Olen juossut ympäriinsä hoitamassa asioita, sovittelemassa hääpukua, tuumaamassa ja hankkimassa kaikenlaista, yksin ja yhdessä kaasoni kanssa. Eilen Miika oli päivän poissa hoitamassa häiden juoma-asioita ja me oltiin lasten kanssa menossa aamuvarhaisesta ihan nukkumaan menoaikaan saakka. Lasi kuohuvaa oli sen jälkeen kohdallaan ja tietysti ystävän seura. En sitten ehtinyt blogin ääreenkään, vaikka eilinen päivä olikin niin antoisa, oli se samalla niin raskas. Häiden järjestämisessä on paljon hommaa, toki mukavaa sellaista, vaikka pari kertaa ollaankin Miikan kanssa pohdittu, että onko tämä häiden järjestäminen tosiaan meidän juttumme.

Olen varmaan tästä tilanteestani johtuen päätynyt puhumaan rakkaudesta moneen otteeseen erilaisten ihmisten kanssa. Toisten mielestä kestävä parisuhde on vain tahtoasia, toiset uskovat aitoon, vilpittömään rakkauteen. Toiset odottavat ja toivovat löytävänsä sen ja toisilla on jo kymmeniä onnellisia, rakkauden täyteisiä vuosia takana. Ystäväni tuumasi, että rakkaus pitää löytää joka vuosi uudelleen. Toinen eronnut pohtii, että onkohan sitä oikeastaan olemassakaan. Rakastammeko toisiamme vai olemmeko vaan tottuneet elämään yhdessä? Voiko yksi rakkaus kestää ja kantaa läpi elämän? Onko tuolla jossain jotain parempaa minua varten? Yksi kertoi jättäneensä juuri taakseen yhdentoista vuoden parisuhteen ja toinen kertoo posket punaisena tavanneensa jonkun, joka tuntuu niin erilaiselta kuin ne kaikki muut. Se tietty katse kun puhelin piipittää merkkinä tekstiviestistä. Joku kertoo kostein silmin, ettei tunne itseään rakastetuksi useammankaan yhdessä vietetyn vuoden jälkeen. Kaikki tarinat rakkaudesta – ja sen päättymisestä ovat herkkiä, kiehtovia, erilaisia ja koskettavia.

Näitä rakkaus-asioita voisi hämmästellä loputtomiin. Tässä elämässä on niin monessa kyse juurikin siitä, rakkaudesta. Häitä voi varmasti olla ilman rakkautta – ja rakkautta on tietenkin ilman häitä. Tulevat häät ja kohtaamiset ihmisten kanssa ovat vaan saaneet minut pohdiskelemaan yleisestikin ihmisten parisuhteita ja päädyn aina samaan lopputulokseen, tärkeintä on olla vain olla onnellinen valitsemallaan tiellä. Enpä tulisi koskaan niin kyyniseksi, että lakkaisin uskomasta rakkauteen. Onnellinen, sitä haluan itse olla -ja niin, eiköhän me kaikki?

 

luv10

 

Tämä tuli mulle, tänään :D

 

luv1 luv2 luv3

Pieniä ja tietysti erittäin oleellisia hankintoja.

 

luv4

Raitavarpaat. Kävin huollattamassa Beauty Putiikissa kestolakkaukset ja samalla sorruin taas uusiin Minxeihin.

 

luv5 luv6 luv8 luv9

 

Pitkän päivän jälkeen.

 

luv11

 

<3

 

-Maj

0 Comments

 1. Anina 3.7.2013

  Voisko noista uusista ihanista kynsistä saada varpaiden lisäksi kuvaa? :) näyttää niin kivan aurinkoisilta. (Joo o varpaissahan ei ole kynsiä.. Sormissa vain, hahhah! :D )

  Vastaa
 2. Sandy 3.7.2013

  Mistä nuo sydämet on hankittu? onko ne vaneeria vai pahvia vai..? näyttävät tosi yksinkertaisen kauniilta. Eräät kun täällä edelleen pähkäilevät maistraattiin marssimisen ja vuoden häihin säästämisen välillä…

  Vastaa
 3. Emmi 3.7.2013

  Heippa! Pistin sulle s-postia. Olisko helpompi hoitaa vaunu asiat tekstarein?:) toivottavasti ehdit tänään vastaamaan kun huomen olis torstai ja pystyis hoitaa ne vaunu hommat pois alta:)?? Ymmärrän kyllä et on häiden kanssa sutinaa, siks hävettääki vähä tän asian kanssa ”häiritä”. Ilmottele!t.emmi

  Vastaa
 4. satu 3.7.2013

  Ja tänään lepäät :)

  Vastaa
 5. Annika 3.7.2013

  Mistä on tuo ihana sukkanauha(ko)?

  Vastaa
 6. Elina 3.7.2013

  Ihania ajatuksia! Tosi kiva postaus!

  Vastaa
 7. johanna 3.7.2013

  Heippa,

  Tahtoisin ehdottaa jos jonkinlaista yhteistyötä. Jutellaanhan lisää…

  Terveisin!

  Vastaa
  • eii 3.7.2013

   pliis ei yhteistyö juttuja!

   Vastaa
 8. NannaK 3.7.2013

  Kauniisti kirjoitettu :) Ootko muuten aina halunnut naimisiin?

  Vastaa
 9. mamma16012012 3.7.2013

  heipsan. laita joskus kuinka laitat noita hiuksiasi. varsinkin kun tuossakin kuvassa on ihana tuommoinen suttunuttura ja nii siisti :)

  Vastaa
 10. Maikki 3.7.2013

  Ihana Maj! Ihana postaus! Nauti häähumusta! :)

  Vastaa
 11. tiikku 4.7.2013

  Hei! Olen jo pidempään lukenut blogiasi, innolla odottaen aina seuraavaa blogikirjoitusta, vaikka harvemmin ryhdynkään asioihin kommentoimaan mitenkään. Itse olen 21-vuotias nainen ja vaikka itsellä ei vielä lapsia olekaan, blogisi on niin sydämellisen ihana ja koukuttava ! :D Olen alkanut haaveilla omista häistäni ja sen vuoksi nämä hääasiat kiinnostaa minuakin tooodella paljon. Eli saa kirjoitella lisää hääpostauksia hihii ;)

  Ps. Ihana kirjoitus, kukapa sen tietää mitä rakkaus todella on. Usein olen pohtinut itsekin olenko omassa parisuhteessani vain tottunut olemaan yhdessä sen toisen osapuolen kanssa, vai onko sitä rakkautta vielä. Päädyn kuitenkin jälkimmäiseen, rakkauteen.

  Vastaa
 12. aisa 4.7.2013

  Tuttuja tuntemuksia. Näitä meillä myös pohdittiin pitkin kevättä. Ihanaa hääpäivää teille.

  Vastaa
 13. Henneli 11.7.2013

  Oiii! Tuo Charaden sukkanauha on aivan yli-ihana ja kynnet kans!! :)

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *