kesa2 kopio

Nämä loppukesän helteet ovat ihania, niissä on ollut jotenkin erityinen fiilis. Mummun kukatkin ovat vielä kuosissa, ehkä ei parhaimmillaan, mutta sinnittelevät. Mummula on saanut vähän eloa, kun me tultiin tänne, voitte vaan kuvitella meidän Mummun leikkaamassa nurmikkoa, kun kaksi sekopäätä pyörii ympärillä ja heittelee omenoilla, hups. Minusta ei ole mitään apua, kun nuo isovanhemmat ovat nyt niitä loistavimpia tähtiä. Aiai, pihalaattojen imurointikin on nyt vallan jäänyt, kun mummu ei kerkeä ;)

 

kesa1

Tiedättehän? Pikimustia pikkujalkoja ja tietysti puoli nurmikkoa sisällä. Ikkunat ovat ihan täynnä pieniä jälkiä’, kun lapset tuijottavat nenät kiinni ikkunoissa, että koska se mummu pääsee töistä.

 

kesa3

Ei kuulemma haittaa, kohta on aikaa taas siivota <3

 

Mummola on parasta. Samppakin osaa jo kolme sanaa; mummu, äiti ja pappa. No joo, tottuuden nimissä on kerrottavat, että kyllä sieltä tulee myös jotenkuten sanat; anna, iskä ja sisko :)

 

-Maj

0 Comments

 1. ida365 27.8.2013

  <3 mun on ikävä teitä höpönassuja!

  Vastaa
 2. Rillirousku 28.8.2013

  Aiai, että mua naurattaa tuo pihalaattojen imurointi-lause. Kiitos siitä! :)

  Vastaa
 3. Mirka 29.8.2013

  Hei! Millä kameralla kuvat on otettu? :)

  http://mbabysteps.blogspot.fi

  Vastaa
 4. Ulpu 29.8.2013

  Tuli ihan vedet silmiin lukiessa mummulan touhuista, niin onnellista ja niin oikein. :)

  Meillä on sentään vielä voimissaan oleva mummi, kun omat vanhempani ovat muistisairaita ja vanhainkodissa. Olisihan se ihanaa voida viettää heidän kanssaan aikaa normaalisti. Nyt mummulointi on ”seurustelua” vanhainkodissa ja isän saattohoitoa. Tällaista elämä on.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *