label.m-tuotteet ovat saatu kampaamo Proffista.

1

En ollut koskaan ennen tätä testannut kyseisen merkin tuotteita ja kiinnostukseni kyseistä sarjaa kohtaa lähti oikeastaan tummahiuksisille tarkoitetusta kuivashampoosta. label.m on kuuluisan Toni&Guy – kampaaja perheen salonkisarja.Tuotemerkin perustajina ovat olleet Toni Mascolo ja Sacha Mascolo-Tarbuck, jotka ovat tunnettuja myös TIGI-hiustuotteiden takaa. ”Vuosikymmenien kokemus hiuksista sekä muotialasta ovat kehittäneet label.m-merkistä arvostetun ja tunnetun.” Tuotteet tuoksuvat mielestäni miedosti raikkailta ja ovat tyylikkään näköisiä, mutta eihän sitä koskaan voi tietää ennen kun on oikeasti kokeillut.

Kesällä olen tosi paljon pitänyt hiuksiani auki ja suorana. Haluan, että ne näyttävät tuuhean luonnollisilta, ei missään nimessä kuitenkaan tupeeratuilta ja latvatkin saisivat olla mieluiten olla hyvässä kunnossa. Omissa hiuksisani on teippipidennyksiä, joten päässäni on kahta erilaatuista hiusta. Oma perussuomalainen hiuslaatuni kaipaa tuuhennosta ja taas vahvat pidennykset hoitoa ja siloittelua.

Label m. 1. Treatment Shampoo ja 2. Moisturising hoitsikka ovat ollet sopivassa suhteessa peseviä, mutta myös hoitavia. Tuotteet sisältävät kyllä (soija ja vehnä) proteiineja, mutta ne ovat ilmeisesti niin hienoina, että pidennyksini eivät ole takkuuntuneet.

Latvojen takkuuntumisen olen välttänyt 3. Therapy age-defying radiance öljyllä ja se kyllä tuoksuukin ihan taivaalliselle. Hiusten tyveen olen laittanut pesun jälkeen muutaman pumppauksen 4. Volume foamia antamaan omille hiuksilleni kuohkeutta ennen föönausta. 5. Brunette Dry Shampoon ja 6. hairsprayn otan käyttöön nutturaa tai muuta vastavaa hässäkää tehdessäni, viimeistellessä lookin tai pesukertojen väliä pidentääkseni. Helposti on mennyt neljäkin päivää pesemättä muuten :D

labelm1

Tästä pääsette tutustumaan virallisilla sivuilla lisää label m.-tuotteisiin, valikoimassa on muistaakseni noin 60 tuotetta. Label.m  saa täältä Tampereelta ainakin Proffista, jos sinne päätätte mennä, niin kysykää rohkeasti, että millaista tuottetta haette ja mihin tarkoitukseen niin lupaan, että ette tule pettymään. Henkilökunta kyllä osaa asiansa ja on motivoitunut palvelemaan asiakkaita.

-Maj

 

Tiesittekö tätä label m.-sarjasta? Sarjan tuotteet sisältävät korkeita pitoisuuksia luontoperäisiä, kylmävesiuuttamalla aikaansaatuja Reilun Kaupan raaka – aineita. Raaka – aineina koko sarjassa käytetään mm. soijapreiinia, ja -maitoa, kauraa, aurinkokukkauutetta, riisimaitoa, inkivääriä, ginsengiä, katajaa, mandariiniä, appelsiiniä, vehnäleseitä, jojobaa ja erilaisia antioksidantteja. Pakkaukset ovat kierrätettäviä. Kaikki sarjan tuotteet ovat vegaaneille sopivia. Kahdessa tuotteessa on mehiläisvahaa, mutta sen tuottamiseksi mehiläisiä ei vahingoiteta.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *