Tänään on ollut hellettä, lapset ovat leikkineet vesisotaa ja polskutelleet pienessä punkassa partsilla. Itse käväisin hoitamassa pari juttua kaupungilla, huh miten kuuma mulla oli koko ajan. Jotenkin on ollut tosi väsähtänyt fiilis, johtuen varmaan lyhyistä yöunista ja superpainostavasta ilmasta. Hävettää ihan tunnustaa vasta näin 28 vuoden kieppeillä, mutta toisinaan tunnen itseni jotenkin vanhaksi tai jollain tavalla niiin kulahtaneeksi (kurttuisaksi) ja tänään oli juuri sellainen päivä. Lähestyvien synttäreideni kunniaksi kaivoin kaapista tuon mustan hiattoman, se on muistaakseni ostettu vuonna 2006!

 

kesa1 kesa2 kesa3 kesa4

Olen hankkinut itselleni toisenkin jättimäisen laukun, koska sitä viime kesänä hankittua mokkapintaista jättilaukkua on tullut pidettyä niiin paljon. Musta jättiveska kultaisilla yksityiskohdilla on ostettu Zarasta, se on ihan uusi!

Paita – löytö omasta vaatekaapistani (7 vuotta vanha)

Hame – Gina Tricot

Veska – Zara

Kengät – Ugg Australia/Footway giveaway

 

kesa6

Ja lapset tietysti juoksivat yökkäreissään halimaan kun olin ollut poissa huikeat pari tuntia.

Tässä kuussa on tullut postattua tosi paljon näitä asuja! Ehkä se on juuri tämä kesä, valoa riittää ja ulkona kelpaa kuvata. Niin, eikä tarvi hytistä aina siinä parkatakissa, vaikka eipä siinä takissa toisaalta mitään vikaa ole. Asujuttuja varmaan ilmestyy jatkossakin, mutta saapa nähdä miten niiden syksyn tullen käypi :) Ai niin, olisko teidän mielestä pitänyt vaan jättää tuo vanha paita komeroon vai onkos se ihan okei? Mun mielestä on tosi siistiä, että osa vaatteista kulkee mukana näinkin pitkään.

 

-Maj

 

ps. Kaivoin jostain arkistojen kätköstä tämän kuvan. Kuvassa olen siis tuo sama paita päällä, mutsin helmikaulakoru kaulassa nauttimassa sangriaa. Niin, seitsemän vuotta sitten, ai kauheeta :D

 

holmo

 

 

0 Comments

 1. Minja 26.6.2013

  Pakko nyt pitkästä aikaa taas kommentoida ja kiittää aivan mahtavasta blogista! :) sun tyyli on todella mieleeni ja saan siitä paljon ideoita myös omaan pukeutumiseeni :) kirjoitustyylisi on myös mukavan rento ja teksti sellaista että jaksaa pidempääkin tekstiä lukea :) jatka samaan malliin <3

  Ps. Converset pikku prinssille häihin on ihan mahtava idea, itsekin luultavasti päätyisin samaan!

  Vastaa
  • Maj 27.6.2013

   No sittenhän tuo kirjoitustyyli ja puketumistyyli taitavat meikäläisellä kulkea käsikädessä, eli rennosti mennään ;D Kiitos ihanan tsemppaavista kommentista, ihan varmasti Samuelin jalkaan päätyvät Conssit tai Vanssit :)

   Vastaa
 2. Ansku 26.6.2013

  Voi vitsit kun oot aina nättinä :) MAHTAVA BLOGI tykkään hirveesti.

  Vastaa
  • Maj 27.6.2013

   KIITOS! Ihana, kun kommentoit! ps. Näkisitpä meikäläisen tälläkin hetkellä… heh :P

   Vastaa
 3. Milla 26.6.2013

  Täytyy kyllä näistä kuvista todeta, ettet näytä yhtään vanhalta tai kurttuiselta vaan ihanan hehkeältä ja hyvinvoivalta <3 niin ja ihanan ruskettuneelta ;)

  Vastaa
  • Maj 26.6.2013

   SUURI huijaus :D <3

   Vastaa
 4. moko 26.6.2013

  Hmm, olitteko jo silloin kihloissa? :o Muistin että olisitte vasta joku vuosi sitten mennyt..

  Vastaa
  • Maj 26.6.2013

   Ei me tuolloin oltu kihloissa :)

   Vastaa
 5. Johanna 26.6.2013

  Olet upea nainen. Monille nuorille äideille käy sellainen kulahtaminen lasten saamisen jälkeen. Sinusta ei voi sanoa samaa. Eli lasten saaminen ei ole se syy miksi ei tarvitsisi välittää enää miltä näyttää ja on tervettä panostaa omaan ulkonäköön myös lasten saamisen jälkeen. Minulla ystäviä joille näin on käynyt. Siinä olet kyllä onnistunut siis näyttämään upealta äidiltä. Jatka samaan tapaan. Olen uusi lukija. :)

  Vastaa
  • Maj 27.6.2013

   Pakko kyllä vähän puhua nuorten ja miksei vanhempienkin äitien puolesta, sillä etenkin vauva-aika saattaa olla yllättävän rankkaa ja siinä voi kyllä jäädä ulkonäkö-asiat ihan unholaan. Joillekin haastavimpien vauvojen vanhemmille ensimmäiset kuukaudet saattaa olla ihan vaan pelkkää selviytymistä :/ First things first <3

   Mielestäni itsestä huolehtiminen on kuitenkin tärkeää ja auttaa (ainakin) minua jaksamaan arjen pyörittämisessä. Kiitos kauniista sanoista ja tervetuloa lueskelemaan!

   Vastaa
   • Hemuli 29.6.2013

    Ihana ja kaunis äiti olet. Aikuistumisesta tuohon vanhaan kuvaan verrattuna kertoo mielestäni vain katse silmissä. :) ihana kun muistutat tuosta vauva-ajan rankkuudesta. Me olemme saaneet ja tietoisesti hankikineetkaksi lasta pienellä välillä. Toisen lapsen saannin jälkeen ei meinaa itseään tunnistaakkaan, kun katsoo kuvia esikoisen odotusajalta. Mitä on tapahtunut, no, valvottuja öitä, korvatulehduksia jne. Tärkeimmät asiat tosiaan ensin, kyllä se vauvan hyvinvointi on ensisijaista, ei se peilikuva. Sllekin tulee kyllä sitten aikaa kun on ensin antanut aikaa sille tärkeimmälle, joka tuo sen tärkeimmän, eli hymyn kasvoille. <3 ilman sitä tuntienkaan tälläytyminen ei ole mitään. Kiitos ihanasta blogista!

    Vastaa
 6. Piia 26.6.2013

  No kuvista ei kyllä huomaa kuumuudesta johtuvaa tukalaa olotilaa :)Mitä sitä hyviä vaatteita kaappiin jättää lojumaan?!

  Vastaa
  • Maj 27.6.2013

   ÄLÄPÄ! Pitää sii alkaa tarkasteleen vaatekaappien takimmaiset hyllyt uudelleen inspiroitumis tarkoituksessa ;)

   Vastaa
 7. Sini 26.6.2013

  Voi näytät todellakin niin kauniilta ja kaukana kulahtaneesta! pistin heti merkille että sinulla oli hiukset kiinni, jotenkin on jäänyt mieleen että pidät aika paljon niitä auki, mutta mielestäni ihan super raikkaan näköistä ja sinun kauniit kasvosi tulee entistä paremmin esille, kun hiuksesi on kiinni :) ihanaa kesän jatkoa teidän perheelle ja innolla odotan kaikkia hääpostauksia. (t.vakkarilukija:)

  Vastaa
  • Maj 27.6.2013

   Hiustenlaittorutiinini menee usein näin; heti pesun jälkeen hiukset suorana auki, toisena päivänä laineet, kolmantena ponnari ja neljäntenä nuttura :D Sitten onkin jo aika pestä pää uudelleen ;D Mukavaa kesää sinnekin ja eiköhän viimeistään ensi viikolla palata hääaiheeseen!

   Vastaa
 8. L 27.6.2013

  Olin juuri sanomassa samaa,kuin ylempi..Sulle sopii hyvin hiukset tuolla tavalla:)

  Täytin tänä vuonna 30 ja mulla kans välillä niitä päiviä,että on kulahtanut olo. Varsinkin eilen,kun aloitettiin hellepäivä pizzoilla,miehen ehdotuksesta.

  Vastaa
  • Maj 27.6.2013

   OOO, no kyllä hellepäivän voi huoletta aloittaa joskus pitsalla :P Ei meillä ole mitään hätää, koska nelkyt on uus kolkyt ja kolkyt… on ihan melkein sama varmaan ku kakskyt, haha!

   Vastaa
 9. Outi 27.6.2013

  Ihanan rento ja viilentävän näköinen asu. Mahtavaa, että joku pystyy näyttämään noin freesiltä tällä helteellä.

  Vastaa
  • Maj 27.6.2013

   Rentohan se oli! Ja kiitos kovasti :)

   Vastaa
 10. Susseli 27.6.2013

  ”Komppaan” edellisiä myös; näytät kauniilta. Ihosi näyttää nuorelta ja muutenkinn olet upea ilmestys. Kaikilla meillä näitä kriisejä taitaa pukata. Itse olen nyt 31-vuotias ja olo on ensimmäistä kertaa super vanha :) , mutta lienee pääkopasta kuitenkin kiinni. Nyt vaan unohdetaan vuodet ja nautitaan kesästä!

  Vastaa
  • Maj 27.6.2013

   Niin me tehdään! Inhoan tuntea itseni vanhaksi, sillä enhän sitä vielä ole edes! :S Tämä on varmaan sitä kolmenkympinkriisiä taijotainmuutavastaavaa. Ihanaa kesää!

   Vastaa
 11. Minna 27.6.2013

  Kiva toppi ja sopii hyvin hameen kanssa. :) Tykkään blogistasi, tulen hyvälle mielelle aina. Olet jotenkin niin rehellisesti aito ja pirteä. Eikä kannata välittää kateellisten kommenteista liittyen yhteistyökuvioihin. Pitäisikö antaa koko elämä kaiken kansan ihmeteltäväksi ihan ”ilmaiseksi”? On tosi rohkeaa blogata omilla kasvoilla, vaikka vain pienen siivun antaisikin arjesta. Moni ei taida tietää, miten paljon työtä blogin taustalla on. Kummasti kuitenkin arvontoihin löytyy aina satapäin osallistujia, vaikka ”ilmaisia” tuotteita arvostellaan…

  Vastaa
  • Maj 27.6.2013

   Niinhän se on :) Kyllä minä aavistelin, että keskustelua esimerkiksi sormus-aiheesta saattaisi syntyä, kaikkia kun ei voi miellyttää, ei koskaan :) Ja toisten valintoja on helppo arvoistella, etenkin netissä.

   Vastaa
 12. eeenni 27.6.2013

  Hei ihastuin täysillä hameeseesi! Liekkö kyseessä tämä yksilö: http://www.ginatricot.com/cfi/fi/mallisto/hameet-sortsit/ccollection-cskirts-p1.html#product_169181 ? :)

  Vastaa
  • Maj 27.6.2013

   Samalta näyttäisi :)

   Vastaa
 13. Johanna 27.6.2013

  Hei,

  Tietenkin vauva-aika se pari ensimmäistä kuukautta saa minun puolestani olla vaikka joka päivä yöpaidassa jos se helpottaa uuteen arkeen tottumista, mutta siinä vaiheessa kun lapsi jo vuoden ikäinen niin kyllä minusta äitikin voi jo itselleen kauniita vaatteita ostaa ja muistaa että on edelleen nainen. Sitä vaan tarkoitin.

  Vastaa
  • Maj 27.6.2013

   No, joskus yökkäri-kausi varmaan sitten jää vaan päälle :D Toki toiset äipät vaan yksinkertaisesti laittavat lapsen ensimmäiseksi ja unohtavat tyystin oman itsensä – ja sen naisen itsessään & ajan ennen lasta. Jotkut ovat mukavuuden haluisia, eivätkä niin välitä laittautumisesta. Mun mielestä on kuitenkin kaikkein tärkeintä, että nainen, äiti on onnellinen ja itse eloonsa ja oloonsa tyytyväinen vai mitä?

   Vastaa
 14. Tintti 28.6.2013

  Uusia kuvia ja tuota seitsemän vuotta sitten otettua kuvaa kun vertaa, niin et ole kyllä vanhentunut päivääkään!

  Vastaa
 15. Maria 10.7.2013

  oi, tykkäilen kyllä kovasti tästä asusta ! Ja ai että sai himoitsemaan tuota laukkua mustana, itseltä löytyy siis ruskea versio :D

  mutta niin tyylikkäänä ! ihana.

  -Maria

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *