fooway_ugg2

footway_ugg1 footway_ugg3

Ensinnäkin kiitoksia kaikille Footwayn lahjakortin arvontaan osallistuneille! Lueskellessani arvontapostaukseen tulleita kommentteja huomasin, että monet teistä olivat ihastuneet juurikin Uggin Luciana -kenkiin, joiden mukavuutta olen itsekin moneen kertaan hehkutellut :) Mustat Luciannat näyttivät muuten olevan tällä hetkellä loppuunmyyty, mutta muita värejä on vielä alessa jäljellä, mm. pinkit Lucianna Rasberry Sorbetit löytyvät koossa 38-40.

Mutta siis asiaan eli rumpujen pärinää ja tärinää tähän kohtaan! 100 euron lahjakortti lähtee  Marlelle, joka kommentoi näin: ”Hunterit tai Uggit, riippuen sateen/lumen määrästä;)”  Onnittelut voittajalle, laitankin samantien meiliä tulemaan :)

 

-Maj

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *