Varoituksen sanana tähän heti alkuun, POSTAUS SAATTAA aiheuttaa vakavaa koirakuumetta! :D Lauantaina vietiin Teppo-koira Hakametsän koirapuistoon Chihuahua-tapaamiseen, jonka Miika bongasi Chihuahua Ry Pirkanmaan piirin facebook-sivuilta. Chihujen omistajille tiedoksi muuten, että tapaaminen on joka sunnuntai (säävarauksella) samassa paikassa klo 14.

Lapset lähtivät mukaan myös, istuivat kiltisti penkillä ja he saivat muilta omistajilta luvan vähän käydä tutustumassa koiriin. Teppo tulee loistavasti toimeen muiden kanssa, ei ärise, eikä tainnut edes haukahtaa. Se erottuu värinsä ja pitkien jalkojensa ansiosta porukasta aika paljon. Onnellinen Töppö vaan juosta kipitteli innoissaan muiden perässä. On ne chihut vaan niin söpöjä ja vekkuleita tapauksia

koirap1

Samuel teki oman ennätyksensä hiljaa paikallaan istumisessa, koirat jaksoivat kiinnostaa!

 

koirap2 koirap3 koirap4 koirap5 koirap6

Meidän oma persoonallisen näköinen Teppo, se on oikeesti niin mielettömän upea ja hyväsydäminen pikkupiski!

 

koirap20 koirap7

”Paljon Tepon kavereita”

 

koirap8 koirap9 koirap10

Mikä tämä on oikeesti?!?! Niin ihana!

 

koirap11 koirap12 koirap13 koirap14 koirap15

Opetan Rebekalle, että anna koiran tulla rauhassa tutustumaan sinuun, äläkä samantien vie kättä koiran pään yli.

 

koirap16 koirap17 koirap21 koirap18 koirap19

Rebe ja Miika jäivät katselemaan vielä koirien touhua ja mä lähdin edeltä jo pienemmän kanssa pois. Käveleskeltiin jäähallin alueella ja ihmeteltiin pyörien paljoutta, siellä oli kai Pirkan pyöräily-tapahtuman lähtö/maali/ tai jotain muuta meininkiä vaan tapahtumaan liittyen. Poika kurotteli jotain Tapparan logolla varustettua ovea ja mä kiusoittelin, että heti vaan jäälle mailan kanssa ens talvena. Tämähän on siis meidän perheessä yleinen vitsinaihe, sillä Miika on sanonut, että luistimia ei hankita pojalle, ei koskaan :D Kummisetä taas on lätkämiehiä ja aikoo heti mahdollisuuksien mukaan opettaa pojalle lajin alkeita. Oikeastihan Samuel valitsee (heti kun siihen kykenee vaan) juuri sellaisen harrastuksen kuin itse haluaa, eikä siihen välttämättä liity kiekot tai pallot mitenkään :)

 

koirap22 koirap23 koirap24

Mulla oli ollut ihan jäätävä päänsärky edellisestä illasta alkaen, en kyennyt iskemään meikkiä nassuun tipan vertaa ja tällä kertaa olisin sitä edes hiukan tarvinnut. Ratkaisin ongelmani piiloutumalla aurinkolasien taakse. Epäilen niskojeni taas olevan ihan superjumissa, kun nukuin junassa, aika kröhm, erikoisessa asennossa. Eipä se haittaa vaikka onkin vähän spurgu-fiilis, arskat pelastaa paljon, kyllä kesällä on niin kätevää :D

 

-Maj

 

 

0 Comments

 1. inkku 10.6.2013

  Voi miten söpöjä koiria! Ja kaikki postauksen kuvat tuo hymyn nassulle:)

  Vastaa
  • Maj 12.6.2013

   Chihut ovat kyllä aivan mielettömän suloisia höppänöitä, ei siitä pääse mihinkään :)

   Vastaa
 2. Eve 10.6.2013

  Voi kuinka suloisilta ja onnellisilta haukut näyttääkään kun saavat yhdessä kirmailla :) mulla koirakuume helpottaa heinäkuussa kun pienen pieni ranskanbuldoggi pentu liittyy perheeseen <3

  Koirat on kyllä niin ihania ja piristäviä vekkuleita! Ja ihanan näköinen asu sulla! :)

  Vastaa
  • Maj 12.6.2013

   AAAW, Eve! Eikä miten ihanaa, onneks olkoon jo etukäteen uudesta perheenjäsenestä :) Ranskikset ovat kyllä myös aivan superihania, tykkään :) Ja kiitos, aika rentsillä asulla mentiin tuolloin :)

   Vastaa
 3. Nanski 10.6.2013

  Voii eii :D Onkohan tampereella mitään tälläisiä?!

  -Nanna

  http://tuplaongelma.blogspot.fi/

  Vastaa
  • Maj 10.6.2013

   Tampereella, millasia, mitä, häh? :D

   Vastaa
 4. Nnu 10.6.2013

  Moikkas. Oppiko Teppo hyvin sen, ettei lähe vaeltelemaan vapaana vaan pysyy teidän lähellä? Miten te sen saitte opetettuu? Ja kiinnostaisi vielä tietää oliko Tepolla pentuna vaikeeta oppii sisäsiistiks?

  Oon meinaa kattellu, että Teppo on teillä aika usein vapaana ja hienosti pysyy teije lähellä. Ja on chihuksi muutenkin aika hyvätapainen (ja hyvännäköinen) koira.

  Sulla on muuten kivan pirteitä asuja arkena! :)

  (ja jottei tunnu liian creepyltä, asutaan samalla asuinalueella, niin törmään teihin aika usein ja on pitänyt tiedustella tota Tepon koulutusasiaa jo aiemmin. On mukava törmätä hyvin käyttäytyviin pikkukoiriin!)

  Vastaa
  • Maj 12.6.2013

   No sitä on sille aina ahkerasti kyllä opetettu ja koirakoulussakin ollaan Tepon kanssa käyty :) Miika on tosi tiukkis, mutta hyvä oikeastaan, sillä luokse tuleminen ja seuraaminen tms. ovat tärkeimpiä käskyjä, joissain tapauksissa ne voivat pelastaa koiran hengen. Teppo oppi tosi iisisti sisäsiistiksi, mutta omistajana olenkin sitä mieltä, että se on poikkeuksellisen älykäs ja nokkela pikku-haukku :)

   Vastaa
 5. On kyllä sulosia pikku palleroita – niin koira kuin lapsetkin:)

  Vastaa
 6. tuulia 10.6.2013

  Voi eikä! Ihania ”pikkusia” kaikki :)

  Vastaa
 7. Siira 10.6.2013

  Tutti veks päivällä! Ällöä

  Vastaa
  • Maj 12.6.2013

   Kyllä vähän käy surettamaan jos jaksat murehtia ihan oikeesti JOTAIN oudon lapsen TUTTIA. Mä tiedän aika monta ällöttävämpääkin asiaa tai näkyä, kuin 1-vuotias tuttinsa kanssa, kamoon!

   Vastaa
 8. iinustii 10.6.2013

  Siis MITEN tosta Rebekasta on tullut noin iso? Kun aloin tätä blogia lukemaan, neiti oli vielä ihan pieni pirpana. Minne se aika oikein katoaa? :O

  Ihania hauvoja, iiks! Meidän iskällä on kaksi chihua, joten sen takia juuri nuo otukset ovat sydäntä lähellä (vaikka lähempänä onkin oma whippet ;D).

  Vastaa
  • Maj 13.6.2013

   No äläpä! Mä aloitin kirjoittamaan tätä blogia, kun neidistä ei ollut vielä tietoakaan :DDD Aika menee hurjaa kyytiä eteenpäin, vuosi vuodelta vaan nopammin… Siksi on tärkeä nauttia juuri tästä hetkestä ja päivästä :) Oletkohan kuullut koskaan kenenkään sanovan, että ” ne on niin vähän aikaa vaan pieniä” SE ON niiin TOTTA :”””)

   Vastaa
 9. Siiriliinu 10.6.2013

  Voi apua mitä söpöläisiä! Oon iteki joskus käynyt mun chihun kaa samanlaisissa tapaamisissa Helsingissä, hellyyttävää katseltavaa. Tosin mun herraseni painaa yli 7kg ja on melkoinen jättiläinen pitkine jalkoineen, mutta onpahan enemmän mitä rakastaa, haha!

  http://siiriliinu.blogspot.fi/

  Vastaa
  • Maj 13.6.2013

   Ihana pienisuuri Chihu! Teppis on alle 3 kg, mutta tositosi pitkä jalkainen :)

   Vastaa
 10. Katja 10.6.2013

  Heh.. mä olen aina ollut koiraihminen, isolla Klla ;) koirassa on pitänyt olla kokoa, tai siis en ole halunnut ikinä ”taskukoiraa”. Töissä sitten toissa vuonna tapasin erään perheen chihun ja voin sanoa että se oli rakkautta ensisilmäyksellä.. En tiedä miksi, ehkä toisen suuret silmät ja korvatkin suhteessa kroppaan.. ja kun oli niin arka että värisi kuin haavan lehti. En tiedä innostuuko mies koskaan mutta chihua taidan harkita, kunhan tuosta jötkäleestä joskus aika jättää :D nimittäin ois vähän hassua, nykysen koiran pää on chihun kokonen ;)

  Vastaa
 11. Tiina 10.6.2013

  Hurjan hienoja kuvia saitte,vaikka vauhdikasta meno olikin.

  Vastaa
 12. Heidi 10.6.2013

  Heippa! Shortsit pistivät silmään..niin mukavan rennon näköiset. Mistä olet ne ostanut? :)

  Vastaa
 13. Nonna 10.6.2013

  Tuitut! Miten suloisia chihukoita ja vielä noin paljon! :) Mä en ennen tykänny ihan pienistä koirista, mutta miehen vanhemmilla ku on ollu parikin chihua ni oon ihastunu niihin <3

  Vastaa
 14. Veera E. 10.6.2013

  Aivan ihania kuvia olette onnistuneet tallentamaan! Järkevää totuttaa lapset jo pienestä pitäen olemaan monen koiran ympäröimänä ja käydä tietyt koiranlähestymisperiaatteet lävitse! :)

  http://veeraeinolanelamaa.blogspot.com

  Vastaa
 15. assu 11.6.2013

  Aivan ihania koiria! sulla vaan on niin ihana blogi! :) millon muuten meinasit arpoa sen crocs-kilpailun? :)

  Vastaa
 16. Finde 11.6.2013

  Tämä tosiaan aiheutti alati pahenevaa chihu-kuumetta! Kohta on varmaan pakko ryhtyä tuumasta ;)

  Vastaa
 17. Emilia 11.6.2013

  Hyvän hetken olen jo blogiasi seuraillut, mutta nyt oli pakko tulla ihan kommentoimaan asti että teillä on todella suloiset lapset! Niin nätti tyttö ja aurinkoinen poika. =) Blogisi on kauniita ja hyviä kuvia täysi, ja erityisesti pidän siitä siksi, että olen itsekin Tampereen kupeesta – tuo mukavaa vaihtelua pääkaupunkiseutulaisiin bloggaajiin. =)

  Vastaa
 18. Alessia 11.6.2013

  Ei helpota koiravauvakuume tätä katsellessa:D Miten vanha Teppo on?

  Vastaa
  • Maj 13.6.2013

   Teppo täyttää heinäkuussa 4-vuotta :)

   Vastaa
 19. Suvi 11.6.2013

  Haaveilen kyseisestä rodusta ja odotan esikoistani, joten kysyisinkin sinulta mitä mieltä olet chihu ja pieni lapsi- yhdistelmästä? Ovatko ne todella niin heiveröisiä että voivat kuolla esim. Sohvalta pudotessaan. Pelottaa että jotain käy kun kyseessä on niin pieni koira :(

  Vastaa
  • Maj 13.6.2013

   Olen sitä mieltä, että kannattaa ainakin harkita tarkkaan. Ei tuo yhdistelmä ole mikään maailman paras vaihtoehto, mutta meillä on mennyt kyllä hienosti. Niin koiraa kuin lapsia on opetettu käyttäytymään oikealla tavalla, kun asutaan samassa huushollissa. chihun päätä on syytä varoa, sillä päälakiaukileen takia yksikin isku voi kohtalokas :/

   Vastaa
 20. Jade 12.6.2013

  Koirilla oli varmaan hauskaa! Chihut ei oo ikinä ollut se ”mun rotu” mut kun tota teidän Teppoa on kuvista katsellut niin ehkä sittenkin…:)

  Vastaa
  • Maj 13.6.2013

   Teppo on vähän erilainen. Höpsö pikku-piskimme :P

   Vastaa
 21. Jasmiina 13.6.2013

  Siis hyi, miten lapsi voi käyttää tuttia?;) outoa porukkaa kommentoimassa, ei voi muuta sanoa:D

  Noi shortsit on aivan mielettömän ihanat, mistä ne on?:)

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *