2 3  1 4

Täällä me ollaan, mummulassa pohjanmaalla. Ensimmäinen päivä takana ja muutama vielä edessä. Tiedossa serkkujuhlat ja ehkäpä pieni pyrähdys kotieläinpuistoon. Iltapalaksi söimme lättyjä mansikkahillolla ja kohta pääsee saunanraikkaana pujahtamaan puhtaisiin lakanoihin… Fiilistelen millaista elämä olisi lasten kanssa täällä kotiseudulla, se olisi hyviiin erilaista. No jokatapauksessa koti on aina koti <3

-Maj

0 Comments

 1. Mekin ollaan mummolassa, tosin omien isovanhempieni eli pojan isoisovanhempien luona. Poden täällä lapsuuden kesälomien maisemissa aina sekä ihanaa että haikeaa nostalgiaa. En silti usko, että pystyisin asumaan täällä.

  Jos vaatekaappiin mahtuu ja Villervallan lastenvaatteet sopivat tyyliinne, löytyy blogistani Vv-arvonta. :)

  http://kideblogi.fi/ilmansinuaolenlyijya/kesainen-villervalla-arvonta/

  Vastaa
 2. Riikka 5.7.2013

  <3 Mummolat on vaan niin <3 Meilläkin on mummolassa samanlainen kirahvi :D

  Vastaa
 3. anita 5.7.2013

  Ite oon muuttamassa lähi kunnasta ykaan opiskelemaan, on se vaan nätti pienehkö kaupunki, jossa kumminkin on monenlaisia kauppoja :) sulla on aivan mahtava blogi ♡

  Iloista kesänjatkoa, tsemppiä häähumuun :)

  Vastaa
 4. Eve 5.7.2013

  Nauttikaa mummula lomasta ja toistenne seurasta. :)

  Meille tuli se pieni haukku, sitä meidän ”mummu” ihmettelee ja ollaan ihan in lööv <3 Hauskaa viikonloppua! :-)

  Vastaa
 5. Maikki 5.7.2013

  Moikka Maj! Tämä ei liity tähän postaukseen, mutta haluaisin kysyä sinulta vinkkiä. Olen lähdössä New Yorkiin ja odotan esikoistani. Aion ostaa suurimman osan vauvavaatteista matkalta (äitiyspakkausta en ota) ja mitä mieltä olet, kannattaako keskustan kaupoissa kierrellä vai jätänkö ostokset suosilla Woodbury Outlet-kylään? Lueskelin tarkkaan sun New York postauksia ja olit tehnyt hyviä löytyjä lapsillesi. Itse haluaisin ostaa suurimmaksi osaksi merkkivaatteita, mutta muutkin söpöt tytön vaatteet käy! ;)

  Vastaa
 6. Mummolassa on aina niin ihanaa. Nauttikaa olostanne!

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *