Olen jo muutamana kesänä taaksepäin käynyt laitattamassa varpaankynsiini Minxit. Nyt oli taas se hetki vuodesta! Minxit on lämpöaktiivinen filmikalvo, joka kiinnitetään kynnen pinnalle infrapunalampun lämmön avulla. Ne toimivat sekä luonnon- että rakennekynnellä ja pysyvät kiinni sormenkynsissä n. 2 ja varpaankynsissä n. 3-4 viikkoa. Kurvasin tänään minxattavaksi Beauty Putiikin Jarnan luokse, ihanaa kun saimme tämän kiireisen naisen kanssa vihdoinkin aikataulut sopimaan yksiin :)

 

minx3 minx1

Minxejä on olemassa satoja erilaisia, on kuvioita, kuoseja, metallinhohtoa, hologrammia… Ja valitahan voi vaan yhdet, puuh! :D Halusin jotain kesäistä varpaan kynsiin ja spekuloin näiden kahden kuvassa näkyvän välillä.

 

minx2 minx4 minx5

Päätin sitten lopulta, että jätän leopardit seuraavaan kertaan ja valitsin nämä ”pikselöityneet sateenkaaret”.

 

minx6

Ainaskin vähän erilaiset. Olen tainnut aina taipua kullan- tai hopeanhohtoisten Minxien puolelle.

 

minx7 minx8

Minxejä myydään myös kuluttajille, mutta kauneushoitoloissa myytävä Minx on materiaaliltaan erilaista, kuin ammattilaisten käyttämä.  Koska ”kotiminxit” kiinnitetään ilman kuumuutta, ne ovat eri materiaalia eivätkä yhtä pitkäkestoiset mitä ammattilaisen tekemät.

 

minx9

Sormen kynsiin mulle laitettiin ensin Artistic-kestolakkaus, jonka päälle tuli muutaman kynteen Minx Underwearit. Underwearit ovat pieniä koristeita, jotka on suunniteltu käytettäväksi geelilakan tai akryylin alla.

 

minx10 minx11 minx12

Kestolakkauksella tehty superherkkupinkkiliukuvärjäys ja Minx Underwearit, kunnon kesäbeibi kynnet vai mitä?

 

Ihastuitteko? Mä olen ollut tosiaan pitkään jo Minx-fani! Varpaankynsiin ne ovat ehdottomat, mulle itselleni ei sovi esimerkiksi geelit paksuutensa vuoksi. Minxit on helppo poistaa, eivätkä ne ole ollenkaan vahvat, vaan tuntuvat ihan samalta kuin mitä normaali kynsilakka. Minxit minulle tarjosi Beauty Putiikki ja teille he haluvat tarjota Minxit varpaan kynsiin 50 euron hintaan (norm. 60 €). Aikaa varatessanne muistakaa vain huikata lukeneenne tämä tarjouksen Magicpoks-blogista :)

 

-Maj

 

0 Comments

 1. Laura 19.6.2013

  Hih, sulla on ihan samantyyliset varpaa kun mulla eli tuommoiset tosi pitkät! Kun yleensä ihmisillä on semmoiset lyhyet ja pulleat niin mulla on kans pitkät ja laihat ja miehen kans niille aina naureskellaan :) Oonkin monesti sanonut, että jos mulla ois normaalit varpaat niin mun kengän koko ois varmaan kolme numeroa pienempi ;)

  Vastaa
 2. P 19.6.2013

  Hyi saatana näyttää ku sul ois kynsisieni…. DDD;

  Vastaa
 3. Laura 19.6.2013

  Moikka!

  Ihanat noi varvastossut:) mistä oot sellaiset bongannut?:)

  Vastaa
 4. Tosi kivan näköiset! Nuo olisi kyllä kesäksi kätsät ja nätit :)

  Vastaa
 5. Eve 20.6.2013

  Ompa ihanat nuo varpaankynsi minxit! Mä käyn rakennekynsiä laittamassa, mutta noita minxejä tekis mieli koittaa varpaankynsiin :) Tulossa parit juhlatkin peräkkäin niin ei tarvis ressata varpaankynsien lakkausta kun ne eivät tuppaa pysymään :(

  Oot muutenkin tosi nättinä ollut tuossa farkkupaidassasi!

  Vastaa
 6. Mi 20.6.2013

  Ompa sulla pitkät varpaat :)

  Mulla on lyhyet ja myös kynnet on lyhyemmät, ei paljon näkyisi minxit. Onneks tavallinen lakkakin pysyy varpaissa kauan hyvänä :)

  Vastaa
 7. Mette 20.6.2013

  Ihanat kesäkynnet! Hei mistä nuo sandaalit ovat peräisin? pakko saada :)

  Vastaa
  • Maj 24.6.2013

   Sansansandaalit ovat Biancon alesta, 2 paria yhteensä 14,95 e, eli alle 8 euron kenkulit (lapussa alkuperäinen hinta oli about 50 euroa) :) Pidä kiirettä jos niitä itsellesi mielit!

   Vastaa
 8. Milla 20.6.2013

  Ihanat molemmat kynnet :D nyt sais sitten helteet tulla,!!

  Vastaa
 9. Reeta 20.6.2013

  Voi miten kauniit kynnet tuli! Mutta hei noi sandaalit, mistä ne on? Aivan ihanat! Jos jostain vielä löytyy, pakko hankkia itsellekin ;)

  Vastaa
 10. marjo 21.6.2013

  mistä noi ihanat kengät on? :)

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *