Tämä blogi on tavallaan julkinen päiväkirjani. Kirjoitan tätä myös itselleni, haluan tallettaa tänne kauniita kuvia, ihania muistoja ja joskus haluan kertoa myös hankalista ajoista, en hae ollenkaan kiiltokuvamaisuutta. Ystäväni sen jälleen parhaiten sanoi; hän ojensi kymmenen sormea ylös ja laski alas sitten kaikki paitsi pikkurillin. ”Sun blogi kertoo tämän osan elämästäsi” ja näytti jälleen kaikki kymmenen sormea uudelleen ”… ja tässä se on kokonaisuudessaan” – Se elämäni jota elän itselleni ja jonka jaan vain läheisteni kesken. Niin se on. Nyt, juurikin tällä hetkellä olen todella onnellinen ja tyytyväinen elämääni, enkä näe mitään syytä peitellä sitä asiaa. Päivääkään vaihtaisi en pois <3

 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

”Kadut täyttyy ihmisistä

ne ei tiedä meistä mitään

Ootat mua asemalla

Ehkä kello antaa anteeksi minulle

Juoksen loppumatkan

Sinä olet kaunis niin kuin aina

sinun korkeissa koroissa

Sanot: ”Tämä ilta kävellään käsi kädessä

ihmisten edessä

Älä sinä muiden katseista välitä

sillä me ollaan yhdessä

Ne ei tiedä mitään, ne ei kuulu tähän tarinaan

joka harvoille luetaan”

Kadut täyttyy äänistä

joku huutaa meidän perään

Olet meistä vahvempi

kanssasi en pelkää kaupungin pimeää

Ihmisjoukon kohdalla

pidät kiinni kovempaa

ja pelkoni katoaa…”

Jenni vartiainen/Ihmisten edessä

 

11 12 13 14

Juhannus oli yksi elämäni parhaista. Cocoliinin kanssa hulluteltiin kukkaseppeleenhakumatkalla, heitetiin korot rattaisiin ja valjastettiin Miika ja Rebe kuvaajanhommiin. Oltiin ihan kuin Thelma ja Louise tai vähän kuin kuin Mira ja Paula. Tai sit ihan vaan itsemme <3

Häätkin lähestyvät, mua jännittää. Tulen jakamaan täällä blogissa, teidän kanssanne pieniä hippusia tai inspiraatiota sieltä täältä, valmisteluista, hankinnoista ja juhlastakin :) Hääfiilikseni ei siihen kaadu siihen, että jonkun mielestä pojallani on nyt ihan vääränlaiset tennarit, kumpparit, lakerit tai vaikka olisikin vain paljaat varpaat. Ja mitä edelliseen postauksen marmatukseen tulee, ymmärrän että yhteistyöt saattavat tylsistyttää välillä joitakin, mutta kannattaa myös miettiä, että onko todella sen arvoista käyttää omia energioitaan negatiivisuuteen? 

-Maj

Btw meidän Miikalla on niin hottikset pohkeet, että sen pitäis ehkä tuunata puvunhousut vajaamittaisiksi ;)

 

 

32 Comments

 1. Katness 26.6.2013

  Ihastuttavia kuvia teista! Ja on tuo miehes muuten muutenkin aikamoinen hottis kuin vain pohkeista :)

  Tiedan etta varmasti vaikea olla stressaamatta lahestyvista haista, mutta yrita nauttia joka hetkesta kuitenkin. Ala kiirehdi tai hataile, ota paljon kuvia, kirjoita ajatuksiasi ylos ja katso kokonaisuutta. Hyvin se menee!!! :)

  Vastaa
  • Maj 28.6.2013

   Loppujen lopuksi olen stressanut ainakin toistaiseksi suhteellisen vähän, mutta pahoinpelkään, että sitä mukaan kun pirskeet lähestyy niin stressitasokin nouse… Kiitos hyvistä vinkeistä:)

   Vastaa
 2. Coco 26.6.2013

  Hansu ja Pirre. <3

  pus!

  :´)

  Vastaa
  • Maj 28.6.2013

   Ainiin, nehän me oltiinkin, unohtu aivan! :DD

   Vastaa
 3. Priska 26.6.2013

  Jos oli jollain kengistä kitistävää edellisissä postauksissa, niin täytyy sanoa, että nyt ainakin oli rouvilla (tulevallakin) kengät kohdillaan… Ihania molemmat! Ja tennarit kelpaavat loistavasti pienen pojan juhlakengiksi, niillä mennään meilläkin rippi- ja muut juhlat tänä kesänä.

  Kiitos kivasta blogista! Älä välitä kitisijöistä, vaan jatka ihanalla hyvän-mielen-linjallasi, tänne se ainakin välittyy!

  Vastaa
  • Maj 28.6.2013

   Kengät olivatkin napattu kamun kaapista eli ilmankos :D Kiitos tsempistä ja huippua kuulla, että jaksat lueskella!

   Vastaa
 4. Hilma Iida 26.6.2013

  Aivan ihanat kuvat ja kuvien tunnelma :) Kesä ja rakkaat ihmiset on kyllä parasta maailmassa ^^

  Vastaa
  • Maj 28.6.2013

   Niimpä, Sommartiderhejhej!

   Vastaa
 5. Tessa 26.6.2013

  Ihana! Näin juuri. Voi kun jokainen osaisi olla yhtä tyytyväinen omaan elämäänsä ja iloita myös toisten onnesta, se ei ole keltään pois. Täällä myös eletään ihanaa elämää, tämän postauksen lukiessani tajusin hetkeksi pysähtyä ja todeta niin. Viimeinen lause totta!:)

  Vastaa
 6. tiu 26.6.2013

  kannatan Miikalle vajaamittaisia lahkeita puvunhousuihin, hih! Kyllä noita pohkeita kelpaiskin esitellä, vaikka sitten häissä lenkkareiden kera :)

  Ihania tunnelmakuvia nämä ♥

  Vastaa
 7. Sanna 26.6.2013

  Blogisi on yksi suosikkiblogejani, juuri elämänläheisyyden vuoksi. On ihana lukea ”tavallisesta” elämästä ja arjesta, koskettaa tällaista 29-vuotiasta lähempää kuin useimmat muotiblogit, joita kirjoittaa kymmenen vuotta nuorempi naisenalku…

  Me menimme naimisiin kuukausi sitten ja ymmärrän erinomaisen hyvin, ettet halua kaikkia yksityiskohtia jakaa. Tuo sama juttu tuli myös meillä (tai siis minulla :D) vastaan, ihan esimerkiksi facebookkiin laitettavien kuvien muodossa, häämatkakuvista puhumattakaan. Joitain asioita vaan haluaa säilyttää ihan itsellään! Luen innoissani hääkirjoituksiasi kuitenkin, olet varmasti kaunis morsian! Omat vinkkini hääpäivästä ja -viikosta selviämiseen ovat; yritä järjestää asiat niin, ettei hääviikolla ole enää juuri mitään tehtävää ja myös hääpäivänä. On ihana tunne istahtaa kampaajan tuoliin ja olla vain, ilman MITÄÄN! :) Ja jos joku asia ei suju juhlissa kuten oli suunniteltu, niin vieraathan ei sitä tiedä…

  Vastaa
 8. Karo 26.6.2013

  Mitä, onko joku avautunu Samuelin tennareista? Mulla oli itellä omissa häissäni tennarit jalassa (sellaset koristellut ”häätennarit”). Jalat ei ollu kipeät eikä tullu rakon rakkoa. Vieraat huomas vasta tanssilattialla rokatessa, että helman alta vilahti conversen tyyliset tennarit. Pointtini oli siis, että kannatan tennareita. :D Menee bileet pilalle jos jalat alkaa oikkuilla.

  Vastaa
 9. Tellimaria 26.6.2013

  Ihania kuvia, hyvä olo ja kesäinen tunnelma välittyy hyvin, sekä kuvista että teksteistä!

  Toivottavasti negatiiviset kommentoijat osaavat vastaisuudessa todellakin suunnata energiansa vaikka lenkkipolulle – kateus ei kannata!

  Eletään, ja annetaan toistenkin elää, kuten joku jo mainitsikin :)

  Maj, tsemppiä ihan valtavasti tulevaan ja toivon todella ettet anna muutamien mutrusuiden bloggaamistasi ja yhteistöitä hidastaa – teidän perhe on ihana ja tarinoitasi ja kuviasi on kultaista katsella :)

  Kiitos <3

  Vastaa
 10. ida365 26.6.2013

  Voi teitä höpsöjä ihania kauniita naisia <3 Maj mistä nuo sun korkkarit on!??!?! MÄKIN TAHDON

  Vastaa
 11. eij 26.6.2013

  Kamala millaisia kommentteja olet saanut! aikuiset ihmiset, en voi ymmärtää… juuri ennen tätä postausta ja kommenttien lukemista ajattelin, että voi että miten tykkään tästä blogista ja ihana päästä jakamaan häätunnelmia tämän kautta. Plus teidän juhannus näytti niin kivalta ja piti oikein pariin kertaan lukea juhannuspostaus, oli tosi laadukkaat kuvat (ja mallit;) ).

  Tsemppiä! kaikkia ei voi miellyttää, mutta toivoisin kyllä joskus inhimillisyyttä kanssaihmisiltä :(

  Vastaa
 12. mummu 26.6.2013

  Ihania kuvia, Repestä ja Miikasta loistokuva!

  Vastaa
 13. Eve 26.6.2013

  Oottepa te ollut tosi kauniina, on niin ihanan kesäisiä kuvia! :)

  Voi mä oon ollut pimennossa, kun nyt vasta tajusin että olette menossa kohta naimisiin, upeeta! Itse pääsen kaksiin häihin vieraaksi vielä kesällä, ihanaa <3

  Vastaa
 14. -hanna 26.6.2013

  Aivan järkyttävän (voiko näin sanoa) ihania kuvia!!! Olisin voinut katsella kuvia vaikka kuinka pitkään, niin ihanat maisemat, kauniit ihmiset ja ja ja… aivan sairaan ihania kuvia!!

  Onneksi et välitä negatiivisista kommenteista, en voi käsittää miten jotkut tuhlaavat aikaansa moiseen ja levittävät siten huonoa fiilistä.

  Vastaa
 15. anna 26.6.2013

  Täytyi ihan käydä lukee yhteistyö marmatukset kun alkoi kiinostamaan!! Jos joku mulle sanoisi että saat suunitella sormuksen itsellesi kunhan vai mainitset että se on ”suokolta”, en miettisi hetkeäkään suostuisinko vai en!! Kyllähän sen jo puhelin myyjien fraaseista kuulee ”olet voittanut..”, ”saat ilmaiseksi..” ym. Että ihminen toimii niin kun jotain ilmaista saa!!

  Olisit mielestäni tyhmä jos jättäisit loistavia yhteistyön mahdollisuuksia käyttämättä :)

  Vastaa
  • Milla 26.6.2013

   Mää olen niin samaa mieltä kanssasi, vain tyhmä jättäis tilaisuuden käyttämättä!! Mä ottasin kans tuollaisen tarjouksen ilomielin riemusta kiljahdellen vastaan ;)

   Vastaa
 16. pieces of my world 26.6.2013

  Hei Maj,

  olen lukenut blogiasi pitkään, nyt ensimmäistä kertaa kommentoin uudella nimimerkillä. Ihmetyttää sormusasiasta saamasi kommentit. Mielestäni olet tehnyt hienoa ja epäilemättä kovaa työtä blogisi eteen. Miksi sinä tai kukaan muu bloggaaja ei käyttäisi hyväkseen etuja jota työstään saa?

  Nauti häiden suunnittelusta ja mahdollisuudesta joita yhteistyökumppanit tarjoavat!

  Vastaa
 17. Jonna 26.6.2013

  Olen seurannut blogiasi pitkään, enkä varmaan koskaan ole kommentoinut tänne. Oikeastaan hyvin harvoin katson kommenttiboxeja yleisestikään. En ymmärrä sitä, mikä motivaatio toisella ihmisellä on kommentoida negatiiviseen tai arvostelevaan sävyyn toisen ihmisen valintoja tai ratkaisuja.

  Blogisi on ihana juuri sellaisenaan kuin se on ja pidä aina mielessä se, että tämä on vain murto-osa elämääsi, kuten itsekin sanoit. Pidä siis oma pääsi, äläkä anna kommenttien lannistaa. Katkerat ihmiset valittavat: Ne jotka eivät tajua, että oma elämä menee ohi kun on katkera tuntemattomille ihmisille. Käyttäisivät sen kaiken energian oman elämänlaadun parantamiseen.

  You Rock girl, keep on going!

  Vastaa
 18. Minna 26.6.2013

  Voi voi voi, miten ihania ja upeita kuvia Miikasta ja Rebekasta!!! :) ja kaikki muutkin kuvat on niiin hienoja! Tykkään niin valtavasti sun blogista just sellasena ku se on!! :) Turha tänne on kenenkään tulla kitiseen mainospostauksista, sinä olet varmasti ansainnut kaiken sen mitä blogin kautta saat. Ei tämän bloginkaan päivitykset ilman sun panostusta tänne ilmesty. Että aikuiset ihmiset jaksavatkin olla niin loputtomaton kateellisia toisilleen ja kehtaavat vielä tulla tänne sen kertomaan ja ilmaisemaan. Rakkaalta veljeltäni olen oppinut, että toisille ei kannata olla kateellisia, jos jollakin on jotain mitä itsellä ei, niin hän on sen varmasti ansainnut. Hyvää kesän jatkoa Maj ja tsemppiä häävalmisteluihin! Niistä tulee varmasti upeat! :)

  Vastaa
 19. Emilia V 26.6.2013

  Katselin kanssa, että ihan on jalkapalloilijan pohkeet. Tuollaiset löytyy meidänkin kotoa, ei tosin allekirjoittaneelta. ;D

  Vastaa
 20. tiina--- 26.6.2013

  Oman mielipiteen ilmaiseminen ei aina automaattisesti ole negatiivisuutta tai kateellisuutta. Se on vain mielipide. Blogimaailmassa vaan on valloillaan se käsitys, että jos joku ilmaisee mielipiteensä, joka poikkeaa enemmistön mielipiteestä, TÄYTYY sen olla kateellisuutta – kyllä sen TÄYTYY! ”hirveän negatiivinen ja kateellinen kökkö!”

  Olen saanut blogeista paljon hyviä vinkkejä, johon tienistini tuhlata. Ne samat tienistini, jotka minä saan eri työstä kuin bloggaaja. Miksi olisin kateellinen toisen ihmisen tienisteistä kun itsekin olen työkykyinen?

  Enkä muuten edes kaipaa blogeihin ”yhteistyö” -merkintää – tunnistan kyllä mainokset ilmankin. Mielestäni ”yhteistyö” -postaukset ovat usein väkisin väännetyn oloisia. Parempi flow on niissä jutuissa, jotka tulevat aidosti sydämestä. Anteeksi mielipiteeni. :)

  Hääkutsunne ovat todella kauniit, ja miehesi komea! :) Häävalmistelujanne on mukava seurata.

  Vastaa
  • Mia 27.6.2013

   Olen niin samaa mieltä kanssasi Tiina.

   Vastaa
 21. Íipu 26.6.2013

  Ihania kuvia.. innolla ootan kuvia häistänne :) ja pakko oli palata kahtoon miikan pohkeet. :D

  Vastaa
 22. Riikka 27.6.2013

  Mä en myöskään sanoisi että kyseessä on aina välttämättä kateus, jos jotain asiaa kritisoi. Mä olen itse luonteeltani sellainen, että musta olisi todella noloa ottaa ilmaista vastaan. En vaan osaisi. Menin kerran kampaamoon valittamaan väristä ja kun se korjattiin, niin olisin halunnut maksaa senkin, vaikka se tottakai ilmaiseksi kuuluikin mulle tehdä. Kyllähän sen tiesi jo suokon edellisestä postauksesta, että tuleva vihkisormus sieltä tulee, joten en ymmärrä tuota ihmisten napinaa. Ei yllärinä siis voinut tulla tai sitten on ei niin välkkyjä lukijoita ;)

  Vastaa
 23. anis 27.6.2013

  Pakko avautua parista asiasta:

  1. Mitä väliä sillä on onko bloggarin kamat saatuja vai ostettuja? Omaa suhtautumistani blogikirjoitukseen se ei muuta millään tavalla. On kai ihmisillä jonkunlainen medialukutaito kehittynyt sentään??? Tai siis näköjään ei ole.

  2. Minusta olisi aika typerää pitää suosittua blogia ilman että hyötyy siitä mitenkään. Saa toki pitää, mutta miksi ei ottaisi vastaan yhteistyökuviota jos ne ovat järkeviä ja kannattavia. Kunnioitan itse enemmän bloggaria, jolla on bisnesälyä kuin tyyppiä joka ei osaa hyödyntää menestystään. On toinen asia jos blogissa on joka päivä jotain päälleliimattuja nelly-kollaaseja jne. Tämä sormushommahan liittyy todella kiinteästi Majn perheen elämään nyt ja tähän kesään, joten minusta se on hyvin tyylikäs yhteistyökuvio eikä riko sisältöä.

  Onnea ja menestystä sinulle Maj!

  Vastaa
  • ellu 27.6.2013

   Hyvin sanottu, täysin samaa mieltä! Maj:han kertoo blogissa omasta elämästään ja nämä häätouhut ovat nyt sitä mitä suurimmassa määrin. Meistä lukijoistahan ei kai kukaan tiedä miten Maj hyötyy yhteistöistään. Kuka tahansa saa kultasepänliikkeiden tuotteista 20-30 %:n alennuksen ja jotkut onnistuvat tinkimään vakipaikoistaan suurempiakin alennuksia. Toivottavasti Maj:n sormuksesta tulee mieleinen!

   Vastaa
 24. Anni 27.6.2013

  Pakko vielä osallistua keskusteluun tästä kommentoinnista.

  Minunkin mielestäni on hieman epäloogista syytää heti ilmoille kateus-kortti, jos joku sanoo poikkipuolisen sanan. Mutta enpä itsekään puolustele mitenkään noita eriäviä mielipiteitä, voisin sanoa että en ymmärrä heidän mielipidettään. Aivan kuin he eivät ymmärrä sormusasiaa.. joten kumpi on lopulta oikeassa? Ja tietenkään asiattomat kommentit kusen nousemisesta päähän tms eivät ole millään tasolla järkevää kommentointia. Mutta asialliset ihmettelyt ”yhteistyösormuksen” ottamisesta ovat mielestäni ihan ok..?

  Mutta sitten se MINUN mielipiteeni ;) Joka ajattelee, että tuollaisen yhteistyön kautta saatu sormus ei jotenkin olisi yhtä rakas tai että se on väärin, niin: jos olisit töissä kultasepänliikkeessä, ja työntekijänä saisit alennuksen sormuksista, ostaisitko sormuksen kuitenkin täydellä hinnalla..? Just saying.

  Vastaa
 25. Niina 2.7.2013

  En lue edellisen postauksen kommentteja vaan vastaan oman mielipiteeni. Minua ei kiinnosta kuka maksaa ja mitä mistäkin; onko se sormus, matka vai hame. Haluaisin selkeän tiedon, kun kyseessä on mainos! Edellinen postaus oli sitä täysin, mutta valitettavasti lopussa maininta ”yhteistyö” oli pienellä. Mainontaa se paremminkin oli.

  Mielestäni on ilkeää vetää esiin kateus-kortti, jos asiasta huomauttaa. Kritiikki on kyettävä ottamaan vastaan. Olisiko ehkä asiallista pohtia miksi se bloggaajaa ärsyttää?

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *