Hääpukua enemmän päänvaivaa tuottivat minulle asusteet, etenkin laukun löytäminen tuntui mahdottomalta kunnes… Hoksasin, että voin lainata unelmien häälaukun! Bongasin ystäväni Cocoliinin kautta Designlainaamo Designiston, mistä sain (ilmaiseksi) sitten täydellisen häälaukun lainaksi.

 

laukku1

Kaunis ja yksinkertainen YSL:n Belle Du Jour oli mielestäni ihan nappivalinta!

laukku3

 

Designistosta pystyy vuokraamaan iltalaukun  muutamaksi päiväksi, mutta muiden laukkujen vuokra-aika  on minimissään 15 päivää. Esimerkiksi tämä postauksen laukku kustantaa 3 päiväksi 40 euroa. Tällä tavoin voi myös kätevästi fiilistellä ehkä sitä hankintalistalla tai ainakin haaveissa olevaa omaa unelmiensa laukkua ja harkita, että kannattaako siihen todella satsata. Designisto toimittaa laukkuja ihan ympäri Suomen ja palautus hoitui kätevästi mukana tulleiden postimerkkien ja osoitetarran avulla.

Ja niin minullakin oli sitten hääpäivänäni jotain lainattua ;)

-Maj

 

0 Comments

 1. Katri 21.8.2013

  Luin ensin, että hääKAKKU lainassa :D Upea laukku!

  Vastaa
 2. Noora 21.8.2013

  Aivan ihana idea! En tälläisestä ”palvelusta” ole aiemmin kuullutkaan, mutta kuinka kätevää tuolta onkaan vuokrata vaikkapa se unelmien laukku edes hetkeksi ♥

  Vastaa
 3. SM 21.8.2013

  Hieno oivallus ja mun mielestä aika hatunnoston arvoista, ettei kaikkea tarvitse häitä varten todellakaan ostaa uutena :). Kaunis laukku, kaiken lisäksi!

  Vastaa
 4. Eva 21.8.2013

  Hei, paljonko itse maksoit laukusta vuokraa?

  Vastaa
 5. panpula 21.8.2013

  Miksi minakaan en ole kuullut tollaisesta palvelusta? Ihan huippua! :)

  Joskus kun olen miettinyt etta pieni LV:n iltalaukku olisi kiva mutta tiedan etta en raaskisi sita kayttaa kuin hienommissa juhlissa eli ehka juuri maksimissaan kaksi kertaa vuodessa.

  Tallainen lainaamo sopis mulle ihan taydellisesti :)

  Ja hei muuten aivan ihanat haakukat sulla ollut!

  Olen lukenut paljon haablogiesta etta valkoisten ruusujen kanssa voi olla ongelmia, etta usein kukkakaupasta luvattu valkoisia ruusuja ja sitten ne ovatkin olleet nahistuneet, sun ruusut ainakin nayttaa tosi kauunilta :)

  Ps. Mulle jai viela hiukan epaselvaksi etta lainasitko sa ton laukun vai antoivatko he sulle sielta lainaamosta sen ilmaiseksi lainaan?

  Siis oliko taa yhteistyota vai ei :D ?

  Vastaa
  • Maj 21.8.2013

   Designistosta haluttiin antaa laukku lainaan ilman velvoitteita/maksua minulle viikonlopuksi käyttöön. Halutessaan tämän postuaksen clutchin laina kustantaa 3 päivää/40 euroa. En ole saanut korvausta postauksen kirjoittamisesta, mutta halusin tehdä sen, koska ajattelin siitä olevan lukijoille hyötyä :) Oma taloudellinen hyötyni on tässä tapauksessa hyvin pieni, joten en kategorisoi tätä blogiyhteistyöksi, ennemminkin ehkä häälahjaksi :) Voin vielä lisätä postaukseen, että en maksanut laukun lainaamisesta!

   Vastaa
   • just niin 21.8.2013

    just tätä sä teet usein!

    raivostuttaa kun mainostat ilman selvää yhteistyö = sponssi ilmoitusta! totta helvetissä ne tietää et jos antaa sulle sieltä laukun niin kerrot siitä täällä. todella mautonta. oot pahin bloggari joka tekee tätä……

    Vastaa
    • Maj 21.8.2013

     Olenkin pahis-bloggari :D Sponssi ilmoitusta pukkaaa, jepsistä!

     Vastaa
     • huh 21.8.2013

      ylimielinen!


    • niinpä niin 22.8.2013

     tuollahan se lukee, että lainaksi saatu tuolta liikkeestä. ilmaiseksi. ei sitä erikseen tarvitse merkitä yhteistyöksi. eikös yhteistyö ole laajempi juttu, sellainen josta bloggaajakin hyötyy selkeästi?

     Vastaa
     • nuppu 22.8.2013

      Ei sitä lukenut ennenkuin asiasta mainittiin ja epätietoisena kysyttiin. Eipä tietenkään.


     • huh 22.8.2013

      niin se lisättiin tekstiin myöhemmin kun joku oli siitä ensin huomauttanut….


     • ei vaan ymmärrä 22.8.2013

      ja ei yhteistyö tarkoita mitään laajempaa juttua vaikka olevinaan kuulostaa niin hienolta. yhteistyö on sama asia vaikka antaisin bloggajalle alennusta jostain tuotteesta toivoen että hän ehkä kirjottaa siitä edes jotain blogiin. ja jos ko. tuote esitellään blogissa niin tulee mainita että bloggari on saanut tuotteesta alea… tää ei oo kellekkään muulle niin vaikeeta kun majlle… todella ärsyttävää. hävettääkö ettei maksa itse mistään vai miksi on niin vaikeeta selvästi kirjottaa että juttu on saatu??


     • eine 22.8.2013

      Älkääs nyt tytöt, tämä asia voi olla hyvin vaikea ymmärtää majlle joka ei ole paljon kouluja käynyt… Hieman yksinkertaiselle ihmiselle liian monimutkaista! Älykkyyttä ku ei voi blogiyhteistyöllä hankkia, ai nii eiku ei tää ollukaan blogiyhteistyö kun sithän ois pitänyt saada mojova KORVAUS ja taloudellista hyötyä siitä että ystävällisesti kirjoittaa postaukseen mistä laukku on saatu.


 6. inkku 21.8.2013

  Tosi kätevä systeemi.

  Vastaa
 7. Mirka 21.8.2013

  Ihana ja elegantti laukku! Omissa häissä on kanssa jotain sinistä, uutta, vanhaa ja lainattua. :) Saa nähdä mikä tulee olemaan mitäkin. Tosin häät ovat vasta 2015 kesällä, joten kerkeää vielä miettimään. :)

  http://mbabysteps.blogspot.fi

  Vastaa
 8. Nepa 21.8.2013

  Tuon lainaamon yrittäjä on aivan mahtava ihminen! En häntä varsinaisesti tunne, mutta hän on ollut minun asiakkaana silloin kun töissä viel olin :)

  Vastaa
  • Coco 21.8.2013

   Olen niin samaa mieltä kanssasi, hän on todella ihana! :) Maj kans. <3

   Vastaa
 9. Ruut 21.8.2013

  tuo on kyllä hyvä muistaa, jos joskus tarvitsee vähän hienompaa laukkua. valitsemasi laukku on todella kaunis!

  Vastaa
 10. Hauska idea tuo laukkuvuokraamo! Ja tosin nätin laukun valitsit lainelle :))

  Vastaa
 11. Born Grown 22.8.2013

  Mieletön bisnesidea designiston omistajalta! Tälläiselle olisi ollut Suomen markkinoilla tilaa jo pitkän aikaa . ;)

  Täytyykin mennä tutustumaan heidän valikoimiinsa. Meillä on tulossa vieraan roolissa syyshäät, hyvin kauniit & elegantit sellaiset. Tämä lainaamasi clutchi sopisi loistavasti asukokonaisuuteeni!

  Aurinkoisia päiviä teille!

  Vastaa
 12. Anne 24.8.2013

  Voi tätä kateellista kansaa:( Keltä se on pois jos Maj on saanut lainata laukkua ilmaiseksi! Minusta oli kiva kuulla tästä laukkulainaamosta, muuten en varmaan olisi tätäkään löytänyt. Eli hyödyin itsekin tästä postauksesta. Ja päinvastoin olen iloinen jos Maj saa perheelleen tätä kautta vaatetta ym. Mihin muuten menisi paljon rahaa. Ei se ole minulta pois ja ainahan meistä jokainen voi rueta yrittämään tätä bloggarin uraa halutessaan ja pyrkiä samaan:) Kateus ei kaunista ketään!

  Vastaa
  • eva 25.8.2013

   Omalla kohdallani kyse ei todellakaan ole kateudesta vaan pelkästään siitä, että Maj rehellisesti ja näkyvästi ilmoittaisi, mitä on saanut ilmaiseksi jne. ja lopettaisi täten tämän ainaisen ”piilomainonnan”.

   Vastaa
   • kateellinen vaan 25.8.2013

    samaa mieltä!

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *