Blogi on ollut hiljaisena pari päivää, meidän reissun ajan melkeenpä :) Lainakone irtisanoutui yhteistyöstä ja postausten kirjoittelu olisi varmaan sillä tahdilla kestänyt yli 4 tuntia per pienikin postaus, joten päivitellään nyt sitten jälkikäteen. Ettehän tekään varmaan tietokoneella ole istuskelleet, kun on ollut niin ihanaa keliä :)

Lauantaina meillä oli serkusten kokoontumisajot kotipaikkakunnalla, luvassa oli grillausta, pelailua ja ennen kaikkea chillausta. Myöhään meni ja sehän tarkoittaa sitä että kivaa oli, auringon noustessa köröteltiin taksilla kotiin, vatsalihakset kipeinä nauramisesta. Uskomatonta, että mulla on niin ihania sukulaisia ja heillä vasta upeita puolisoita onkin ;)

 

srkut1

Siinähän se jakku taas roikkuu. Hauskaa, että Miika kehotti jättämään tämän ”mummotakin” kauppaan ja te olittekin ihan fiiliksissä siitä, sääli että se oli ale-löytö, mutta ainahan sitä voi Zarasta kuitenkin kysellä :)

 

serkut3 serkut2

Tuulee, tuulee!

 

serkut4

Tässä sitä pönötetään. ”Mennään ny jo!?”

 

serkut5 serkut6

Pojille lankesi tietty grillausvuki.

 

serkut7 serkut8

Tytöt puolestaan chillailee… Pohjanmaan tasaiset peltomaisemat alkavat näyttämään muuten eksoottisilta kun niitä ei ole hetkeen tuijotellut.

 

serkut9 serkut10 serkut11 serkut12 serkut13

Oh my, en pitkään aikaan ole syönyt itseäni noin ähkyyn. Valkosuklaa- ja rahkainen marjakakku kruunasivat kaiken, huh!

 

serkut14 serkut16

Ilta jatkui kotidiskossa, tietysti SingStarin parissa, jonka btw toiset haltsaa vähän paremmin kuin toiset…!

 

Onneksi meikäläisellä ei ole mitään videomatskua illan laulusessioista(kuolisin lähinnä naurusta), sillä ikävä kyllä meidän sukua ei ole lauluäänellä siunattu, haha! Iso kiitos vielä isäntäväelle ja tietysti muullekin serkkuporukalle, ens kesänä taas uudestaan?

 

-Maj

 

0 Comments

 1. inkku 8.7.2013

  Kyllä serkut on tärkeitä, varsinkin jos on vähän sisaruksia tai ei ollenkaan. Kiva kun joku järkkää tuommosia juhlia.

  Ihana kuva sinusta tuo toinen ylhäältä.

  Vastaa
  • Maj 9.7.2013

   Ihan totta, serkut on huippuja :) Kiitos, se taisi olla oikeastaan sellainen vahinkoräpsy, mutta ihan hauska kuva juu :)

   Vastaa
 2. IHANA valkoinen koti vilahti kuvissa! Ja upeat tarjoilut. Serkut on ihan parhaita, sopivan läheisiä, mutta silti sopivan etäisiäkin. ;) Ainakin meillä näin on ja serkkuja asuu ympäri maailmaa niin ei tule joka päivä nähtyä. Sitten kun jälleen kohdataan niin ihan kuin ei oltaisi erossa oltukaan! :D

  t. Mrs V

  http://vbelieveinyourdreams.blogspot.fi/

  Vastaa
  • Maj 9.7.2013

   Haha, ihana sopivan etäisiä :D :”D Serkkujemme koti on aivan ihana, pihasta puhumattakaan…

   Vastaa
 3. Rosa 9.7.2013

  Kyllä vaan, serkut on kyllä tärkeitä! Monet hyvät hetket tullu niitten kanssa vietettyä. :) Ihanaa etten oo ainut jota on siunattu mahtavilla serkuilla! Ja btw, toi ”mummotakki” on kyllä niiin ihana, melkonen löytö tosiaan!

  http://rosaliespaperplanes.blogspot.com/

  Vastaa
 4. Onnenetsijä 9.7.2013

  Oi miten nuo ihanan herkullisen väriset kynnet on tehty? :) Oliko ne sinulla?

  Vastaa
 5. jannnika 16.7.2013

  herttilei, sydän melkeen pysähty kyn näin tutun tossa yhessä kuvassa :D taidankin tietää missäpäin mummolanne sijaitsee, kun itsekin olen sieltä päin kotoisin! oot niin kaunis <3

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *