Tänään kipitin iltapäivällä Hair Artin Miljan luokse värjäyttämään tyvikasvuni piiloon, kelpaa sit tanssia juhannustanssit? :D Tummaksi värjätty tyvi on näin kesällä oikeesti ihan viimeinen vaihtoehto, tyvikasvu näyttää järkyttävältä kolmen viikon jälkeen. Haaveissa olisi ihan omanväriset hiukset, johon voisin ottaa aina välillä vaaleita raitoja, mutta nyt ei ole se hetki kasvattaa sitä, enkä tiedä koska olisi…

 

hr1 hr2

Tytöt olivat ottaneet kampsulle uuden hiuskosmetiikkasarjan nimeltä Less Is More. Lueskelin infoa sarjan tuotteista värinvaikutusajalla, sarja on ensimmäinen täysin luonnollinen ammattilaiskäyttöön kehitelty hiustenhoito- ja muotoilutuotesarja. Hiukseni pestiin muuten tuolla Less Is Moren Cajeput-shampoolla, joten vähän pääsin sitä fiilistelemään. Oletteko testanneet kyseisiä tuotteita ja jos niin oletteko tykänneet?

 

hr6

Oma päänahkani kutisee (tosi inhottavaa!!) usein muutamia päiviä värjäyksen jälkeen, joten pyysin Miljaa laittamaan rauhoittavan hoidon päänahkaani väriä pois pestessä. Äitini on herkistynyt tosi pahasti ruskealle/mustalle pigmentille ja hän on nyt siinä pisteessä, että esimerkiksi korvien iho menee kokonaan rikki jos hiuksia värjätään. Kosmetiikka-allergiat ovat kai yleistymässä koko ajan ja usein herkistyminen tapahtuu vasta jonkin tuotteen pidemmän käytön jälkeen. Toistaiseksi kutinaa ei ole ollut tällä kertaa lainkaan! Fiilistelen nyt pari päivää ja voin myöhemmin raportoida miten kävi, toivottavasti kutina ei ole alkavaa allergiaa.

 

hr3

Ihmettelin myös tiskin take away kahvikuppeja ja hillopurkkeja, kunnes mulle valoitettiin asiaa, että ne ovat 100% luonnollisia design tuoksuja, pakattu kierrätettäviin matskuihin, tiettykin.

 

hr4

Kyllä, tytöt ovat hurahtaneet, mä tarvin vielä useamman tuoksuttelukerran, mutta en sano missään nimessä ehdotonta ei:tä <3

 

hr5 hr8 hr7

Siinä sitä ollaan, just värjätyt hiukset ja komeet leopardipöksyt jalassa, kiitos inspiksestä vaan, Mika!

Kasarisalimammaöverileopardipöksyjä (joista voi tykätä vaikka siksi kun ne on niin rumat) saa H&M:ltä ja poiketkaa vaikka Hair Artiin kyselemään luonnollisesta kosmetiikasta lisää.

Oletteko te hurahtaneet luonnonmukaiseen/luomu/luonnolliseen kosmetiikaan? Onko leopantsit hot or not? Entä mitä meinasitte hommailla juhannuksena? 

-Maj

 

 

0 Comments

 1. Maakariakka 18.6.2013

  Mä tulin reilu vuosi sitten allergiseksi tummille hiusväreille, toivottavasti sulle ja äidillesi ei käy samoin! Mulla on blogissani postaus kokemuksistani ja löytämästäni tummasta luonnonväristä, mutta anteeksi hirveä kuva!

  http://malkakoto.wordpress.com/2013/04/14/tumma-hiusvari-ilman-p-fenyleenidiamiinia/

  Vastaa
 2. inkku 18.6.2013

  Kauniit tuli hiuksistasi.

  Vastaa
 3. Dean 19.6.2013

  Mulla puhkesi kosmetiikka-allergia tammikuussa sellasen tuotteen takia jota olin vuosia pystynyt käyttämään ilman minkäänlaisia oireita. Nykyään jos iholle menee yhtään tuotetta, mä turpoon ja saan kauheen ihottuman.. :D

  Vastaa
 4. Lila 19.6.2013

  Minkä tummuset sun omat hiukset on?

  Luonnon kosmetiikasta suosikkini on Frantsilan kuorintavoide kasvoille

  ja Davines authentic moisturising balm,joka soveltuu meikinpoistoon ja hiustenhoitoaineeksi.Ja toimii molemmissa tosi hyvin!

  Vastaa
 5. Paulis 19.6.2013

  Ruskeassa hiusvärissä on kuulemma jokin ainesosa, joka aiheuttaa helpommin allergisia reaktioita kuin muut värit. Sain kymmenisen vuotta sitten allergisen reaktion kaupan ruskeasta hiusväristä. Päänahka kutisi ja tukkaa lähti paljon varsinkin päälaelta :( Sittemmin olen värjäyttänyt tukkaani lähinnä vain kampaajalla, ja silloinkin otan useimmiten pelkkiä raitoja.

  Musta tuntuu, että joillakin kampaajilla on hirveä värjäysvimma ja katsotaan todella vinoon, kun pyydän mahdollisimman luonnollista lopputulosta, läheltä omaa väriä. Onneksi ihan ”tavallisillakin” kampaajilla on nykyään hellävaraisia tuotteita ja monet myös ystävällisesti kysyvät, aiheuttaako käytetty tuote oireita.

  Vastaa
 6. Viivi 19.6.2013

  Musta noi leopardi pöksyt on ihan parhaat! itse en uskaltaisi käyttää, enkä tietäisi mihin niitä yhdistelisin. Mut saanpahan ihailla niiden komeutta sun päällä! :))

  Vastaa
 7. Suvi 19.6.2013

  Ihanat hiukset. Tuo väri sopii sulle todella hyvin!

  Vastaa
 8. Maria 19.6.2013

  Luonnonkosmetiikkaa en ole kokeillut enkä juhannuksenakaan tee valitettavasti mitään erikoista, mutta aivan pakko sanoa kun olen sinun blogiasi seuraillut muutaman kuukauden nyt, että vaikutat kyllä aivan ihanalta ihmiseltä & hyvältä äidiltä. Oikein mukavaa juhannusta sinulle! :)

  Vastaa
 9. Roxy=) 19.6.2013

  Muaki alki kiinnostamaan minkä väriset sun omat hiukset on?

  Mä värjäsin varmaan reilu kymmenen vuotta hiuksiani. Suurimman osan ajasta ne oli aika lähelle saman väriset mitä sulla nyt ja tulipa joskus kokeiltua jotain punertavaakin. Joka tapauksessa mun oma väri on semmonen vähän niin ku tumma vaalea, itse ajattelin aikanani että ”hiiren harmaa”. Ekaa lasta odottaessa olin jotenki kai vähän hysteerinen mm. hiusten värjäämisen kanssa ja pääsi kasvamaan aika pitkä juuri kasvu. Ei se välttämättä kyllä kauhean hyvältä näyttänyt mutta aloin silloin ekaa kertaa miettimään palaamista omaan hiusväriin. Kävin sitte kampaaja kaverillani joka ensin teki värin poiston koko päähän ja sitten raidoitti koko pään vaalealla ja veti vielä päälle taittovärin, että lopputulos ei olis ollu älyttömän keltainen. Joka tapauksessa hiuksista tuli vaaleat ja oysyivät suht hyvässä kunnossakin. Siitä oli sitten hyvä lähteä kasvattamaan omaa väriä.

  Nyt mulla onki ollu jo muutaman vuoden oma väri jossa on vaaleita raitoja ja viihdyn tässä tosi hyvin. Ja mikä parasta, ei tartte värjätä hiuksia jatkuvasti. Eikä tuo oma värikään enää näytä miltään hiiren harmaslta vaan se on oikeastaan aika kauniin sävyinen.

  Voin kuvitella että oisin voinu vielä allergisoitua sille tummalle värille jos olisin jatkanut värjäämistä. Mulla kun on atooppinen iho ja muutenkin allergioita.

  Vastaa
 10. P 19.6.2013

  Ihanat leot! :D Mutta kiinnitin huomioni ennen muuta tuohon ihanaan paitaan, se on iiiiihana! Mistä se siis on?

  Toivottavasti allergia ei pahene, itse saan kutinaa mm. osiksen tuotteista, mutta hiusvärit toistaiseksi eivät aiheuta moista..

  Vastaa
 11. marsku 21.6.2013

  Niin kauniin väriset ja hyväkuntoisen näköiset hiukset!!! :))

  Vastaa
 12. Niina 24.6.2013

  Kannattaa ajoissa rauhoittaa värjäämistä ettei pahasti ehdi allergisoitumaan. Mulla on nyt ekaa (?) kertaa varmaan 20 vuoteen ihan omanvärinen tyvi, kun päänahka meni siihen kuntoon ettei kestäny enää mitään. Ihottuma levis korvanlehtiin ja koko hiusrajaan ja kasvojenkin puolelle aina värjäyksen ja jopa monien hiustuotteidenkin jäljiltä. Tarvi jättää värjäys ja kaikki hiustuotteet hoitoainetta ja hiusöljyä lukuunottamatta pois.

  Sain aika helposti vaihdettua omaan väriin vaikka mulla oli tosi tumma punainen alla. Pikkuhiljaa tehtiin vaaleita raitoja ja laitettiin ruskeaa väriä. Pari kuukautta meni ja väri on nyt ihan hyvä jo.

  On toisaalta ollu ihan virkistävää olla omassa värissä, kun ei se loppujenlopuks niin kamala oo kun muistelin :)

  Vastaa
 13. -Mrs P- 24.6.2013

  Itse olen kampaajalla käydessäni saanut kokemusta tuosta Less is moresta, ja hyvältä vaikutti! Olen jo monta vuotta käyttänyt vain ekologisia hiustenhoito tuotteita ja huomannut että minun (helposti rasvoittuva) hiustyyppi tykkää. Värjään hiukseni eko kampaajalla josta myös ostan tuotteet. Tykkään itse tosi paljon ja voin suositella myös muillekkin!

  Lempi merkit ovat:

  L´occitane herkän hius pohjan tuotteet

  Laveran tuotteet

  Faith in nature tuotteet.

  Vastaa
 14. Maria 10.7.2013

  Ihana ihana asu ! Oon itse tykästyny lökäpöksyihin :) Jotenkin tyylikkäät, mutta niin mukavat päällä !

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *