Blogini täyttyy näköjään rantsu/kesä-fiilistelykuvista, mutta sitä tämä elämä tässä nyt on ollut jo monta päivää, ei voi mitään ;) Sisällä on tylsää, puistossa liian kuumaa, kaupungille ei jaksa lähteä eli siis rantsuun ollaan suunnattu naapuriporukalla. Miika teki viime viikolla 6 päiväisen työviikon ja illatkin täyttyivät reeneistä, mutta viikonlopun vapaahetkenä saimme hänetkin mukaan rantsuun. Eikä kovin kauheasti tarvinnut edes suostutella… :D

 

uima1 uima2 uima3

Rebekka on kunnostautunut uintihommissa, vesi ei lainkaan pelota ja uimarenkaan avulla hän polskuttelee jo kivasti eteenpäin. Ensi vuonna uimakoulu voisi olla ajankohtainen, tiedättekö muuten minkä ikäisenä sellaiseen pääsee mukaan? Miika on niin ihanan kärsivällinen opettamaan lapsille kaikenlaista ja tässä tapauksessa bonuksena hän jaksaa läträtä tosi pitkään järvessä.

 

uima4 uima5

Missäs herran hattu on? Pitäis varmaan liimata se kiinni päähän, sillä hän tuntuu saavan kaikki naruviritelmänikin auki. Pikku-ukko on keksinyt heti ekana heittää hattunsa lillumaan jonnekin kuravelliin, mutta mutsi onki ovelampi, sillä mukana on nykyään aina vaihtohattuja :D

 

uima6

Lauantaina sain itselleni punoitusta :(

 

Meillä ollaan aloitettu myös parvekekylvyt ja mummolan pihassa ollaan myös käyty viilentymässä pienessä uima-altaassa. Lasten mielestä vedessä on varmaan jotain tosi maagista, sillä en tiedä mitään muuta asiaa jonka vieressä he viihtyisivät niin hyvin – No joo, varmaan HopLop ja karkkimeri mutmut… u know…!? Joko siellä ollaan talviturkit kastettu?

 

-Maj

 

 

0 Comments

 1. MUMMU 4.6.2013

  Voi ku sais olla teidän mukana, ikävä jo kovasti.

  Mummuliini

  Vastaa
 2. Silja 4.6.2013

  Ihania rantakuvia! Me ollaan vasta käyty maauimaloissa, ei olla vielä päästy järveen tai mereen asti. Meidän perheen pienin myös rakastaa uimista ja oikeastaan kaikkea mikä liittyy vesileikkeihin. :D Tuli mieleen, että oletkohan taas jossain vaiheessa laittamassa lasten vaatteita myyntiin tänne blogiin? Ostajia varmasti löytyisi! :) Kiitos kivasta blogista!!

  Vastaa
 3. Kaisa 4.6.2013

  Moi! Yläkuvasta miekkosesta oli iso kuva jalkapalloa koskevassa uutisessa eräässä pienen paikkakunnan paikallislehessä :)

  Vastaa
 4. Karkki 4.6.2013

  Keravalla uimakouluun pääsee 3-vuotiaana ja sitten on vauvauinnin ja uimakoulun välissä mahdollisuus osallistua perheuintiin, jonne pääsevät 1-3-vuotiaat lapset.

  Ajattelin mainita siitä, kun jos teidän lähellä on samanlainen mahdollisuus niin se voisi olla kahden lapsen kanssa harkittavissa oleva vaihtoehto. Saisi pikkumieskin uintiopetusta ja säännöllistä uintia ympäri vuoden siinä samalla. :)

  Vastaa
 5. PikkuMy 4.6.2013

  Rannalle ei olla päästy vielä ;) mut lämmöstä nautittu ja lapset uineet altaassa. Mä oon saanut vähän aurinkoihottumaa… :/ tänään oli viileämpi päivä, oli hyvä hoitaa asioita. Katsotaan miten loppu viikko, lämmintä on luvattu :)

  Mukavaa viikkoa teille!

  Vastaa
 6. Ihania rantakuvia! Me ollaan läträtty vaan omassa pihassa, mutta täytyy kyllä joku päivä tehdä retki rannallekin :)

  Vastaa
 7. Susseli 6.6.2013

  Laitetaan nyt vaikka tähän tämä; Ihana tämä sinun blogi. Netistä joskus tähän törmäsin ja olen jäänyt aivan koukkuun. Kiitos ja kumarrus sekä aurinkoista ja jäätelönmakuista kesää!

  Vastaa
 8. Riikka 26.7.2013

  Moi Maj! Ihania rantakuvia! :)

  Missä tälläinen ranta sijaitsee Tampereella?

  Olemme tulossa viikonlopun viettoon sinne, ja haussa olisi kiva, ei-uimataitoiselle 2,5-vuotiaalle sopiva ranta..

  Jos voisit vinkata niin oisin tosi kiitollinen :)

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *