Viime viikon parhaan ale-löytöni tein ehdottomasti Ideaparkin  Accessorizelta, siellä oli tuotteita -50% alennuksessa. Samuelille löytyi Monsoon Children-merkkinen juhlasetti, housut & liivi hääjuhlaamme varten. Maksoivat yhteensä hippasen alle 30 euroa. Sinne jäi rekkeihin vielä 74 cm ja pienempiä sekä sitten about 6-9 vuotialle soppeleita kokoja. Olen saanut Polarn O. Pyretiltä valkoisen klassisen kauluspaidan, jonka ajattelin pukea pikku-Sampalle tuonne liivin alle. Vielä olisi hakusessa joku mageen värinen rusetti.

 

lastenpuvut1 lastenpuvut2

Housuja täytyy lyhentää, mutta muuten ne istuivat ihan hyvin. Conversen outlet-myymälästä (Nycistä) ostamani tennaritkin alkavat olla soppelit. Ne tai muut jotkut vastaavat tuovat sopivasti rentoutta pienen miehen juhla-asuun.

 

lastenpuvut3

Nyt olen vihdoin saanut hankittua puvut itselleni, tytöille ja Samuelille, mutta Miikan puku on vielä hakusessa. Toivon ja uskon, että se ei teetä niin kovasti päänvaivaa vai mitä luulette?

 

lastenpuvut4

Vipsulle ja Rebelle ostin jo talvella tismalleen samanlaiset superihanat mekot samalta merkiltä. Niin kauniin simppelit ja tytöt itsekin tykkäsivät kovasti.

 

Miten te olette pukeneet pikkuisia häihin? Omiin tai toisten? Meidän tytskät ovat tietysti yhdessä morsiusneitoina, Vipsu on jo konkari siinä hommassa, mutta Rebeä varmasti jännittää kun tosi paikka tulee eteen. Muakin jo vähän jänskättää, sillä ei tässä enää kovin kauaa siihen ”suureen päivään” ole, iiks! Hääkenkä-vinkkejä otetaan myös vastaan, siis meikä morsmaikun pitäis vielä sellaiset hankkia.

 

-Maj

 

0 Comments

 1. Susanna 24.6.2013

  Menin itse viime kesänä naimisiin ja mulla oli kans pitkään kenkä ongelma! Löysin ihanat kengät Haloselta! Olisikohan ne maksanu 20€ :) eli sielä ainakin on paljon mistä valita ja hintakin on ihan kohdallaan :)

  Vastaa
 2. Henna 24.6.2013

  Ihanat vaatteet on lapsukaisille löytynyt! Me ollaan menossa naimisiin myös tänä kesänä. En ollut meidän neidille(1v.3kk) yhtään vielä miettinyt, mitä hälle pukisi päälle, mutta löysin mekon ihan sattumalta jo lopputalvesta. Sokokselta löytyi ale-tangosta tismalleen saman värinen mekko, kuin kaasoilleni tulee ja helmakin oli samanlainen. Ja hintaa mekolle jäi tosiaan 8,50€. Pakko se oli ottaa! :D

  Vastaa
  • Maj 24.6.2013

   No se ei ollut kyllä pahan hintainen, ihan huikea löytö!

   Vastaa
 3. Henna 24.6.2013

  Popilla on hieno oranssi rusetti :) Myös sininen, valkosilla pilkuilla.

  Vastaa
  • Maj 24.6.2013

   Mä tsekkasin kans ne, vielä on kuitenkin mietinnän alla! Se oranssi on siisti kyllä, mut eiii nyt tähän juttuun :D

   Vastaa
 4. Nipsu 24.6.2013

  Voi miten suloiset vaatteet oletkin onnistunut löytämään lapsille! :) En malta odottaa, että näen joitain kuvia häistänne, toivottavasti jonkin kuvan jaat täällä blogissasi kanssamme. :)

  Vastaa
  • Maj 24.6.2013

   Kyllä mä jaan, ainakin jonkun :) Varmasti useammankin!

   Vastaa
 5. Veera 24.6.2013

  Eikö Sampalle voisi juhlakengiksi laittaa jalkaan jotkut muut, kuin tennarit? Varmasti ihan rennon näköiset, mutta… Teidän häännehän ne tietysti ovat, mutta juhlapuvun kanssa tyylikkäämpi valinta olisi kunnon juhlakengät. sampan asu on muuten tosi tyylikäs! :)

  Jatkan tätä kenkäasiaa vielä vähän, älkää kukaan pahastuko… Olin nimittäin pari viikkoa sitten häissä, joissa sulhasella oli tennarit! Aika pitkiä katseita kyllä sai… En tiedä, eivätkö ihmiset oikein osaa käyttää juhlakenkiä. juhlissakin, oli ne sitten synttärit tai ristiäiset yms. ihmiset tepastelevat sukkasillaan :/

  Vastaa
  • Maj 24.6.2013

   No mä en ole ehkä niin perinteikäs tai hmm. sivistynyt(?) tyyppi, että välittäisin tuollaisesta. Mun puolesta meidän häihin voi tulla vaikka verkkareissa, jos se on sen kyseisen henkilön oma juhla-asu. Älä nyt järkyty, mutta Miikallakin vois olla tennarit, enkä usko että näissä häissä kukaan pyörittelisi silmiään, paitsi ehkä Miikan mutsi :D Itse peräänkuulutan ehkä enemmän lämpimän tunnelman, ystävällisen käytöksen ja suvaitsevaisuuden perään, enkä niin välitä pukeutumisetiketistä. Jokainen viettäköön juuri omannäköiset juhlat (häät,synttärit, ristiäiset ym.) ollaan siellä sitten vaikka varpaisillaan, jos se vain tuntuu hyvältä.

   Vastaa
   • Iina 25.6.2013

    Meillä oli pienet häät – lähipiiri vain juhlimassa. Sanoin kaikille et saa tosiaan tulla vaikka verkkareissa, pääasia että kaikilla on mukavaa! Ja olihan meillä, vaikkei oltukkaan vimosen päälle tälläytyneitä!!

    Vastaa
  • noälä 24.6.2013

   majn perheessä ollaan sukkasilleen kaikissa juhlissa niin synttäreillä kun ristiäisissä… ja noi lenkkarit on kaikessa outoudessaan just heidän tyyliä. lenkkarit puvun kanssa… miks pukeutua juhlallisesti jos sit jalas on lenkkarit? laitetaaks rebelle ton nätin mekon kaa crocsit? olis nii teijän tyylistä ja viel mainos postaus perään.

   ps. et edelleenkään laita selkeesti yhteistyö jutuista mikä oikeasti ärsyttää todella paljon. onko se niin vaikeeta oikeesti. ja en jaksais selventää tätä koska luulis sun tietävän. mutta mutta… esim edelliset kynsi häka hius postaukset ei läydy yhteistyö kategoriasta? toki niissä on sanottu et oot saanut ne mut välil et selvästi sano vaan ilmotat saadusta jutusta yhteistyö tägillä ja välillä taas kerrot postauksessa mut tägiä ei ole? miksi ei voi olla yksi selvä tapa?

   näin vois myös seuraa ja skipata MAINOKSET!

   Vastaa
   • Maj 24.6.2013

    JEP! Meleeni herää vain yksi kysymys, miksihän sinä ”noälä” palaat aina vain yhä uudestaan seuraamaan oudon Majn tyylitöntä perhettä? Onneksi blogimainontaan on tulossa lopultakin pelisäännöt, joita minäkin tulen ihan varmasti noudattamaan.

    Vastaa
    • sir 25.6.2013

     no onpa taas!

     noi converset on varmaan supersöpöt sampan jalassa.

     ite oon ainakin päättänyt, että ostan vaan ihan bränikät valkoiset tennarit häihini, sillä en aio missään korkkareissa hillua kun en osaa eikä ne ole mun tyyliä. ja poikaystävällä tuskin mitään nappaskenkiä on myöskään

     ihanaa, että suomessa löytyy sääntöjä kaikkeen ja jaksetaan valittaa jopa siitä, mitä ihmiset haluaa pukea _omiin_ häihinsä.

     jos mun (tai teidän) häissä olisi semmoisia ihmisiä, joilta tulisi pitkiä katseita asuvalinnan takia, eivät he varmasti hääparia tarpeeksi hyvin tunne. HUH!

     ihanat vaatteet oot löytänyt lapsille ja teillä tulee varmasti teidän näköiset häät!

     Vastaa
   • Riikka 25.6.2013

    No eikö se oo pääasia et morsiuspari tuntee olonsa omissa häissään rennoksi ja hyväksi, oli sitten jalassa converset, crocsit tai kumisaappaat? Niin, yksissä syyshäissä morsiamella oli kauniin hääpukunsa parina keltaiset kumpparit ulkokuvissa ja upeita kuvia tuli! Järkyttävää! :)

    Ja mitä tulee yhteistyöpostauksien merkkaamiseen, niin olen tainnut itsekin muutaman kerran asiasta huomauttaa täällä kommenttien puolella, mutta musta toi kynsihomma oli ihan selvästi merkitty, ei voinut ymmärtää väärin. Ikäviä tollaset kommentit, joiden ainoa tarkoitus näyttää olevan blogin pitäjälle kettuilu…

    Miesten puvuista vielä, me saimme aikanaan vinkin miesten pukujen suhteen hieman erikoisesta pukuvuokraamosta, Olga&Axeli Kangasalla. Pukuvuokraamo sijaitsi omakotitalon alakerrassa, paikan pitäjä oli aika persoonallinen, mutta valikoimat olivat todella hyvät, hinnat Tampereen hintoja matalammat ja vuokra-ajat pitkät. Vuokrattiin tuolta sekä sulhaselle että bestmanille saketit, pakettiin kuului kaikki jopa niitä kenkiä myöten.

    http://www.olga-axeli.fi/miesten-juhlapuvut.html

    Vastaa
   • Milka 1.7.2013

    Voi elämä, kyllä voi ihmisen mielenrauha pienestä järkkyä.

    Vastaa
  • Maria 28.6.2013

   Mun mielestä ongelma on niiden ”pitkien katseen antavilla” ihmisillä, kuin niissä tennareissa :D Nyt on 2013 vuosi ja mua ainakin vaan naurattaa jotkut typerät ”etikettisäännöt” joiden mukaa ihmiset pukeutuu. ”Tää on niin kiva mekko, mutta kaikki kattoo niin pitkään, että laitan ton toisen sitte” Oivoi..

   Vastaa
 6. Halonen oli villi kortti täälläkin. Edullisia ja tosi kauniita korkkareita paljon. Muitakin kun siis niitä perinteisimpiä perushääkenkiä. :)

  Vastaa
  • Maj 24.6.2013

   No pitääpä koittaa tsekata sieltäkin! Mulla on yks idis mielessä mutta en tiiä oonks tarpeeks villi toteuttamaan sitä :P

   Vastaa
 7. Killabee 24.6.2013

  samppa vaan consseissa,ehdottomasti! ei saa olla liian vakavaa skideillä. :) ite menin naimisiin jeremy scottin wingseissä (lenkkarit) ja miehelläkin oli lenkkarit,enkä kadu hetkeäkään. miks ihmeessä hääpäivänä pitäis tuntea olonsa epämukavaksi… jos ei muutenkaan käytä korkokenkiä ym,ei ne tunnu omilta,eikä se koskaan oo oikee vaihtoehto! :)

  Vastaa
  • Maj 24.6.2013

   Jee, pakko kysyä et oliks ne sellaiset valkoiset timantti/glitter wingssit? :D Hääpäivänä jokainen saa mun(kin) mielestä olla juuri sellaisissa kamppeissa kun parhaakseen näkee ja jos vieraat paheksuvasti tuijottavat tai nihkeilevät morsiusparin valinnoista, niin kyllä on kutsut lähteneet totaalisen väärille tyypeille!

   Vastaa
   • Kissis 26.6.2013

    No ei saa olla liian vakavaa KELLÄÄN! Jonkinlaiset pukukoodit on ihan hyvä juttu, helpottaa kummasti elämää, mutta ei niiden kanssa nyt niuhottaa tarvitse! Suomalaiset muutenkin pukeutuu yleisesti ottaen niin pirun tylsästi kaikkiin juhliin, joskus vois vähän repästä! Ja nimenomaan, fiilis on kuitenkin katossa ja sehän on just tärkeintä.

    Vastaa
   • killabee 26.6.2013

    oli,just ne! ja miehellä oli mustat lakeriset wingsit,saatiin paheksuvia katseita esimerkiks suvun vanhimmilta,mut mitäpä tuosta… makuasioita kaikki maar! onnea teille hirmuisesti suureen päivään! <3

    Vastaa
 8. Willa Foxin Satu 24.6.2013

  Kivan löydön olet tehnyt! Meillä pojat ovat olleet juhlissa tennareissa, sopii mielestäni hyvin pienen pojan juhlalookiin. Tuli heti mieleen popin oranssi rusetti, joku jo siitä vinkkasikin. Täältä löytyy kuvaa tuosta rusetista meidän yksivuotiaalla. :) http://willafox.blogspot.fi/2013/06/saturday-feelings.html

  Kaikkea hyvää teille!

  Vastaa
  • Maj 25.6.2013

   Olittepas söpön näköinen porukka! Pienimmällä oli ihanat vaatteet myös rusetti myös, pitää miettiä tota oranssiakin nyt vielä :) Aurinkoista ja leppoisaa kesää teidän perheelle!

   Vastaa
 9. Jonna 25.6.2013

  Eikä! Just mageet, tennareissa vaan!

  Eipä noi lakerikengät oo kovin nätit, ku ensimmäiseen

  ralliin tökkää!

  Ihanat tyttöjen mekot!

  Vastaa
 10. Myy 25.6.2013

  Meidän häissä kaikilla olis conssut, jos sisko ja oma äiti ”hyväksyisi”. Rakkaat niin, mutta vähän ollaan erilaisia. Ekana vuospäivänä sitten koko perhe conssuissa juhlitaan <3

  Teidän häät, tärkeintä on mukavuus ja ihana päivä!

  Itsellä muutama viikko jäljellä itse päivään, jaiks! Tsemppiä puvun etsintään ja järjestelyihin! Meillä miehen puku oli vaikein kun haluttiin siistiä, mutta rentoa. Zara oli aika hyvä paikka..löyty kiva slimmi puku sekä hyvä hinta :)

  Vastaa
 11. Emma 25.6.2013

  Jos morsian haluaa olla häissään paljain varpain tai kirkossa tennareissa se on ok, mutta jos morsiusneito tai pikkumies haluaa olla näin, sulhasesta puhumattakaan, se on täysi vääryys – eihän sitä puvun kanssa voi! Vaan miksei? Miksi, joskus jopa tuhansien eurojen, mekon kanssa nuhjuset Converset on sallittavammat kuin puvun kanssa tuliterät Conssit… Naurettavaa :-D

  Itse kenkäfriikkinä tuun joskus panostamaan omissa häissäni nimenomaan täydellisiin kenkiin ja toivon vieraiden tekevän samoin! Olkoon sitten heidän mielestään viiden euron feikkicrocsit tai puutarhasandaalit sitten ne ”the kengät”. Tunnelmahan se tärkein on! Että kaikki on onnellisia parin puolesta oli morsiamella sitten sininen samettijakkupuku ja lenkkarit tai tuhansien eurojen korut! Jokainen tavallaan

  Vastaa
 12. Jasmiina 25.6.2013

  Eiiii mä just katoin että puku+lenkkarit on niiin söpö yhdistelmä, ja sit luen noi kommentit.. Älä välitä, vaan nauti häistäsi koko sydämestäsi, olet varmasti kaunis morsian<3

  Vastaa
 13. Madde 25.6.2013

  Just ihan älyttömän söpö idea laittaa converset lapselle jalkaan!<3 ja näin muutaman vuoden jo blogiasi seuranneena voin sanoa, että pystyn hyvinkin kuvittelemaan Miikalle conssit myös puvun kanssa!:) sopis just hyvin!! Se, että morsiuspari saa olla just niinkun haluaa omana päivänään on THE REAL DEAL. Ei ole pätkääkään vieraiden asia arvostella! tai juuri kuten Maj sanoit, sillon on mennyt kutsut väärään osotteeseen. Yleensähän se sitäpaitsi on niin, että just se siellä ruudun toisella puolella ketä näitä arvostelukommenttejaan heittää on jotenkin vain kateellinen muiden onnesta, katkera ehkä omista häistään jotka menivät pieleen tai vastaavaa joten älä välitä tästä; kateellisten panettelua!! Nautitte täysin siemauksin häistänne, joista tulee varmasti UPEAT! Niin ihanat lapset ja hyvännäköinen morsiuspari = perfect day <3 En malta odottaa kuvia :) tässähän tulee ihan liikkis-tuulelle :') kai se tekee kun on pitkään seurannut blogin kautta teidän elämää niin "tuntee jotenkin olevansa osana" omasta hassusta mielestään :D seuraa kun kuninkaallisia häitä konsanaan ja hirvee liikkis pelkästä ajatuksesta :D IHANAA HÄÄPÄIVÄÄ<3

  Vastaa
 14. Lasten matkassa 25.6.2013

  Itse löysin myös aikanaan Accessorizelta asut lapselle kahteen eri hääjuhlaan. Sieltä löytää niin hienoja pukuja nimenomaan myös pojillekin. Tytöille kun on helpompaa löytää muualtakin. Accessorizella on myös erittäin hyvät aleprosentit, joita itsekin pääsin aikanaan hyödyntämään. Ja vaatteet ovat olleet mielestäni laadukkaitakin! Hienot puvut teidän lapsilla :)

  Vastaa
 15. Vilma 25.6.2013

  Mä en kanssa ymmärrä, miksei consseissa saisi tulla häihin. Tyylit ja etiketit muuttuu ajan myötä, puku+tennarit yhdistelmä alkaa olla yhä yleisempi, ihan sulhasillakin. Tiedänpä yhden morsiammen joka asteli kirkkoon upeissa bootseissa!

  Vastaa
 16. Anna 25.6.2013

  Me mentiin viimekesänä naimisiin ja meidän 3 vuotiaalla pojalla oli converset samantyylisten vaatteiden kanssa, kun teidän Sampalle olet suunnitellut ja mun mielestä oli ihan tosi hyvä yhdistelmä, eikä kukaan katsonut tai pitänyt huonona valintana. Lisäksi Rebekan ja Viivin mekot on ihan super ihanat, mä voisin itsellenikin melkeinpä tuollaisen kotiuttaa:D

  Ja kaikki hääjutut kiinnostaa ainakin minua, joten niitä saa kirjoitella lisääkin:)

  Vastaa
 17. Lis 25.6.2013

  Omat ovat haasi tietysti mutta en minakaan voi kuvitella consseja puvun kanssa, edes lapsella. Ja miksi lapsen pitaisi olla yhtaan rennommin pukeutunut kuin aikuisetkaan? Olen ehka taalla Italiassa tottunut hyvin klassiseen pukeutumiseen ja taallahan lapset ovat haissa ihan viimeisen paalle pukeutuneita, mutta mielestani haajuhla on arvokas Suomessakin.

  Vastaa
 18. op 25.6.2013

  Ajatelin vinkata kun näin Ideaparkissa ( olisko ollut anton&nina) paljon erivärisiä rusetteja pikkujäbille. :) nuo converset on nappivalinta !! voin vain kuvitella kuinka makee teidän juhlapäivästä on tulossa.

  Vastaa
 19. Sissi 25.6.2013

  Juhlakenkävinkki; hommaa kahdet kengät! Ensimmäiset kauniit oikein hienot juhlakengät joilla ”aloitat” päivän, eihän ne sieltä puvun alta näy hirveästi, mutta kun astelette kirkon portaita alas, niin tässä vaiheessa vilahtelevat varmimmin. Ja sitten ne toiset kengät; sellaiset mukavammat kengät hieman matalammilla koroilla jotka vaihdat sitten, kun niissä ekoissa kengissä ei enää pysty kävelemään ja varpaat huutavat hoosiannaa. =) Monet kaverit on käyttäneet ballerinoja.

  Ja Mikan puvusta: helppoa! Kannattaa todellakin nyt heti varata sovitusaika pukuvuokraamoon jos häät on jo ihan kohta! Tunnissa selviää sovituksesta ja valinnasta, kun antaa ammattilaisen hoitaa asian. Ja harvemmin sitä ihan niin juhlavaa (bonjour, saketti, smokki) pukua myöhemmin tarvitsee, että sellainen kannattaa ostaa. Miehillä on niin helppoa..! =)

  Vastaa
 20. Olen aina mm. Style me pretty-blogia lukiessani ihastellut sulhasten ja vieraiden vaihtoehtoista kenkämuotia esim. juuri värikkäiden, solmioiden/rusettien kanssa yhteensopivien tennareiden muodossa. Komiaa on!

  Hyvä juhla-asulöytö oli ja uskon että häistänne tulee ihanat ja persoonalliset!

  Kuvia odotellessa. ;)

  K/ http://kideblogi.fi/ilmansinuaolenlyijya/

  Vastaa
 21. Elina 25.6.2013

  Voi ei, mitä kommentteja… Mun mielestä Sampan asu kenkineen on just ihana! Mustat, uudet ja siistit tennarit on oikein hyvä valinta pikkumiehelle ja isommillekin. Itsekin tiedän yhden hääparin, jossa sulhasella oli Adidaksen tennarit jalassa puvun kanssa ja sopi hänen tyyliinsä kuin nakutettu. Miksei myös juhlapukeutumismuoti voi muuttua ajan mukana? Hääpari itse valitsee linjansa niin pukeutumisessa kuin muussakin etiketin noudattamisessa. Kyseessähän on heidän juhlansa, eikä mikään itsenäisyyspäivän vastaanotto.

  Vastaa
 22. jenny 25.6.2013

  Mulla oli omissa häissä just nämä kyseiset ”tuhkimokengät” (niinkuin 4 vuotias lapseni niitä nimitti) http://www.ellos.fi/esprit-shoes/esprit-avokkaat/396606?N=1z141mhZ1z141odZ1z141poZ1z141x4&Ns=PriceOutletProduct|0&Nao=18

  en halunnu valkoisia kenkiä, kun ne olis ollu liian näkymättömät, eikä jälkikäyttöä olisi tullut. E-spritin kengät on muutenkin tosi miellyttävät jalassa ja hinta-laatu-suhde hyvä!

  Vastaa
 23. K 25.6.2013

  Hääkenkiä siis morsiammelle on kyllä vaikea löytää. Morsiusliikkeissä on yleensä niitä kamalia matalia kanootteja mut toisaalta 10cm koroissakin on koko päivä hankala olla. Tsemppiä etsintöihin :)

  Olkoon hääpäivänne ihastuttava!

  Kuvia odotellessa.

  Vastaa
 24. Matuli 25.6.2013

  Hei,

  blogiasi on kiva lukea, ei vaikuta yhtään liian kiiltokuvamaiselta.

  Ihania hetkiä häävalmisteluissa! En jaksanut lukea noita kenkä hässäköitä… Kukin tekee niinkuin parhaaksi tuntee, tosin pikkumiehen juhlakengät ovat mielestäni söpöjä!

  Morsiusnneitojen puvut ovat täydelliset!!

  Vastaa
 25. Viipu 25.6.2013

  Tuli mieleen Tullintorilla Tunnelin kenkä. Kävin viime vuonna sovittelemassa pukuja Morsiusgalleriassa ja hetken mielijohteesta piipahdin kerrosta alempana olevaan liikkeeseen, ja sieltä sitten sattumalta löytyikin itselleni täydelliset hääkengät, violetit satiinikorkkarit. Kannattaa käydä vilkaisemassa jos liikut siellä päin :) Tsemppiä häävalmisteluihin ja ihanaa päivää sitten kun se koittaa :)

  Vastaa
 26. henhen 25.6.2013

  olenko mä nyt jotenki pihalla vai miksen ymmärrä ”noälä”:n kommenttia. siis miten tää mainitseminen saaduista vaatteista tms. auttaa yhtään ketään? ja joo olen ymmärtänyt että näissä on/tulee olemaan pian suositellut säännöt kaikille bloggaajille että miten ilmoitetaan jne, mutta siis millä tavalla se sinuunkin vaikuttaa jos et saakkaan tietää onko kuvissa olevat vaatteet ilmaiseksi saatuja vai itse ostettuja? KUN MÄ EN KÄSITÄ :D

  oon monessa blogissa miettiny näitä mainonnan aiheuttamia ihania nimettömiä haukkukommentteja ja päätynyt seuraavaan mietteeseen: kaikkihan täällä ovat vapaita aloittamaan oman blogin kirjoituksen, jos vaan on tarpeeksi hyvä kirjoittamaan niin voi itsekin saada niitä yhteistyökumppaneita ja ehkä myös joskus ne omat ilmaiset converset! ;)

  huhhuijaa, olipas pakko taas päästä purkamaan. mä ainakin niin odotan näkeväni häistä kuvia täällä, vaikutatte niin symppisperheeltä että toi sampankin asukokonaisuus vaikuttaa ihan nappivalinnalta just teidän tyyliin :D

  Vastaa
  • Maj 25.6.2013

   En mäkään ymmärrä oikein aina kaikkea mitä ihmiset täällä avautuu, mutta turhaan kuluttaa kauheasti energiaa siihen, täytyy keskittyä tärkeään ja etenkin olennaiseen :) Meidän juhlatyyli on rento, enkä sitä lähtisi muuttamaan, vaikka joku täällä kommenttiboksissa vähän paheksuisikin. Kandee aina muistaa, että ”What Susie says of Sally says more of Susie than of Sally…”

   Vastaa
 27. Ansku 25.6.2013

  Minunkin pakko tulla kommentoimaan, että pari kesää sitten, kun itse menin naimisiin oli sulhasella Hugo Bossin puvun kanssa koko mustat Adidas Originals kengät ja minulla korkkarit kirkossa ja juhlissa koko valkoiset Adidas Originals tennarit. Näistä meidän tennareista valokuvaaja otti hääkimpun kanssa myös hienon kuvan joka nyt komeilee canvas-tauluna olonuoneen seinällä =). Ihanaa hääpäivää teille =)!

  Vastaa
  • Maj 25.6.2013

   Kuulostaa rennolta :) Kiitos kovasti!

   Vastaa
 28. Suvi 25.6.2013

  Mulla oli itswllä Menburn 10 cm korot ja vaikken muuten älyttömästi korkoja käytäään, niin oli niin hyvät jalkaan, ettei tarvinnut illallakaan turvautua niihin varattuihin ballerinoihin. Toki häiden jälkeen ei käyttöä ole ollut… Ja ei turhaa pönötystä lapsille, eli tennarit ovat varsin passeli valinta pikkumiehelle :)

  Vastaa
  • Maj 25.6.2013

   Kai mäkin heitän sit illalla jalkaan just jotkut Conssit, haha! Katotaan nyt jos edes löydän sopivia korkkareita :P

   Vastaa
 29. eine 25.6.2013

  Onhan nuo conssit ihan syötävän söpöt mut onks se kuitenki vähän lapsellista pukea ne juhlaan ja erityisesti vielä siistin juhla-asun kanssa ;) Ymmärtäisin esim. kangashousujen ja pikepaidan kanssa, mut häihin, suorilla housuilla ja rusetti kaulassa… noh, mene ja tiedä :D Kyllä rento voi olla, vaikka noudattaisi etikettiä, edes vähemmän virallista sellaista ;) Sama asia kuin että menisi rentoon ravintolaan ja söisi pipo päässä – se on enää vain huono käytöstapa. Toisaalta, jos joku lapsi tulisi minun häihini tennarit jalassa, en todellakaan pahastuisi tai katsoisi kieroon. Jokainen perhe pukeutukoon omiin mieltymyksiinsä ja käytöstapoihinsa perustaen :)

  Ystäväni kanssa tuli tässä taannoin puhetta häistä ja hän sanoi, että kun bloggaajat pitävät häitään, niin tuleekohan niille pöytäohjelmiin maininta ”yhteistyössä: suoko, pop, nelly.com…” ai kamala:D

  Vastaa
  • Maj 25.6.2013

   Liian lapsellista kun kyse on lasten pukeutumisesta? Ilmeisesti? Mielessäni ei käynyt kertaakaan, että tennarit puvun kanssa olisi mitenkään outoa – siis ennen tätä postausta :) Ja mitä viimeiseen pohdintaasi tulee, niin enpä usko, että asian laita ihan noin on.

   Vastaa
 30. Eva 26.6.2013

  Kamalan negatiivinen sävy täällä muuten niin aurinkoisen blogin kommenttilootassa… Mun mielestä kenelläkään ulkopuolisella ei kuuluis olla mitään sanottavaa teiän perheen kenkä-, asu- tai vaikka paistinpannuvalinnoista! Vaikka blogi nyt onkin portaali missä on tapana näitä esitellä (okei ei ehkä sitä paistinpannua :D), niin en voi vaan käsittää miten suomalaiset ihmiset on saanut käsityksen, että kaikki pitää haukkua pystyyn. Makuasioista ei voi kiistellä, niin mullekkin jo tarhassa opetettiin :)

  Joka tapauksessa, toivon teidän perheelle kaikkea hyvää, ihanaa kesää ja onnea häiden johdosta, tää on yks parhaista blogeista mitä seuraan! Ihanan inspiroiva ja positiivinen, aiheutat vaan ihan kauheen vauvakuumeen mulle kun noi sun lapset on niiiiin sulosia :D

  Converset vaan jalkaan ja naimisiin! <3

  Vastaa
 31. Sonja 26.6.2013

  Loistava asukokonaisuus valittu sampalle. :)

  Muutaman vuoden blogisi lukijana mua ei ole ikinä oikeastaan kiinnostanut kenen kanssa sä teet yhteistyötä tai mitä nyt mainostat yms. Mua vaan kiinnostaa uudet postaukset ja teidän kuulumiset. :)

  Ihanaa häiden valmistelua/odotusta teille. :) nauttikaa!

  Vastaa
 32. Zuzu 26.6.2013

  Tennarit jalassa vaan! mun isoveli meni viime kesänä naimisiin ja hänellä ja bestmaneilla on shampanjanväriset conssit, oli tyylikkäät! Morsiamellakin taisi olla vaan balleriinat kun eihän ne näy hameen alta. Ja ennenkaikkea sopi heidän ”jutuksi” vaikka muutenkin olikin supertyylikkäät häät! Itse mentiin viikko sitte maistraatissa naimisiin,ihan vaan ”vanhoissa” kaapista löytyneissä juhlamekoissa.

  Ihania häitä teille!

  Vastaa
 33. voivitsi 26.6.2013

  En tajua miksi tästä piilomainonta-asiasta Majlle pitää niin monta kertaa sanoa, ja miksi siitä sitten vedetään herne nenään?? Sama kun joku muu omalla työpaikallaan kerta toisensa jälkeen tekee selkeästi kiellettyä ja väärin olevaa asiaa, jopa oikeudellisesti, ja loukkaantuu verisesti kun hänelle siitä ilmoitetaan. Ei ota opikseen vaan jatkaa aina vain. Nice.

  Vastaa
 34. Evek 26.6.2013

  Pitkäkää nyt kiinni tuoleistanne, mutta pitää paljastaa suuri uutinen. Meidän lapsi oli hääjuhlassa pelkkä VAIPPA päällä! Vaatteita oli ostettu kaksin kappalein, mutta kun lapselle tuli kuuma :D (kirkossa tosin housut ja kauluspaita)Meijän häissä oli juhlavieras lapsilla lenkkarit ja saivat osallistua. Pääasia oli että oli hyvä fiilis ja rento meiniki vaikka olikin häät.

  Kuinka moni teistä on rikkonut hääetikettiä, jonka mukaan punainen mekko häissä tarkoittaa sitä, että on maannut sulhasen kanssa?

  Niin ja vielä noihin kenkiin.. Osta sellaiset kengät, joita häiden jälkeen voi käyttää vielä. Kaduttaa aivan suunnattomasti, että ostin todelliset hääkengät (oli kalliitkin) ja niitä ei voi enään käyttää missään!

  Vastaa
  • Laura 26.6.2013

   Haha, repesin :D Ei kaiken tarvitse olla niin vakavaa! Ainakin, kun itse joskus menen naimisiin niin haluaisin muistaa päivän rentona ja ikimuistoisena eikä kauheana nipottamisena. Ja mielestäni juuri tämänkaltaiset ”lapsi vaippasillaan” tekevät päivästä ikimuistoisen ja lämpöisen <3 :) Ja lapsetkin pysyvät paremmalla tuulella, kun on mukavaa päällä ja jalassa..

   Vastaa
 35. iitak 26.6.2013

  Badgley Mischka tekee ihania kenkiä morsiammille! Itselläni oli häät nyt kesäkuussa ja voin vaan suositella näitä kenkiä:) varmasti löytyy jokaiselle morsiammelle jotkun mieleiset. http://www.badgleymischka.com/bridal-shoes , kenkiä saa myös mm. brandokselta. Ihanaa häiden odotusta ja nauti viimeisistäkin valmisteluista, niin kliseistä kun se onkin, viime hetket ja itse päivä menee yhdessä hujauksessa:)

  Vastaa
 36. Emmi 26.6.2013

  Voi miten sulonen näky Samppa varmaan on puvussa ja tennareissa – ihan loistoidea! :-)

  Vastaa
 37. marika 26.6.2013

  Sampan asu on ihan super söpö! Jotenkin teidän näköisenne; siisti, tyylikäs, mutta mukana on vähän särmää :) Tytöillekin olet löytänyt ihanat mekot! Muistahan, että ne on teidän häät, ja vaan te tiedättä, minkälaisen juhlan tahdotte. Ne pienet yksityiskohdat tekevät juhlasta ikimuistoisen teille itsellenne sekä vieraille. Kun itse nautitte, varmasti tunnelma välittyy myös muille.

  Kenkäasiaan voisin antaa vinkin. Jos sinulla ei ole yhteistyökuvioita kenkien suhteen meneillään, kannattaa harkita hääkenkien tilaamista ulkomailta, itse tilasin kenkäni Englannista n. 60 € halvemmalla kuin vastaavat maksoivat morsiusliikkeessä. Monen merkin hääkengät voi värjätä myös esim. teemavärin mukaan tai sit vasta häiden jälkeen. Ehkä siinä olis taas yksi ihmettelemisen aihe blogin kommenttiboksiin ;)

  Vastaa
 38. Riikka 26.6.2013

  Mua naurattaa nää kommentit.. Itse menin viime kesänä naimisiin kolmen kympin kirpparimekossa, joka sattui vaan olemaan aivan täydellinen! Jalassa oli perusballerinat jotka tuunasin ruusupinneillä, korut oli rihkamahelmikorut, mutta paremmat malliltaan kun mikään aito. Sen sijaan juhlapaikkamme sijaitsi aivsn helsingin keskustassa ja sen vuokra ruokineen söi leijonanosan hääbudjetistamme, mutta en jäänyt kaipaamaan kallista hääasua, kun viihdyin valitsemassani paljon paremmin. Pointtini on vain se, että jotkut häänormit on syytä heittää romukoppaan, ja kunnioittaa sitä, miten hääpari haluaa päivänsä viettää. Onnea teille tulevaan päiväänne!

  Vastaa
 39. Maria 26.6.2013

  En ymmärrä tätä kenkävouhotusta. Eikö jokaisella ole oikeus juuri sellaisiin häihin kuin itse haluaa? Ja kyse on vain KENGISTÄ, jotka on vielä supertyylikkäät yhdistettynä pukuun pienellä pojalla. Toki kaikilla on mielipiteensä ja saakin olla. Jos olisitte valinneet Sampalle ”asiaan kuuluvat” kengät, olisi siitäkin varmasti tullut sanomista. Jotkut olisivat silloin ihmetelleet, miksi ette lisänneet edes lapsille jotain tyyliinne sopivaa rentoa ja huoletonta. Kaikkia ei voi miellyttää, joten paras vaan keskittyä siihen, mikä itsestä tuntuu hyvälle. :) Omat hääni olivat kuukausi sitten ja vedettiin kyllä ihan omalla tyylillä kenenkään mielipiteistä piittaamatta, mistä olen todella tyytyväinen. Ihania ja stressittömiä häiden suunnitteluhetkiä teille <3

  ♥: The Realm of Maria

  Vastaa
 40. Tiia 26.6.2013

  Hahah mitä kommentteja! :D

  Kyllä puuttuu ihmisiltä oma elämä ja tyylinsä elää sitä.

  Mun veli meni naimisiin farkuissa ja kauluspaidassa. Ja oli mitä komein, ihanin ja häät oli hauskat.

  Tuli mieleen nämä ”julkkishäät”:

  http://galleria.menaiset.fi/pusahaat/2139/riikka_vaihtoi_tanssikengat_jalkaan_#kuva

  Miksi ei voisi ottaa rennosti?! :D

  Vastaa
 41. ääää 26.6.2013

  mun mielestä lapsella converset on iha ylisöpöt :) lapset saavat pukeutua vähän leikkisästi eikä se minusta mitenkään saa näyttämään heitä rentulta tms. ihmiset älkää olko niin tosissanne!

  Vastaa
 42. Sannnna 26.6.2013

  AWESOME, sanon minä :)

  Tuttuni kertoi juuri viime viikolla että oli serkkunsa häissä jossa hääparilla molemmilla oli conssit jaloissa. Letkeetä! Myös alkumalja oli ollut kaikille jallusnapsi eli JOKAINEN VIETTÄKÖÖN OMAN HÄÄJUHLANSA OMALLA TYYLILLÄÄN!

  Mun mies on sanonut että jos mennään kesällä naimisiin niin hän haluaa shortsimalliset puvunhousut (näki jonku Jean S kuvan juuri silloin) =D

  Vastaa
 43. Kaisa 28.6.2013

  Heippa! Pojan rusettivalintaan vinkkinä, että katso myös ihan miestenosastolta! Löysin omalle taaperopoikaselle ylisöpön miesten (!) rusetin ihan Stockalta, vaihtoehtoja olis ollut tsiljoona.. Kun rusetin laittoi pienimmilleen, oli se just sopiva puolitoistavuotiaalle. Ja miten suloinen sellainen vähän iso rusetti pienellä juhlapojalla voi olla!! :) (Consit jalassa tietty!) Lasten rusetit on usein minusta sellaisia rimpuloita, kunnon rusetti kaulaan vaan. Ihanaa ja onnellista juhlan odotusta! :)

  Vastaa
 44. Nina 14.7.2013

  Olen menossa vuoden päästä kesällä naimisiin ja pakko udella mistä nuo morsiusneitojen puvut ovat, sillä ovat aivan älyttömän upeat ja sopisi juuri meidän tyylisiin häihimme myös.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *