mokki1 mokki3 mokki5 mokki12 mokki4 mokki2 mokki6 mokki7 mokki8 mokki10 mokki9

Herkistää. Suomen kesä on niin kaunis. Silloin kun järven vesi tuntuu ihoa vasten pehmeältä ja lämpimältä kuin linnunmaito, kun ilma tuoksuu raikkaalle sateen jälkeen, joku lintu ehkä laulelee jossain. Sellaiset hetket pitäisi tallettaa purkkiin, että väsyttävän kaamoksen aikaan voisi palata hetkeksi keskikesän tunnelmiin. Ehkä tämän meidän kesän taika on juurikin siinä, että se on niin lyhyt.

Älkää antako kauniiden hetkien karata, vaan tallettakaa ne jonnekin satavarmaan paikkaan <3

 

-Maj

 

 

0 Comments

 1. Milla 30.6.2013

  Ihania kuvia, aivan ihania <3

  Vastaa
 2. Ihania kuvia ja ihana postaus! :)

  Vastaa
 3. Suomen kesä on kyllä huikea ja eri tuoksut ja tunnelmat tuovat vuosi vuodelta enemmän muistoja mieleen. Yhtenä mökkiviikonloppuna tuli tallennettua 300 kuvaa kameralle – saa nähdä, mikä koko kesän saldo tulee olemaan. Toki vain parhaat säästetään, mutta kuitenkin. Ainakin jää kuvamuistoja, mikä on siksikin kiva, että lapset, varsinkin tämmöiset reilun vuoden ikäiset, kasvavat ja muuttuvat ihan hurjaa vauhtia.

  http://kideblogi.fi/ilmansinuaolenlyijya/pitkan-viikonlopun-avainsanoja-ja-kuvakimaraa/

  Vastaa
 4. Ada 30.6.2013

  Jatkan muiden tapaan, että ihana postaus. Kiitos, hetken taas keskityn nauttimaan vaan tästä kesästä :)

  Vastaa
 5. eva 30.6.2013

  Aivan ihania kesäisiä kuvia! Ei haittaa vaikkei aurinko paista, sateisenakin päivänä kesä on kuitenkin aina kesä!

  Vastaa
 6. Madde 1.7.2013

  Ihanaa pohdintaa! Miksi se usein onkin niin että siinä hetkessä kun elät, ei tilanne välttämättä tunnu niin hienolta mutta talvella kesäisien kuvien katseleminen saa sen kesähetken tuntumaan supermahtavalta!<3 siksi pitäisikin nauttia hetkestä aina siinä tilanteessa. Me Suomalaiset vaan tunnutaan olevan huonoja tässä… Petrattavaa löytyy allekirjoittaneella! Jälleen niin puhtaissa, kauniissa vaatteissa teidän lapset<3

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *