DSC08399

Tästä tuotteesta haluan teille vinkata eli kuvassa on mun kaikkien aikojen lempparimeikkivoide ikinä! Se on täydellinen, huomaamaton mutta kuitenkin peittävä. Levitykseen suosittelen skunkkisivellintä tai ihan omia kätösiä, jälkimmäinen tapa on nopea ja löytyy miltei jokaiselta. Oma meikkivoiteeni on sävy numero 34. Itseasiassa 32 ja 34 sävyt ovat sellaisia, jotka sopivat suurimmalle osalle suomalaisista. Oletteko koskaan testanneet face & bodya?

Make up for everin myymälä löytyy Helsinginkadulta (Helsingistä) ja muut jälleenmyyjät löydät täältä.

-Maj

 

0 Comments

 1. Mari 3.8.2013

  Mitä maksaa noin suunnilleen?

  Vastaa
 2. mjai 3.8.2013

  Olisi kyllä kiva kokeilla, mutta miksei taaskaan myydä tampereella näitä(kään) :/

  Vastaa
 3. Konkistadori 3.8.2013

  muinoin mallihommia tehdessä tämä kyseinen kreemi tuli kovin tutuksi, taitaa usein olla meikkaajien lemppari! harmi, kun voidemeikkien käyttäminen on mulle nykyään epämiellyttävää, mineraalimeikit on vieneet myös mun sydämen. Bobbi Brownin BB voide on kyllä ollut ahkerassa käytössä. Se kosteuttaa, mutta tekee kuitenkin ihanan puuterisen heleän pinnan.

  Vastaa
 4. anonyymi 5.8.2013

  Hei, miten tämä eroaa siitä HD meikkivoiteesta? Toivottavasti pääsen loppukesän aikana vielä Helsingissä tai jossain MUFEn jälleenmyyjien toimipisteessä käymään koska haluaisin kokeilla niin kovasti kehuja keränneistä meikkivoiteista jompaakumpaa..tätä sinun hehkuttamaasi tai sitten sitä HD meikkivoidetta

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *