Meidän juhannus oli ihana, alkaa oikein hymyilyttämään kun ajattelenkin kulunutta viikonloppua. Turun suunnassa säät suorastaan hellivät meitä, ruokaa oli hyvää ja sitä oli paljon! Puhumattakaan ympärillä olleista pienistä ja suurista ihmisistä, en meinaa pystyä katselemaan postauksen viimeistä kuvaa kuivin silmin.

 

2 9 1 10 7 11 8 12 3 4 5 6 13

Heräsin lauantaiaamuna lämpimän croissantin tuoksuun ja kuuden lapsen aamukiljahduksiin. En kestä, että joku ihana soitteli pianoa yökkäreissä. Saunoin, tanssin, uin pop-up-altaassa (uusi nimi sellaiselle puhallettavalle), lökötin riippukeinussa, söin överit (mielummin överit kuin vajarit) Niin että voiko nyt kesäiseltä viikonlopulta muuta toivoakaan?

”Äiti jos mä nukun mun ystävän vieressä niin missä sit se juhannus nukkuu?” Niin, missä? ”Jätetään ovi auki, että onni pääsee ulos…” Jeps, mitä sitä näihin sanoisi <3.

Kiitos Cocoliini ja perhe, kiitos uudet tuttavuudet, ihanaa, että saimme olla mukana. Latasin kuvat juuri koneelle, niitä oli yli 500 kappaletta, tulen varmasti palaamaan niiden merkeissä blogiin uudelleen. Tunnen kyllä tälläkin hetkellä pienen piston sydämessäni, sillä mulla on muutamia lupaamiani postauksia tekemättä :/ Koitan vähän ottaa tätä reissunpäällä olemisesta johtunutta blogihiljaisuutta ”kiinni” eli siis palataan huomenna taas asiaan!

 

-Maj

0 Comments

 1. inkku 23.6.2013

  Voi miten ihania kuvia, oli varmaankin loistava juhannus!

  Vastaa
  • Maj 24.6.2013

   Meillä meni kaikki nappiin, kerrankin :))

   Vastaa
 2. Oi mitä ihania juhannuskuvia, varsinkin tuo viimeinen! :)

  Vastaa
  • Maj 24.6.2013

   Samuel sai oikean juhannusheilan ;) <3

   Vastaa
 3. Ruut 24.6.2013

  Ihania kuvia!!

  Vastaa
  • Maj 24.6.2013

   Iso kiitos Ruut, oli kyllä niin hyvä fiilis napsia kuvia, lisääkin olis tulossa… :)

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *