Yhteistyössä Hair Artin kanssa.

Milja Hair Artista ehdotti minulle pientä rentoutumis- ja kauneudenhoitohetkeä ennen häitä. Viime perjantaina molempien kalentereista löytyi tyhjä kohta, joten suunnistin punottavan ja kuivan ihoni kanssa Hair Artiin hemmoteltavaksi.

Minun ihoni on jotain normaalin ja kuivan ihotyypin väliltä. Myönnetään, että rakastan auringossa köllöttelyä ja tällä hetkellä ihoni kaipaa siitäkin syystä erityiskosteutusta. Kasvohoito tehtiin luomusertifioiduilla

L´Atelier des Délices tuotteilla ja Milja käytti minulle kosteuttavan Hydra-hoitolinjan tuotteita. Rakastuin erityisesti kirsikantuoksuiseen naamioon, joka tasoitti mekaanisesta ihonpuhdistuksesta aiheutuneen punoituksenkin tosi tehokkaasti. Kasvohoidosta olisi parasta lähteä täysin ilman meikkiä, mutta onhan se ymmärrettävää, että jos samalle päivälle on vielä jotain menoa, niin voi kaivata kasvoilleen kevyttä meikkiä. Oma ihoni oli kuitenkin yllättävän tasainen ja poistuin tyytyväisenä täysin meikittä Miljan käsittelystä. Alla olevan kuvat siis voidaan laittaa Naked Truth-kategoriaan :D

 

ha1 ha2

Köllöttelin Miljan upottavalla pedillä ja rentouduin melkein nukahtamispisteeseen saakka. Kasvohoidossa tulee käytyä aivan liian harvoin nykyään. Vaikka olen itsekin ammatiltani kosmetologi, niin on viime vuosina tuo ihon kotihoitokin ollut aika olematonta…

 

ha3 ha5

Herkullinen kirsikkanaamio on hankintalistallani! L´Atelier des Délices tuotteista pääset lukemaan lisää Bio Naturen-sivuilta täältä tai halutessasi merkin kansainvälisille sivuille pääset tästä.

 

ha6

Lapset  ja iskä tulivat hakemaan meikitöntä mammaa hoidosta, eikä itseasiassa kukaan edes huomannut, että meikit puuttuvat kasvoilta.

Lämpimästi suosittelen rauhallista ja varmaotteista, ihanaa Miljaa jos mietitte kasvohoitoon menemistä. Saatte 15% alennusta Miljalta kaikista kosmetologipalveluista elokuun ajan, kunhan mainitsette Magicpoksin varauksen yhteydessä. Hair Artissa vasta aloittanut Enni tarjoaa myös elokuun ajan rakennekynnet sekä niiden huollon -15%.

 

-Maj

 

0 Comments

 1. Sara. 30.7.2013

  Hei mulla on aika samantyyppinen pintakuiva iho ja olen juuri löytänyt ratkaisun Dr. Hauschkan Med jääruohorasvoista (oletan, että niitä saa Sokokselta ja Life-kaupoista). Ihan ykkönen. Mä en muista milloin viimeksi mun iho olisi tuntunut olevan yhtä balanssissa. Toki aamupuuroon sekoitetulla kookosöljylläkin on varmaan jotain tekoa. Mutta siis ehdottomasti suosittelen noita Hauschkoja, jos luonnonkosmetiikka kiinnostaa :)

  Vastaa
  • Maj 30.7.2013

   Hei kiitos vinkistä! Pitääpä tsekata nuo jääruohovoiteet. Mulla on kookosöljy vain ulkoisessa käytössä, mutta täytyisi ehdottomasti alkaa käyttämään sitä keittiössäkin!

   Vastaa
 2. A 30.7.2013

  Tuntuu kyllä vähän hassulta, että sitä meikittömyyttä jotenkin tarvitsisi korostaa? Taidan käyttää siis arkena paljon meikkiä, olenko oikeassa? :) Itselleni kun meikittömyys on arkipäivää niin jotenkin hassua…

  Vastaa
  • Maj 30.7.2013

   Moikka! Tavallaan olet kyllä oikeassa, en lähtisi normaalisti kaupungille, syömään tms. täysin meikittä. Arkimeikkiini kuuluu kevyt pohja ja ainakin ripsiväri ja huulikiilto, paksu pakkelikerros ei ole mun juttuni. Päivittäin meikkaan siis enemmän tai vähemmän, mutta toki niitä meikittömiäkin päiviä on :)

   Vastaa
 3. Mirja 31.7.2013

  Hei, hoitoa ei varmaankaan tehty Couleur Caramelin tuotteilla ja nuo kuvissa olevat ihon hoitotuotteet eivät ole sen merkin.

  Vastaa
  • Maj 31.7.2013

   Moi! Mä olen ihan pehmee ja kirjoitan näköjään mitä sattuu, tuotteet tulevat samalta maahantuojalta vaan. Pahoittelen tätä järkyttävää mokaa :/

   Vastaa
 4. ida 31.7.2013

  megaaninen ihonpuhdistus?

  Vastaa
  • Maj 31.7.2013

   Se on varmaan joku uusi tekniikka. MEGA-ihonpuhdistus. Huokaus, taidan olla vähän väsynyt :D

   Vastaa
   • ida 1.8.2013

    :D ois kyllä superi näille meitsin tukkeutuneille huokoskavereille, laitetaan patentti vetämään!

    Vastaa
 5. Heidi 31.7.2013

  Hei! Oletpa kaunis! Ja sitten varsinainen kysymys: mistä ihmeestä olette löytäneet tuon suoralippaisen lippiksen pojallenne??? Olen etsiskellyt sellaista jo aika tovin omalle 10 kk ikäiselle murulleni!

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *