Olin tänään ihmettelemässä ystävän seurana Askossa, kun he parhaillaan remontoivat asuntoaan ja uusivat siinä sivussa vähän huonekaluja. Katsastimme lähinnä tarjontaa ja pohdiskeltiin vaihtoehtoja, mutta kappas kummaa meikäläinen bongasi heti jotain kivaa omaankiin kotiin. Periaatteessa tavarapaljouden takia meidän pitäisi olla ostolakossa. Piensisustuspuolelta löytyi kuitenkin söppänä musta kori ja parit kynttilät, jotka nappasin mukaan. Koriin voi heittää säilöön mitä tahansa pehmoleluista pyykkeihin ja se näyttäisi kivalta myös parvekkeella.

 

kori1 kori2

Jotkut vähän innostuivat korista. Tunnin ajan koria hinattiin edes takaisin, sinne heiteltiin leluja, pyyhkeitä, se käännettiin ylösalaisin ja päähänkin se taidettiin tunkea…

 

kori3

Asiasta kukkaruukkuun, mutta aikas söpö paita Repsulla? Rebekka oli yksikseen eilen Viivin kotona illan ja Viivin äidin kanssa he olivat löytäneet  kassillisen Vipsulle pieneksi jääneitä vanhoja vaatteita, jotka hän sai käyttöönsä. Rebekka tietty ihan liekeissään asiasta, eikä halua muita enää käyttääkään. Miika muisti ostaneensa tuon paidan joskus pikku-Viiville Barcelonasta, aaw :)

 

kori4

Sanoinko jo, että korissa voi säilytää mitä tahansa…

 

kori5 kori6

Vaikka lapsia? :D

 

kori7

 

Ja siinäpä vielä ne kynttilät.

 

Kipin kapin siis Askoon, jos korille on tarvetta, sieltä niitä löytyy muutamassa eri koossa. Itse lupasin lahjoittaa korimme mummolaan, jos sille ei löydykään paikkaa ja viehätys vähenee. Itseasiassa kierrätämme siskon ja äidin kanssa joskus kaikenlaista pientä kodintavaraa, mitä nyt kenelläkin jää tarpeettomaksi ja mitä toinen sattuukin tarvitsemaan. Kätsyä, esineet voi aina saada takaisin jos alkaa kaduttamaan :)

 

-Maj

 

-Maj

0 Comments

 1. Eve 15.7.2013

  Bongasin samaisen korin hmmm… Viime syksynä. Ajattelin kotimatkalla, että löydänkö tuolle sittenkään mitään käyttöä ja paikkaa. Tuossa se nyt nököttää olohuoneessa, täynnä lankoja odottamassa kutomista. Eli ei lainkaan turha ostos :)

  Vastaa
  • Maj 18.7.2013

   No hyvä, meillä kori on tällä hetkellä täynnä pehmoleluja :)

   Vastaa
 2. Petu 16.7.2013

  Oisit napannut mullekkin korin samalla ;) tosi kivalta näyttää!! ja ihanat kynttilät myös!

  Vastaa
  • Maj 18.7.2013

   No höh, käydään hakemassa vklpna!?

   Vastaa
 3. Kiva kori ja joskus tuollaiset pienetkin hankinnat ilostuttavat aikuisia ja lapsia – meillä myös kissoja, pitkäänkin. Uusia juttuja tutkitaan (ja haistellaan) kauan ja niihin pitää ängetä sisään.

  Hieman saman tyylisiä koreja saa muuten Ellokselta, jos Askoa ei ole itsellä lähellä: http://www.ellos.fi/ellos-home/metallikori/404400

  Pitkäaikaisena lukijana piti muuten vinkkaamani, että omalla tontilla olisi nyt arvonnassa suomalaisen kuvataiteilijan uniikki maalaus ja taidejulisteita. Kenties joku niistä voisi sopia väripilkuksi teillekin? :)

  http://kideblogi.fi/ilmansinuaolenlyijya/suuri-taidearvonta/

  Vastaa
  • Maj 18.7.2013

   Kiitos hyvistä vinkeistä :)

   Vastaa
 4. Nipsuu 16.7.2013

  Täytyypä käydä katsomassa tuosta suurempaa kokoa pyykkikoriksi :). Meillä on pyykkikori pienessä suihkuhuoneessa, eli se ei saa mennä pilalle kosteudesta, joten kaikki ihanat rottinkiset ja kankaiset olen joutunut unohtamaan, mutta tuo olisi hieman hienompi veden kestävä malli, kuin meidän nykyinen muovinen tylsä…

  Vastaa
 5. Oona 16.7.2013

  Minkä hintainen kori oli? :)

  Vastaa
  • Maj 18.7.2013

   Oiskohan se ollut 18 euroa?

   Vastaa
 6. Ihmemaassa 16.7.2013

  Tuollainen olisi kätevä meillekin… :)

  Vastaa
 7. Ruut 16.7.2013

  Kiva kori!

  Vastaa
  • Maj 18.7.2013

   Jep! :)

   Vastaa
 8. Sari 16.7.2013

  jes! Tosi hyvään aikaan nyt teit tän postin. Meillä on niin ajankohtainen tuo lelukorihankinta (vanha lahosi). Täytyy tästä hipsiä askoon. :)

  Vastaa
  • Maj 18.7.2013

   Huippua! Siellä oli kaikkea pientä ja isompaakin kivaa myynnissä, varo ettei ryöstäydy :D

   Vastaa
 9. Born Grown 19.7.2013

  Kivannäköisen korin olet löytänyt! Ihana paita Rebekalla. :D ja mukava kuulla, että olette hyvissä väleissä miehesi aikaisemmasta liitosta olevan lapsen äidin kanssa. Se on suuri rikkaus ja lapsille turvallinen vaihtoehto. :D

  http://v.believeinyourdreams.blogspot.com

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *