1 2

Eilinen väsyttää tänään. Pihalla kökkimisen jälkeen teki poikaa lämmin suihku. Pari lasia pirtelöä ja koneella kököttämistä. Kaikki muut menivät päiviksille. Miksi en itse ikinä kykene siihen?

 

3

Pirtelössä on: 1/2 pakasterasiallinen naapureilta saatuja vadelmia, 1 banaani, 1 maitorahka ja vanilija jogurttia. Luvattoman hyvää.

 

4

Hän sanoi minulle, että pirtelöviikseni näyttävät tosi hassuilta ja kysyi, että voisinko lakata nyt näyttämästä hölmöltä ja pyyhkiä ne heti pois :D

 

Eilinen viileähkö huvipuistoreissu aivastuttaa minua tänään. Heitin hääkukat tylysti roskiin. Sydämenmuotoisista heliumpalloista alkaa potku loppumaan hiljalleen. Vedin collegehousut puistoon jalkaani ja tuumiskelin pyöräilessäni, että on hiukan viileää. Sieltä se syksy hiipii, vaikka mitä tekisin, vaikka kuinka pyristelisin. Kuten ehkä olette huomanneet niin olen valon lapsi, kesä on parasta aikaa minulle. Itselleni vuodenajoista kaikista rankin on kevät, aina se on ollut. Se johtaa juurensa varmaan siihen, että kun keväisin ihmiset hakevat kouluihin ja ovat energisiä, niin itse koen että minunkin pitäisi pystyä vaikka mihin, kaikkeen. Lamaannun siitä tekemisen paljoudesta, tuntuu, että en jaksa enää sinnitellä loppuun saakka eli kesään. Tänä keväänä olin ihan uupumisen partaalla… vai olinkohan jo siellä, ehkä vain käväisin?  Syksyllä on pimeää ja väsyttää luonnollisesti paljon, mutta ei se ole mitään kevään rinnalla. Kerran itkin ensilumen aikaan ahdistuksestani talvea kohtaan.

Syksyssä on myös paljon hyvää, se on uusi alku. Tuntuu, että vuoteni alkaisi juurikin syksystä. Tästä syksystä tulee taas vähän erilainen, lapset alkavat käydä pari päivää viikossa päiväkodissa ja minä syvennyn sillä aikaa tähän blogityöhöni. Kaikenlaisia mielenkiintoisia projekteja ja ah, syksyvaatteisiin on ihana pukeutua ;) Pienenä oli mahtavaa, kun sain koulua varten uudet Levikset. Päiväkotimeiningin myötä toivon voivani heittää hyvästi koneella kökötetyt illoille ja yöille… oh well, saapas nähdä.

Mitä te haluaisitte Magicpoksista lukea? Olette kertoneet, että tavallinen arki kiinnostaa. Sitä tulee aina olemaan. Kohta saatatte myös hukkua hääjuttuihin. Mitä vielä? Ainakin lupasin kirjoittaa jutun ihonhoitorutiineistani ja vakkari kauneudenhoitotuotteistani.

 

-Maj

 

 

0 Comments

 1. satu 11.8.2013

  Mä haluaisin oppia sulta, miten pukeudutaan rennosti mutta silti niin tyylikkäästi:)

  Vastaa
 2. Tuija 11.8.2013

  Olisi kiva kuulla työhistoriastasi…ja miksei miehesikin. Lisäksi poikasi vaatekaapin sisältö kiinnostaa ja vinkkejä arkiruokiin lasten kanssa.

  Vastaa
 3. Milla 11.8.2013

  Mää haluisin niitä hääkuvia :D

  Vastaa
 4. iitres 11.8.2013

  Jaan ajatuksesi tuosta keväästä. Hukutan itteni kaikenlaisiin projekteihin ja muihin mukaan, viime kevät oli aika rankka. Luulen, että se johtuu myös tulevasta kesästä. Pitää ehtiä tehdä mahdollisimman paljon keväällä, että kesällä saa hyvällä omalla tunnolla lomailla ja irroittautua opiskeluista ja töistä. Ja rentouttavan loman jälkeen sitä alkaa jo odottamaan pikku hiljaa että pääsee taas opiskelujen pariin:)

  Postauksista sen verran, että hääjuttuja odotan jo kovasti! Arkipostausten lisäksi olisi mukava kuulla viimeisimmät urheilukuulumiset :)

  Vastaa
 5. A 11.8.2013

  Hei ihana Maj! Ihonhoitorutiineihin liittyen tuli yksi toive mieleen, erityisesti kun muistelen sinulla olevan kosmetologin koulutuksen. Jos sinulla on vinkkejä ja tietoa raskauden aiheuttamiin iho-ongelmiin, niin lukisin mielelläni. Oma ihoni on raskauden myötä puhjennut niin järkyttävään kuntoon, että itsetunto ja mieli on täysin maassa ja tuntuu, että vaikuttaa jopa raskaudesta nauttimiseen. En tiedä onko lukijoissasi ketään muuta, joka samasta asiasta kärsisi, tuntuu ainakin että olen asian kanssa täysin yksin kun katsoo kaupungilla jokaisen ah-niin-ihanaa-raskauden-heleyttämää ihoa. Mutta jos edes voisit muutamalla lauseella vinkata hyvistä tuotteista, niin kauhean kiva olisi :)

  Vastaa
  • Nepa 12.8.2013

   Ihanaa juuri tästä minäkin haluan lukea :) et siis todellakaan ole yksin ongelmasi kanssa! Mulle kävi myös niin et raskauden aikana naama ja selkä alkoivat kukkia, vaikka ennen ei oo ollu mitään sellaista :/ nyt poika on puoli vuotias ja edelleen varmaan imetyksestä johtuen sama meininki jatkuu.. Olo ei todellakaan ole mitenkään freesi.

   Vastaa
 6. Roxy=) 11.8.2013

  Juu, tuo työhistoria ja muutenkin sun historiaa. Mitä kaikkia kouluja oot käyny, missä ollu töissä. Ja mistä tää blogi sai alkunsa. Sen varmaan oot joskus kertonu, mutta tämmösille vähän uudemmille lukijoille se on jäänyt pimentoon. =)

  Vastaa
 7. sport_lady 11.8.2013

  Onko tämä Viivi siis teidän lapsenne? olette mielettömän ihana perhe :)

  Vastaa
 8. Mamma2012 11.8.2013

  Jos saisi taas sellaisen tavallisen päivän, aamusta iltaan. Missä välissä mamma kerkee suihkuun jne eli ei siivousta ennen kuvia, vaan sitä ihanaa arkea :)

  Vieläkö muuten aamuisin putsailet lattioita samalla tavalla, nyt kun samuelkin kävelee??, meillä on iso koira, joka pudottaa karvaa ja paljon, kuin joulukuusi :), eli mulle on pakkomielle putsata lattiat aamulla ekana ja päivällä vielä, kuivapyyhintää :)

  Vastaa
 9. Anu 11.8.2013

  heip! Iiihana blogi :) Vasta olen löytänyt tänne Cocon blogin myötä.. Hiuksesi ovat upeat ja niistä ainakin toivoisin postausta..ja häistä tietenkin..ja teidän kodin sisustuksesta :) Olikohan vielä muuta..hih…ruokajuttuja toki :D Ihanaa alkavaa syksyä perheellesi. T: Toinen keväästä ahdistuva ja syksystä syttyvä <3

  Vastaa
 10. Anis 11.8.2013

  Just tänään ajattelin miten ahdistavaa on kun tulee ensilumi. Syksyn pimeys ei oo mitään sen rinnalla. Koitetaan jaksaa!

  Vastaa
 11. henna 11.8.2013

  Sun ja lasten ruokailuista olis mielenkiintoista lukea :) esim.mitä syötte aamupalaks, lounaaks, välipalaks jne. Jos itelle sais samalla jotain vinkkejä :)

  Vastaa
 12. viivi 11.8.2013

  hääkuvia ois kiva nähä! ja olis myös kiva tietää miten tapasitte miehesi kanssa ja kauan olitte seurustelleet ennen häitä ja olitteko jo suunnitelleet lapsia etukäteen? :)

  Vastaa
 13. mmaria 11.8.2013

  Hei! Minä haluaisin kuulla oletko törmännyt hyvään markettimaskaraan?! Mulla on tosi pitkät, mutta NIIN suorat ripset! Taivutan ne joka aamu ja etsinnässä on ripsari, joka pitäis ne hyvin (ja ei tuuhennukset ja muutkaan ominaisuudet huonoja ois ;) ) :)

  Vastaa
  • Maj 11.8.2013

   Hmmm, itse en yleensä taivuta edes ripsiä, joten olen vähän huono auttamaan tässä asiassa. Vedenkestävät yleensä pitävät taivutuksen paremmin, kokeilisin sinuna ehkä Max Factorin False Lash Effect vedenkestävää versiota, sitä itse käytin omissa häissäni ;)

   Vastaa
 14. Ann 11.8.2013

  Lapsiperheen arkea tahtoisin minä täällä lukea! Lastenvaatteista, ruokailusta, rutiineista sekä vastapainona ihonhoidosta, liittyen vaikka erilaisiin ihotyyppeihin. Itse olen laiska hoitamaan ihoani ja olisi kiva saada vinkkejä. Ihana blogi, tätä on tullut luettua jo pitkään! :)

  Vastaa
 15. Helena 12.8.2013

  et käytä enemmän Instagram? miksi?

  Vastaa
 16. Jje 12.8.2013

  Yöille? :D

  Öille. Hihi, hassu:)

  Vastaa
 17. Nelli 12.8.2013

  Häitä, häitä, häitä! Toivon minä! Oon tykänny myös kovasti sun asupostauksista ja ihan arkikuvauksista. Lisäksi toivoisin vinkkejä kotiäidin hiusten ja meikin laittoon. Kainalossa kun on usein yksi tai useampi lapsi niin meikkaaminen on joskus hieman hankalaa! :D Pikkupoitsun tyylistä, olevasta tai tulevasta toivoisin myös juttua!

  Lisäksi haluaisin kovasti kiitellä postauksista joissa on ollut ihanan paljon kuvia! Mulla on itselläni 2kk kaksospojat, joten aina ei ehdi keskittyä lukemiseen, kuvat omaksuu jotenkin helpommin.

  Ihanaa kesänjatkoa teille!

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *