Aurinkoa, taskulämpimiä nakkeja, hikisiä ruisleipiä, vedellä läträämistä siitä taitaa tämä viikonloppu koostua. Kaikesta edellämainitusta ollaan nautittu parhaassa seurassa ja eilen illlalla myöhään vielä kippisteltiin valkkaria ystävän kanssa kun saimme skidit rauhoittumaan.

 

vesi2 vesi3 vesi4 vesi5 vesi6 vesi1 vesi7

Meistä mammoista ei löydy kamerasta yhtään kuvaa(?) mutta Instagramista voin bongata meitsin nimellä @magicpoks ja sieltä löytyy yksi hölmö kaverikuva ainakin :) Rauhallinen ja mukava viikonloppu siis takana täällä, hyvä niin, sillä ens viikolla onkin menoa ja meininkiä sitten senkin edestä, huh!

ps. Unohdin mainita viikonlopun tärkeistä kohokohdistani sen eilisen kylmän viinilasillisen lisäksi! Olen siis a)leiponut kakun, siis MINÄ ITSE!  ja b)nukkunut tyttäreni kanssa olkkarin lattialla ”majassa” kun olimme retkellä… u know!? :D

 

-Maj

 

0 Comments

 1. Henna 14.7.2013

  Heh, kiitos parin vesipyssyn lainaamisesta, joilla tuo meidän pikkunen ja vähän isompikin leikki… :) Mistä ne muuten on? Poika tais rakastua niihin..

  Vastaa
 2. punapää 14.7.2013

  Oooi kuvassa vilahtaa ihana reppu, kenen hän on ja mistä hänenlaisiaan voisi löytää? :)

  Vastaa
  • Maj 14.7.2013

   Reppu on meidän kamujen, pitää kysästä, että mistä se on ostettu :)

   Vastaa
 3. mummu 14.7.2013

  Voi, paistaspa loppuviikostakin aurinko kun tulen teitä tervehtimään:)

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *