Eilen oltiin Ideaparkissa ostosreissulla, sateisen ilman takia se olikin aika hyvä vaihtoehto. Kaikki putiikit löytyy saman katon alta, eipä ainakaan tarvinnut kastua, eikä palella. En muuten oo mikään Idiksen ystäväbloggaaja, heh, vaikka siltä saattaisi helposti vaikuttaa ;) Kuten eilen jo mainitsinkin niin tehtiin muutamia hyviä löytöjä. Alet ovat jo alkaneet ja me ehdittiin viemään parhaat päältä ;) Kauppoihin on alkanut pikkuhiljaa saapumaan syksyn uutuuksia -iiiks, nyt jo! Muotimaailmassa eletään varmaan jo jotain 2014 kevättä, apua :D Vuosi vuodelta me peruskuluttajatkin shoppailemme talvitakkimme aikaisemmin, kohta on ihan vitsi varmaan lähteä metsästämään toppatakkia syyskuussa vai mitä luulette?

 

ip1 ip2 ip3 ip4 ip5

Hame/Vero Moda

Paita/H&M

Laukku/Zara

Kello/CK

Kengät/Tory Burch

Nyt meikkiksellä on kädet niiiin täynnä hommia, että en ehdi esittelemään ihan vielä teille niitä hehkuttamiani alelöytöjä.

Saimme lapset eilen onnellisesti kotiin, mutta pienemmälle nousi jo illalla kuume.

Ennen juhannusreissua on saatava paljon asioita tehtyä, eilen en edes saanut häästressin takia unta.

-Maj

 

0 Comments

 1. Anna 17.6.2013

  Hei, ei liity nyt tähän postaukseen, mutta mietin, osaisitko auttaa mua: lähden 2-vuotiaan poikani kanssa kaksin kesälomareissulle heinäkuussa, ja meidän täytyy matkalla kuluttaa aikaa Tampereella suunnilleen puolikas päivä. Mitä tekemistä sinä suosittelisit meille, että ennen kaikkea tuo pienempi matkantekijä viihtyisi ja saataisiin aika kulumaan. Kauheasti rahaa meillä ei ole käyttää siihen pysähdykseen, joten sen vuoksi hylätään varmaan Särkkis. Mielellään ei kauhean kauas keskustasta poikettaisi kun Tampere ei ole mulle hirveän tuttu noin etukäteen. Kiitos hirmuisesti, jos osaat jotain parivuotiaalle sopivaa Tampere-tekemistä vinkata! :)

  Vastaa
 2. Melina / Minishow 17.6.2013

  Ihanat Burchit!! Ja voi noita aleja..ite olen netissä sortunut ostamaan jo ties kuinka monesta kaupasta ties kuinka monta kymmentä vaatetta. Hulluutta suorastaan!

  http://www.mineamarissa.blogspot.fi

  Vastaa
  • Maj 17.6.2013

   Mulla ei ole enää mitään asiaa netti- tai normikauppoihin. Nyt alkoi ostolakko, joka tosin ei koske hääjuttuja…!

   Vastaa
 3. PikkuMy 17.6.2013

  Jos treeniä ei ole niin on ne HÄÄT, paljasta jo jotain ;) koska ne on (tiedän että et kerro :D)

  Vastaa
 4. anna 18.6.2013

  Jeeeeee kerranki sulla on tuo sun hienompi kello asussa mukana!! :) ei oo varmaan moneen vuoteen näkyny ku aina se MK vaan johon oon niin kyllästyny ku jokatoisella vastaantulevalla on vastaavanlainen :D mut joo asuki on kyl ihana! :)

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *