Tänään päätettiin pitää burgerbaaria pikkutyttöjen kanssa. Laiskimuksia kun tässä ollaan, niin tuunasimme vain siis eineksiä. Polttareistani napattu idis, mutta siellä tietty näppärät kaasot ja muut naiset tekivät kaiken itse alusta alkaen.

 

burgers1

Säpylät paahtimeen ja pihvit parillalle.

 

burgers2 burgers3

Sillä välin neidit pilkkoivat vähän vihanneksia ja nosteltiin tarvittavat kamat pöytään.

 

burgers4

Hänelle ei tohdi vielä antaa veistä käteen, mutta salatti silpputui loistavasti pienissä näpeissä. Tärkeintähän on, että pääsee osallistumaan.

 

burgers5 burgers6

Viivin burgeri kantta vaille valmiina.

 

burgers7 burgers8

Rousk! Ja ”kokkikolmosille” tietysti maistui!

 

burgers9

Ei ehkä mikään ehkä maailman terveellisin vaihtoehto nuo valmisburgerit, mutta kiireisenä arkena voi ehkä välillä päästää itsensä helpolla. Toisinaan kun sen ruuan pitää olla samantien pöydässä tai sitä saa laitella huudon säestämänä. Ensi kerralla tehdään kyllä Reben kanssa sämpylät ja Viivin kanssa pihvit :) Jatkoimme päivää vielä leipomalla, mutta se onkin sitten jo toinen tarina…

 

-Maj

 

 

 

0 Comments

 1. jeska 24.7.2013

  kuka on tämä viivi? :) ihania!!

  Vastaa
 2. jeska 24.7.2013

  kuka on tämä viivi? :) ihania!!

  Vastaa
  • Maj 25.7.2013

   Kiitokset :) Viivi on mieheni tytär.

   Vastaa
 3. Elina.P 24.7.2013

  Meillä kans tuunataan silloin tällöin kaupan burgereita ja niistä tulee ihan hyviä. Helppoa ja nopeaa ruokaa ;)

  Ihanat pinkit kynnet neideillä :)

  Vastaa
  • Maj 25.7.2013

   Tulipa taas nälkä! Molemmat mimmit ovat muuten ihan hulluina kynsien laittamiseen!

   Vastaa
 4. Ruut 24.7.2013

  Nam! Miten sitä aina välillä unohtaakin tän ”ohjeen” :) Harvoin nimittäin tulee hampurilaisia itse valmistettua!

  Vastaa
  • Maj 25.7.2013

   Joo, hahaha Magicpoksin resepti :D :D Ouh!

   Vastaa
 5. jadore 24.7.2013

  Nam Nam! Meilläkin on tehty vastaavanlaisia burgereita, tosin pihvit on aina rutistettu naudan paistijauhelihasta. Pelkkää lihaa siis ja suolaa ja pippuria mausteeksi.

  Vastaa
  • Maj 25.7.2013

   Niin, sekin on ihan tosi helppoa ja nopeaa, mä menin tällä kertaa vaan sieltä, missä aita on matalin tai jotain :D Ens kerralla lupaan hiukan panostaa :D

   Vastaa
 6. Merja 24.7.2013

  Kyllä on nätit likat :) Pienempi katsoo niiiiin tarkkaan siskon touhuja, varmaan seuraa, kuin varjo perässä :) Rebecca on jo ison tytön näköinen, kivasti tukkakin laitettu – kuten aina :)

  Vastaa
  • Maj 25.7.2013

   Kiitos Merja! Joo, oikeassa olet sillä Viivi on Reben idoli ja hän tosiaan koittaa tehdä kaikki asiat samalla tavalla kuin isosisko. <3

   Vastaa
 7. sofianna 25.7.2013

  Nam! :) Meilläkin 4-vuotias tyttö on innokas apuri keittiössä, joten ostin hänelle sahalaitaisen pikkuveitsen jossa pyöristetty pää. Sillä on turvallista harjoitella viipalointeja, suosittelen!

  Vastaa
  • Maj 25.7.2013

   Hyvä idis, pitäiskin hankkia sellainen!

   Vastaa
 8. Born Grown 27.7.2013

  Hei, en yhtään halua syyllistää, että söisitte jotenkin epäterveellisesti. Sitä en usko ja joskus on lupa myös herkutella.

  Itse asiaan: Me teemme useimmiten (tai oikeastaan aina) burgerit ruisleivän väliin (esim reissari tai vastaava pyöreä kaksiosainen leipä.) Meillä ei suostu Pikku J lainkaan syömään vaaleaa leipää. :D ja oma vatsanikin turpoaa hiivasta. Kannattaa kokeilla joskus tummaa! ;)

  Ihanat pikkukynnet niin suloisen värisessä lakassa. Kummitäti lakkasi Pikku J:n kynnet myös eilen pitkästä aikaa turkoosiksi ja peukalon kynsiin laittoi vielä kukkatarrat- Tosin lakat lähtivät lähes kokonaan tänään rantsussa kun oltiin uimassa. Että se niistä lakoista. :D

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *