jejei

 

Tämä päivä sujahti vaan ohitse, kun viihdyimme ystävän kanssa torilla ja Sorsapuistossa, melkein iltaan asti. Lounas syötiin käytännössä seisaaltaan ja kahvitkin join lennossa. Huominen ajateltiin viettää samalla porukalla 2+2 skidiä ja mammat, mutta ehkä suunnatais vuorostaan rantsuun. En muuten saanut enempää kuvia, kun lasten mielestä olin kameroineni mörkö, jota piti kiljuen juosta karkuun, hih. Huomenna lupasin olla sitten merihirviö, kamuinani puhallettavan kroko ja hylje… Välillä kun tuntee tosiaan olevansa menossa ja tapahtuman ytimessä, se kuvaus jotenkin vaan jää, tiedättekös?

Illat olen kuluttanut lenkkeilemällä. Tällä viikolla olen kolmena iltana käynyt heittämässä juoksulenkin, tänään meni 8 kilometriä, mutta pakko myöntää, että taukoilun jälkeen tekee vähän tiukkaa, etenkin ylämäet :D Juokseminen on jotenkin ihanan puhdistavaa, lähteminen on helppoa, sitten vaan musat täysille ja antaa mennä vaan. Taidan olla vähän jo koukussa.

Nauttikaa kesästä, se on pian ohi ennen kuin se kunnolla on ehtinyt alkaakaan, kuten kaikki kiva ;) Niin siis se sanontahan meni, että kaikki kiva loppuu aikanaan…

-Maj

 

0 Comments

 1. inkku 11.7.2013

  8km juoksua on hyvä suoritus. Nautitaan kesästä, loma alkaa maanantaina

  Vastaa
 2. essi 12.7.2013

  Voi koskakohan sitä itseään saisi niskasta kiinni niin, että jaksaisi taas lähteä juoksemaan.. Oot reipas!

  Vastaa
 3. Olet todella reipas! Sinun kauttasi saa myös loistavasti ammennettua positiivista energiaa (eikä se ole onneksi Sinulta pois). ;D

  Ihania vaatteita Rebekalla! Meillä on aina samanlainen tyyli Pikku J:lle valikoitunut. =D

  Mukavaa & aurinkoista weekendiä!

  http://vbelieveinyourdreams.blogspot.fi/

  Vastaa
 4. susanna 13.7.2013

  Hei. tultiin eilen tampereelle ja ajateltiin huomenna suunnata jollekkin rannalle nautiskelemaan :) mitä rantaa suosittelet?

  Vastaa
 5. Madde 13.7.2013

  Jee, hienoa Maj!!

  Itse oon jaksanut sen 7,5km juosta ja pahinta itselle on se puolivälin matka, alku menee aina ja lopuksi jaksaa vaikka miten päin kun tietää kohta olevansa kotona, mutta puoliväli; se tuottaa tuskaa välillä ;D periksi ei silti anneta, ja sisulla vaan eteenpäin – EN KÄVELE! :D hyvin se on sitten sujunut. Nyt vaan oon koittanu vähentää juoksemista, kun koitan salilla käydä enemmän eikä aika riitä kaikkeen millään ;O harmi sinänsä, juuri kun alkoi sujua! Tsemppiä juoksuharrastukseen. Oot rautasessa kunnossa ;)

  Ihanaa viikonloppua<3

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *