiketen melko tyttömäisen setin :) 

 

-Maj

 

0 Comments

 1. Merja 6.5.2013

  Hei, mä niin ootan, että milloin arvot ne ihanat lakanat…

  Vastaa
  • Maj 6.5.2013

   Voi, mä lupaan julkaista voittajan ihan viimeistään tässä parin viikon sisällä :)

   Vastaa
 2. MK 6.5.2013

  Olen käyttänyt Pomp De Luxin vaatteita kahdella lapsellani jo jonkin aikaa ja olen erittäin tyytyväinen niihin. Pesutahti on tiuha, mutta vaatteet ovat säilyneet erittäin hyväkuntoisina. Voin siis omalta osaltani suositella lämpimästi!

  Rebekan vaatteet kiinnostaisi myös :)

  Vastaa
  • Maj 6.5.2013

   Mukava kuulla, voisin tehdä pienen postauksen myös Rebsukalle tilaamistani vaatteista :)

   Vastaa
 3. Tellimaria 6.5.2013

  Todellakin haluan nähdä myös Rebekan vaatetukset!

  Ihan mahtavaa lukea aitoja käyttäjäkokemuksia lastenvaatteista, nähdä kuvina ja verrata kokoa omiin ostoihin! Tätä lisää ehdottomasti :)

  Super-rentouttavaa reissua teille, toivottavasti kaikki menee nappiin!

  Joku kiva tuliaisarvonta voisi olla toooosi jees ;)

  Vastaa
  • Maj 6.5.2013

   Hei, tosi kiva idea! Pitääpä katsella jos mä löytäisin teille jotaina arpajaispalkintoa tuliaisiksi :) Ja kiitos oikein paljon, toivotaan näin.

   -Maj

   Vastaa
 4. Aimee 6.5.2013

  Tilasin itsekin ensimmäistä kertaa tytölleni PDL:n valikoimasta nyt. Ja ne on niin hirveän ihania, että tekisi mieli tilata lisää :D Suosittelen heidän leggareitaan, ne on sellaisia oikeasti leggareita, ei jää pussittamaan reisistä ja pituutensa vuoksi menevät todella pitkään!

  Ja hei siis tietenkin näytät meille siskon vaatteet kans :D

  Vastaa
 5. j 6.5.2013

  Ei varsinaisesti liity tähän postaukseen mutta ovatko Rebekka ja Samuel olleet kovinkin samankokoisia saman ikäisinä?:)

  Vastaa
 6. Kata 6.5.2013

  Vaatteet näyttää tosi mukavilta päällä ja tuo paita on aivan ihanan värinen!

  Vastaa
 7. S 6.5.2013

  Ja taas lähti DVD:t :)

  Vastaa
 8. Veera Einola 6.5.2013

  Tuntuu, että sitä on jatkuvasti äidin roolissa niin tosielämässäkin kuin täällä bloggaillessa ja jutut menevät lastenhuoneenpuolelle. Itselläni ainakin lähes joka toinen postaus koskee meidän neitiämme. Mukavaa illanjatkoa, meillä on tänään juhlittu synttäreitä ja syöty vaahtokarkkeja. ;)

  Vastaa
 9. suski 6.5.2013

  Täytyy sanoa, että teidän muksuilla on aina aivan ihania vaatteita! Sellaisia kivan reippaita ja värimaailmakin on ihan mun makuun. Pikkusievät vaaleanpunaiset röyhelöt tytöillä ja supermiespaidat pojilla kun ei oo yhtään mun makuun. Olen seurannut blogiasi jo pidempään mutta vasta nyt kun esikoista odotan olen kiinnittänyt enemmän huomiota teidän lasten vaatteisiin :)

  Vastaa
 10. tiina 7.5.2013

  Ekat Pompit tilattu jo 3v. sitten ja edelleen käytössä! Vaatteille ei tapahdu pesussa mitään ja kaikki saumat ovat olleet suoria. Onneksi on perheessä kaksi tyttöä niin suosikit jatkavat elämäänsä meillä myös toisen tytsyn käytössä.

  Vastaa
 11. Josefiina 7.5.2013

  Mun vuoden ikäisellä poitsulla on samat housut. Ihanat! Laatu ei kuitenkaan näissä päätä huimaa, sillä molempiin polviin kului reiät kuukauden sisällä. Poitsu konttaa, mikä tietysti syynä kulumiseen, mutta eikös se kuulu ottaa huomioon lastenvaatteita suunniteltaessa.. Olen reklamoinut ja toivottavasti korvaavat tuotteen, sillä muutoin mun asiakkuus jää kyllä tähän yhteen ostokokemukseen. Tykkään kovasti vaatteiden tyylistä (nykyinen retromuoti lastenvaatteissa kun ei oo ihan mun juttu) ja siksikin toivon, että korvaavat tuotteen.

  Vastaa
 12. Maiju 7.5.2013

  Sinä ja koko tämä blogi piristää aina päivää, kiitos <3

  Vastaa
 13. Maisa 7.5.2013

  Heips ja kiitos kivasta blogista! Kirjoitat ihanasti lapsiperheen arjesta, niistä hankalistakin asioista! Olisikin kiva kuulla, että oliko Teillä Samuelin synnyttyä mustasukkaisuutta tai kiukuttelua tai muuta ongelmaa Rebekan kanssa?

  Vastaa
 14. Tiina 7.5.2013

  Tilasin just meidän pojalle samaiset housut, toivottavasti tulis pian! Ihania kuvia, toi vaarinpaita on ihanan värinen!

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *