bang2 bang1

Olipas todella huikea päivä Helsingissä, mutta hetkeen en ole juossut niin paljon paikasta toiseen, kuin tänään (käytännössä siis eilen). Sain naurun pärskähdysten keskellä majoneesit syliini ja Idan laukkuun pyörähti kasvispyörykkä salamatkustajaksi. Miten monta ihanaa ihmistä voi mahtua yhteen päivään? Mun tekisi mieli rutistaa meidän häitämme kuvaamassa ollutta Lauria, koska a) hän on vaaan niin huippu ja b) sain ihanat kuvat käsiini ja ne ovat niin <3 Kello on karannut jo yli puolen yön, mutta mieleni tekisi syödä sipsejä ja tuijottaa niitä kuvia. Vaikka ihan aamuun saakka.

 

-Maj

0 Comments

 1. liisa 17.8.2013

  äh, maj olet niin superkaunis!

  Vastaa
 2. Kaisa 17.8.2013

  Kiinnostaisi kysellä vähän noista kuvista, kun ollaan poikaystävän kanssa tehty nyt parit hävalokuvaukset ihan näin harrastelijoina, ja työn ohella kuvien muokkaus ja palautus on saattanut venyä jopa kuukaudeksi.. siellä ei näköjään onneksi jouduttu niin kauan odottamaan kun oli ammattilainen kyseessä! :) mutta osaisitko sanoa esim. millaisen paketin sitten sait, kuinka monta kuvaa noin? Meillä kuvapakettejen koko on vaihdellut 200-600kpl välillä! Onko esim poseerauskuvista monta, erilailla muokattua versiota? :) olisi mielenkiintoista vähän vertailla teidän ja meidän kuvia! Ja upeeta että oot noin tyytyväinen kuviin! :)

  Vastaa
 3. Juuli 17.8.2013

  Tosi ihana tuo asu, tykkään :).

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *