Muutama viikko sitten olin kuvauksissa Indiedaysin Asus-katumuotikilpailun tiimoilta. Te näitte jo aikaisemmin blogissani ne valmiit, huolella valitut & käsittelyt kuvat, mutta ajattelin jakaa vielä muutaman räpsäyksen kulissien takaa. Minun lisäkseni muotikuvauksiin osallistui viisi muuta bloggaajaa ja lemppariahan pääsee vielä hetken ajan äänestämään täällä facebookissa.

 

asus1

Kilpailukuvat minusta nappasi Twice Helsingin Lauri Laukkanen.

asus2 asus3 asus4 asus5 asus6

Indiedaysin omat tytskät olivat myös menossa mukana, heille kiitokset tämän postauksen kuvista.

asus8

Melkoista menoa! Leikin pikkuapinaa ja kiipeilin korkealla puunrunkoa pitkin, astelin suossa ja vaikka mitä! Hauskaa ainakin oli ja kuvaajapojat olivat supersymppiksiä.

Loppuun vielä kuvauspäivästä kertova Blogi Tv:n jakso. En voi sille mitään, että jonkin asteinen häpeänpunoitus nousee poskilleni aina kun katselen itseäni videolta :D

En ole kertaakaan kuvausten jälkeen käyttänyt tuota farkkuliiviä, monta kertaa olen laittanut sen päälleni todeten, että liian ronski. Toimisi ihan hyvin maximekon kanssa, tätä varmaan tarkoitin viime postauksen ”vanhaksi” tulemisella :) SALAA taidan kokea itseni liian mammaksi farkkuliiviin, vaikka siitä hirmuisesti pidänkin. Mitä ihmettä?! :D

-Maj

0 Comments

 1. Sonja 28.6.2013

  Heissan Maj! Toi liivi on makee! Kiinnitin siihen huomiota jo aiemmassa postauksessasi. Hei jos susta tuntuu ettei se ihan istu sun tyyliin, myy se mulle! Ostaisin sen ilomielin :) Ja KIITOS tästä hyvänmielenblogista!

  Vastaa
  • Maj 28.6.2013

   Pistetäänpä korvan taakse! Kiitos sinulle :)

   Vastaa
   • Sonja 28.6.2013

    Pistäpä oikeasti, kiva :)

    Vastaa
 2. Cocsu 28.6.2013

  Siis toi liivi on super makee! Sopis just maximekon kaverina, kaikki maanläheiset värit/mekot olisivat loistavia farkkuliivin kanssa.

  Vastaa
  • Maj 28.6.2013

   Jep, nimenomaan maksimekot pehmentää vaikutelmaa, mutta silti en vaan oikein ole osannut käyttää sitä…

   Vastaa
 3. Elisa 28.6.2013

  Sopii hyvin sulle tuo liivi :) mutta ymmärrän tunteen.. Itsellä on kohta puolitoita vuotta kaapissa seissyt bleiseri jota edelleen yritän opetella käyttämään. Aina välillä laitan päälle ja meinaan että no nyt… Ja ei, ei vaan tunnu omalta :D ehkä vielä joskus. Kiitos ihanasta ja aidosta blogista! :) olette jotenkin niin symppiksiä koko porukka.

  Vastaa
  • Maj 28.6.2013

   Haha, no olet aika sitkeä, mä olisin varmaan laittanut bleiserin jo kiertoon :) Kiitos itsellesi!

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *