No ei kai sentään :D Päivä kotitoimistossa paremminkin. Huoltopäiväksikin tätä voisi varmaan sanoa? Ei olla oltu pitkään aikaan sisällä, ihan vaan koko päivä pelkästään täällä kotona … Kesällä on niin kiva olla menossa, ulkona puistoilemassa, torilla, rantsussa, reissussa tai kamuilla hengaamassa. On vähän sähköpostit, siivoukset, kodinhuolto ja muut hoidettavat asiat jääneet roikkumaan, onko tuttu juttu kenellekään? Hyvänä esimerkkinä vaikkapa nuo arvonta-postaukset, auts… Anteeksi niiden viivähtäminen, julkaisen viimeistään muuten huomenna Footway-arvonnan voittajan eli malttakaa vielä hetki :)

 

lh1 lh2

Ulkona on niin synkkää, että kuvien ottamisestakaan ei meinannut tulla mitään.

 

lh3 lh5 lh6

Parit pehmolelut…

 

lh7 lh8 lh10

Rebekalla Samuelin ”Born to e surfer boy”-paita ja tietty autoleikit meneillään ^^

 

lh12

”My-li Tonyt” saivat tänään lepopäivän ;)

 

Mistä meille onkin salakavalasti tullut tätä roinaa ihan joka nurkka täyteen? Syksyllä alkaa armoton lelujen ja vaatteiden karsiminen ihan ehdottomasti, mutta siihen saakka saa lastenhuoneessa olla partsimatto ja mitäpä sitten vaikka hyllyt ja niiden päälliset vähän pursuileekin…

 

0 Comments

 1. Tiedän niin hyvin, mitä tarkoitat tuolla huoltopäivällä!

  Meidän kesä on mennyt suurin piirtein kaavalla 3 päivää viikosta reissussa ja 4 päivää kotikaupungissa. Ja niistäkin neljästä päivästä ainakin kahtena on joku kylässä tai käymme kaupungilla, uimassa jne.

  Pyykit, laskut, lemmikit ja kasvit pitää silti hoitaa aina välillä. Huoltohässäkkäajatuksia kirjasin sattumalta juuri eilen omallekin tontille:

  http://kideblogi.fi/ilmansinuaolenlyijya/viela-hieman-sukulointireissusta/

  Vastaa
  • Maj 11.7.2013

   Lemmikki meillä reissaa aina matkassa, nyt tosin se jäi hetkeksi mummolaan, eikä kasvejakaan pahemmin ole eli siis helpolla päästään? :D

   Vastaa
   • Meilläkin koira kulkee mukana matkassa, mutta kissat ovat lyhyemmät, parin yön reissut, kotosalla keskenään, joku käy vain ruokkimassa välillä. :)

    Vastaa
 2. veera 10.7.2013

  Hei! Mistä tuo aakkosjuliste lastenhuoneen seinällä on hankittu? :)

  Vastaa
  • Maj 11.7.2013

   Koko hässäkkä on Ikeasta :)

   Vastaa
 3. Voi kuule, ihana kuulla ettei meidän koti ole ainoa, joka pursuilee tavaraa yli äyräiden, kesäisin – ja joskus talvellakin! Lapset kasvaa niin nopeaa tahtia ja vaatteita ym tavaroita jää pieneksi koko ajan! Eikä ole aina aikaa niitä myydä. Helpommalla pääsisi kun antaisi vaatteet ilmaiseksi pois, siihen vaan en ole vielä raaskinut ryhtyä kun meillä kuitenkin suht arvokkaita vaatteita tytöllä käytössä. Blogin kautta voisi ehkä kaupata? Onko Sinulla kokemusta ja jos on niin onko tavara vaihtanut omistajaa helposti? :D

  t. Mrs V

  Vastaa
  • Maj 11.7.2013

   Mulla on kokemusta blogihuutiksesta… Mutta pakko kyllä sanoa, että onhan se ihan älyttömän työlästä ja kaikki ei aina mene niinkuin on sovittu :/ Toki aivan tosi hyviäkin kokemuksia löytyy :) Huuto.net on varmempi tapa ja ehkä kaikkein parhaaksi todettu on vaan tavallinen kirppis, mutta siellä pitää kyllä myydä aika edullisesti, että vaatteista pääsee eroon :)

   Vastaa
 4. Ruut 10.7.2013

  Se on kyllä ihanaa kun aurinko paistaa ja tekee mieli olla vain ulkona, mutta kyllä tällaiset sadepäivät on vaan välillä hyödyllisiä.. Täälläkin aloitin aamuni siivoamalla kaksi tuntia!! vessaa :) Onneksi huomenna ehkä paistaa taas aurinko ja siivoamiset voi jättää sitten vaikka talveen..

  Vastaa
  • Maj 11.7.2013

   Hih, no nyt ainakin vessa kiiltää? Siitä tulee kyllä tosi hyvä fiilis, kun saa jotain hyödyllistä tehtyä :)

   Vastaa
 5. Krisse 10.7.2013

  Joo, huoltopäivä kuulostaa tutulta ja tarpeelliselta, aika ajoin. Suurperhe on ihan roinamagneetti jollei säälimättä vähennä tavaraa aika ajoin!

  Oma kokemus on ettei myynti juuri maksa vaivaa, vie vain roimasti aikaa, hinnoittelu, tiedusteluihin vastaaminen (vaikka miten ois laatinut pikkutarkat ilmoitukset aina tulee lisäkysymyksiä tai tinkimistä vähintään) valokuvaus, postitus jne.

  Näin siis kun myynnissä ihan perustavarat, lelut, vaatteet jne. Mieluummin lahjoitan sitten pois kerralla hyvään kohteeseen. Tai tutuille lapsiperheille. Ja niitä tarvitsevia kohteitahan riittää vauvakassikeräyksestä, Viron/Venäjän kohteista kotimaisiin Pelastusarmeijaan/Fida Lähetystoriin jne, kaikkea maan ja taivaan väliltä. Koulun myyjäiset ym rahankeräystempaukset on myös olleet kätevä ja lähellä oleva lahjoituskohde. (Ottaa se tavaroiden roudauskin aikaa…) Seurakunnilla joulun alla joulupuu-keräyksiä, hyväkuntoista tavaraa sinne mennyt myös. Ja näin päästiinkin jo heinäkuun helteistä jouluun ;)

  Live-kirppismyyntiä en ole ehtinyt koskaan kokeilla, ehkä se vetää paremmin kuin netin perusmyyntipalstat. muita kokemuksia?

  Joo, mutta oon samaa mieltä: kesällä on kiva tehdä ihan muuta kuin siivota!

  Iloa ja vauhtia kesäpäiviinne edelleen!

  http://tallessamaailma.blogspot.fi

  Vastaa
 6. ttuffi- 10.7.2013

  Vai että my-li tony, itse pienenä kutsuin kyseisiä heppasia nimellä mylittlepone ja voi pojat kuinka ne ovatkaan olleet käytössä! Ja suurena haaveena siirtää ne joskus hamassa tulevaisuudessa omille lapsille :-)

  Vastaa
  • Maj 11.7.2013

   Haha, Rebelläkin on muutama mun vanha, itsekin olen alunperin saanut ne isosiskolta ja serkulta :)

   Vastaa
 7. inkku 11.7.2013

  Melko muhkea kasa pehmoleluja. Leikkiikö lapset niillä?

  Vastaa
  • Maj 11.7.2013

   No ei kyllä ihan mielettämän usein, vähempikin määrä pehmoja riittäisi. Täytyis vähän käydä läpi sitä kasaa, mutta luopuminen tuntuu olevan hankala juttu kaikille muille meidän perheessä, paitsi mulle ;)

   Vastaa
 8. Maik 12.7.2013

  Se lelujen määrä mitä kertyy vaikkei itse ostaisi ensimmäistäkään on ihan ÄLYTÖN. Sitten kun alkaa karsimaan niin miettii mikä on säilyttämisen arvoinen kun ”tämä oli vauvan ensimmäinen nalle sairaalassa” ”tämän lapsi sai henkilöltä x silloin ja silloin..” ”Tämän lapsi voitti ensimmäisestä narunvedostaan tivolista” jne. Itselläni on paha tapa säilyttää vähän liikaa tuollaisia tilaa vieviä ”muistoja”. Olisi ihanteellista jos kummeilta saisi lelun sijaan lahjaksi vaikka vaan yhdessävietettyä aikaa lapsen kanssa..

  Vastaa
  • ASH 15.7.2013

   Hei oli ihan pakko tähän kommentoida :) Minun äitini antaa nykyisin kummilapsilleen joululahjaksi yhteistä aikaa: vie elokuviin/syömään/teatteriin/risteilylle, kuka nyt millaisestakin toiminnasta pitää. Suurin osa kummilapsista on kuitenkin jo täysi-ikäisiä, joten tavaralahjoja on vaikea hankkia. Muutenkin tulee nähtyä niin harvoin niin tuleepahan kerran vuodessa aina vaihdettua kuulumisetkin kunnolla ;) Minusta tämä on ihana idea ja aion kyllä ehdottomasti itsekin joskus toteuttaa jos saan kummilapsia :)

   Vastaa
   • Ann 26.7.2013

    Mä annoin kummipojalleni (7-v) lahjaksi yhteistä aikaa. Käytiin leffassa ja Hesessä. Poika perheineen oli erittäin tyytyväinen lahjaa. Poika oli niin polleena kun pääsi kummitädin kanssa kaksin kapungille. Tais pojan äiti sanoa, että se oli paras lahja koskaan. :))

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *