Höpöttelin perheelle olevani vähän rennompi mutsi tänään, viitaten lähinnä pukeutumiseeni. Mieheni kuunteli ja katseli silmät pyöreinä, että ”jaa miten niin…?” On tainnut olla sittenkin pientä häästressiä ilmoilla, eikä rentoa mutsia olekaan näkynyt, siis ainakaan meillä :D Teeskentelin kuitenkin sellaista tennarit jalassa collegepaita päällä, tamineet sopivat loistavasti pieneen Ikean pyrähdykseen, näin vähän viileämmällä kelillä.

 

collegepaita1

Paita/Gant – Shortsit/Bershka – Tennarit/Converse

Siinä olivatkin ne asukuvat sitten, loput kun menivät menivät plörinäksi, kun lapset olivat kirjaimellisesti kintuissa kiinni. Toisaalta, oikeastaan hyvä vaan, että kuvissa on muutakin tapahtumaa kuin sitä pelkkää pönötystä.

collegeholmot

Vaativat jumppaliikkeet ja sit läpyläpy!

 

collegejolmot2 collegeholmot4 collegeholmot5

Rebekan asu; Housut/H&M – Paita/Lindex – Kengät/Zara – Koru/Accessorize

 

collegeholmot6 collegehiolmot7

Olen saanut Rebekalta lähipäivinä tosi paljon kohteliaisuuksia ja rakkauden tunnustuksia, en kestä! Omat lempparini ovat ”Äiti, sä oot mun ihana äitini” tai ”Äiti tykkään susta, ihan hirveesti paljon rakastan sua””  ja  ”Äiti, sulla on aivan iso ja ihana pylly” :D

 

-Maj

 

 

 

0 Comments

  1. Taru 31.7.2013

    Rebekan housut on aivan ihanat! :)

    Vastaa
  2. Sara. 31.7.2013

    Eiku nämä tilannekuvat asuista ovat niin ihania. Just tuollainen se meno oikeesti kuiteskin on :) ja häästressi – tsemppiä!

    Vastaa
  3. juuli 31.7.2013

    Ihania kuvia ja kaunis rusketus sulla :)! pikkujuttu, mutta keli tarkoittaa sitä, mikä on maassa, kuten liukas keli jne… Ei voi sanoa että viileä keli vaan viileä ilma :)

    Vastaa
    • ebbis 31.7.2013

      murre-eroja! meillä ainakin pohjanmaalla puhutaan kelistä vaiks jos on ”lämmin keli”. ja muutenkin aivan sama, ymmärsithän sä nytkin, mitä tarkotettiin, vaikka oiski ollu ”väärä sana” ;)

      Vastaa
    • Ohikulkija 31.7.2013

      hahaa :D

      voihan sanoo että viileä keli! meilläpäin ainakin. normi sanonta :D

      hupasaa, ei edes kolahtanut korvaan.

      Vastaa
    • S 31.7.2013

      Kyllä meillä puhutaan viileästä kelistä! Ja ihan täältä Tampereen nurkilta ollaan. :) En ole koskaan kuullutkaan, etteikö voisi noin käyttää, mielestäni aivan normaalia.

      Vastaa
  4. Emppuliisa 31.7.2013

    Ihastuin tuohon paitaasi! Saanko tiedustella mistä sen olet ostanut? Ja voi mitä kauniita sanoja Rebekalta, niin ihania lausahduksia! :)

    Vastaa
  5. Elli 31.7.2013

    Ehkä parhaat asukuvat mitä oon nähnyt! :D repsun asulle erityispisteet!

    Vastaa
  6. Roxy=) 31.7.2013

    Mäkin kyllä käytän keli-sanaa samalla tavalla kun Maj tuossa, ei oo kukaan koskaan sanonu etteikö sitä voisi noin käyttää. =)

    Vastaa
  7. satu 31.7.2013

    Ihania juttuja Rebekalla <3 sulla on ihania juttuja täällä. Aina luen mut harvoin kommentoin… Kommentteja lukiessa oon miettinyt että miten otat ilkeät kommentit? Ei voi kun ihmetellä niitä typerien kommenttien kirjoittajia. Tietysti on niin että kaikkia ihmisiä ei voi miellyttää eikä niin tarviikaan olla, erilaisia ihmisiä ollaan kaikki. Mut miks ihmiset on ilkeitä toisilleen?? En ymmärrä…

    toivottavasti laitat jokusen kuvan sinusta morsiamena :) ja muutenkin häistänne jokusen kuvan. Ja noista lapsukaisista, ihan hirveen suloisia ipanoita teillä <3

    Vastaa
  8. TanjaL 31.7.2013

    Voi apua toi pylly-kommentti :D Ihana Rebe!

    Vastaa
  9. riikka 31.7.2013

    Hei Mari,

    näitä kuvia katsellessa kauhistelin, kuinka isoksi rebekka on jo kasvanut ja kuinka sinulla voi olla jo nuin iso tyttö? :ooo näytät mielestäni ikäistäsi nuorekkaamalta ja rennommalta mamalta, jolla ei nuttura turhaa kirraa! tsemppiä hääressiin.

    Vastaa
  10. Elviira 31.7.2013

    Ainakin täällä Ylivieskassa on just nyt lämmin keli :) Ihania kommentteja tytöltä ja lapsen suustahan se totuus tulee :D

    Vastaa
  11. Tuulia 31.7.2013

    Ihania kuvia teistä! Paidastasi; mitä kokoa omasi on ja onko ns. ohuempaa collegea?

    Vastaa
  12. Saana 31.7.2013

    Ihania kuvia, ihana tunnelma :-) Ja päivän asu on täysosuma!

    Vastaa
  13. sisi 1.8.2013

    maj<333

    Vastaa
  14. Sussu 1.8.2013

    Just nämä tämmöset kuvat on parhaita! Ne pelkät poseerauskuvat on mun mielestä itse asiassa jo tylsiä. Niitä näkee joka blogissa. Kaikilla sama asento ja sama ilme. Näissä on enemmän katottavaa…elämää! :)

    Vastaa
  15. Rillirousku 1.8.2013

    Täällä on aika nahkee keli, taitaa olla ukkosta ilmassa. Ihanat kuvat <3

    Vastaa
  16. yhden muksun mamma 1.8.2013

    Upeat hiukset! :) Itse olen tekemässä kohta muutosta hiuksiini. Uutta väriä ja pidennykset. Minua kiinnostaakin että mitä sävyjä sinulla hiuksissasi ja pidennyksissä ja mistä pidennyksesi ovat? Olen jo pidemmmän aikaa lukenut blogiasi ja täytyy sanoa että tämä on yksi lemppareistani.

    Vastaa
  17. Ruut 1.8.2013

    Ihania juttuja :) Ja kaunis tuo sinun paita!!

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *