Olen ainakin jo kahdesta lehdestä lukenut samat löpinät, että on tosi ok jos haluaa palata lomalta jo töihin ja on tosi ok, että koko kesä oli pelkkää tappelua puolison ja lasten kanssa, normaalia että lomasuunnitelmat meni mönkään ja että kesäloma oli muutenkin epäonnistunut ja ihan kamala. Niin, kyllähän se on tosi jees, että töistänsä pitää ja haluaa palata sorvin ääreen jne… Kuulostaa vaan siltä, että ollaan taidettu olla lomalla hiukan suorituskeskeisiä – ja ihan oikeasti minkäs teet, mutta surulliseltahan tuommoinen kuulostaa vai mitä? Vaikkakin okok, näinkin saa olla.

Olen huomannut että tässä kesässä on ollut parasta, että me ei olla yritetty yhtään mitään. Ei siitä lomailusta ja hauskanpidosta hampaat irvessä mitään tule. Parhaat hetket on koettu ystävien, mammaporukan ja perheen kanssa rantsussa, tuulen tuivertaessa hiuksia iltapyöräilyllä, laituripäiviksillä, nauttiessa yöpalaa oman äidin kanssa, sohvalla miehen kainalossa torkkuen. Mitä vähemmän suunnitelmia, paineita ja odotuksia on loman kuin loman suhteen, niin sen parempi. Pienet lapset nauttivat pienistä asioista ja loppujen lopuksi niin me aikuisetkin taidamme tehdä.

Tämän päivän ehdottomasti paras hetki oli kun olin itse kiukkuisella tuulella ja tyttäreni sanoi isälleen ”Eihän me tuosta äitistä sillei välitetä, mutta rakastetaanhan me se sitä silti, eiks nii?” Päivän huonoimmasta hetkestä en taidakkaan kirjoittaa mitään, sitä on turha muistella. Katsastelin haikeudella kesäkuviamme , hartaasti toivon vielä yhtä helteistä ja tuikitavallista päivää, jollon voitaisiin pakata rähjäinen kylmälaukku sekä jättimäinen määrä vesileluja ja mennä rantaan. Vielä ainakin yhden kerran, vähän niinkuin läksiäiset rantsulle ja kesälle.

 

rantsu1 rantsu2 rantsu3 rantsu4 rantsu6 rantsu7 rantsu8

 

Älä lopu kesä vielä, mulla ei ole kiire mihinkään <3

 

-Maj

0 Comments

 1. Taru 10.8.2013

  Mahtava tuo helikopterikuva! :)

  Vastaa
 2. Pieni lintu 10.8.2013

  Niin täydellinen loma! Tai siis loma ja loma, meillä on lomat vähän peruuntuneet erinäisistä syistä, mutta pidempiä viikonloppuja ollaan yritetty sitten löhötä ihan laiskana mökillä tai kotona tai kavereiden kanssa. Joskus elämä heittää härän pyllyä ja lomasuunnitelmat menee uuteen uskoon, mutta hyvä oikeestaan näin. Kun ei mitään sen kummempia suunnitelmia ole ollut niin ollaan oltu aika tyytyväisiä. <3

  Vastaa
 3. mymmeli 10.8.2013

  Voii Maj, sulla on niin ihania postauksia ja ihana tapa kirjottaa! :’) Ja teidän lapsetkin on niiin sulosia ja kauniita, ai että! Ihanaa loppukesää teille<3

  Vastaa
 4. Henna 10.8.2013

  Samoilla fiiliksillä täälläkin. Jos viä kerran edes pääsis rannalle! <3

  Vastaa
 5. Iiris 10.8.2013

  Sä olet Maj kyllä huippu! Nautinnollista loppukesää teille :)

  Vastaa
 6. Ninnu 10.8.2013

  Ai Että! Ihania kuvia rannalta! Niin asiaa puhut lomailusta! Täällä sama meininki! Hieman harmittaa, kun blogiisi on kirjoitelleet nuo pahanpäivänlinnut! Toivottavasti jättäisivät sinut rauhaan ja et välitä niistä, kurjaa lukea tuollaista kommentointia, kun eikös tämä ole viihdettä ja ihanaa vapaa-ajan hömppää meille lukijoille? Minä ainakin nautin blogistasi ja aina palleron nukkuessa katsastan päivän postauksen ja tulen hyvälle tuulelle! Kivaa viikendiä sinne toiselle pualelle Tretta!

  Vastaa
 7. Satu 10.8.2013

  Olipa niin hyviä ajatuksia :) ja kauniita kuvia. Ja nuo lapset, oon kyllä jo sitä ennenkin sanonut mut ne vaan on niiiiin söpöjä ♥

  Vastaa
 8. Emmi 10.8.2013

  Hyvin kirjotettu juttu jälleen :). Tää on niin semmonen hyvän mielen blogi, aina yhtä mukavia juttuja ja ihanan kevyttä luettavaa! Onnea uudelle avioparille vielä! Ei voi kun ihailla kuinka kaunis morsian olitkaan hääpäivänänne :) kyllä Miikan kelpaa, heh! Niin ja piti vielä noista vaunuista kirjottaa, että on ollut aivan mainiot! Ollaan nyt käytetty rattaina ennen kun vauva syntyy (toivottavasti jo pian:D) ja muutetaan ne sitten taas vaunukuntoon! Kiitos hirmusesti vielä niistä! En vois tyytyväisempi niihin olla! Ihanaa loppukesää, toivottavasti saadaan nauttia vielä vähän helteistä, vaikka hiukan tukala onkin jo olo;)!

  Vastaa
 9. Inka 15.8.2013

  Hei mistä sampan lippis on?? Saisinko vastauksen,kiitos.:)

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *