Muutaman kerran harjoittelun + Puuhamaareissun liikennepuistokokemuksen jälkeen joku kliksahti tyttäreni päässä ja hän ymmärsi miten fillarilla pääsee ihan itse eteenpäin. Toki vauhti ei edelleenkää päätä huimaa ja ylämäessä tulee ongelmia, mutta silti. Ympyrän pyöräily omassa pihassa on tosi pop. Pienimmäisellä ei edes jalat yllä kolmirattaisen polkimille, mutta yritys on kova kuitenkin.

 

p1

Rebekan pyörä on ollut Viivin ihan eka pyörä, veikkasin että menopelillä on about 9 vuotta ikää ja sillä on muutamakin lapsi opetellut pyöräilemään. Niin ja onhan lapsilla tietenkin kypärätkin, vaikka Luotu ajamaan-postauksessa niitä ei päässä näkynytkään.

 

p2 p3

Edellisessä postauksessa kiinniteltiin iskän avustuksella apurattaita, mutta vielä voisi pyörästä irrottaa tuon osumaa saaneen korin ja tehdä muitakin pieniä fiksauksia. Jospa siitä sitten olisi edelleen iloa muillekin pyöräilemään opetteleville lapsille.

 

p$

Rebekan Bell-merkkinen kypärä on ostettu Stadiumista, Samuelilla siskon vanha kypärä, jonka alkuperää en tiedä. Reben pyörä on tosiaan Viivin vanha ja Samuelin kolmirattainen on napattu mukaan kauppareissulla Prismasta. Itseasiassa ostin itselleni uuden pyörän tänä kesänä ja lapset saivat isovanhemmilta sellaisen limenvihreän kopperon, jota vedetään pyörällä. Muistatteko kun tuumailin asiaa joskus keväällä? Ollaan liikuttu kopperon kanssa ihan kiitettävästi, lähinnä ruokakauppareissuja ja sellaisia. Olen myös käyttänyt koppia tuplarattaiden sijaan ja yllättynyt positiivisesti, sitä on kevyt työntää ja nakerot viihtyvät siellä loistavasti, hyvä hankinta siis.

 

-Maj

 

0 Comments

 1. Sanni 5.9.2013

  Voi ei tuo pieni tuttisuinen pyöräkuski! ;-)

  -S

  Vastaa
 2. Pieni lintu 5.9.2013

  Voi miten suloista! Se on kyllä niin hauskaa kun huomaa miten toi homma menee niin sitten pientä polkijaa ei pidättele mikään. :)

  Vastaa
 3. Ihanat pienet pyöräilijät! :D

  Vastaa
 4. ttiiina 5.9.2013

  Pienet polkijat :)

  Onhan sullakin sitten kypärä?

  Vastaa
  • Mietin tässä vaan 5.9.2013

   Muistathan myös kyynär- ja polvisuojat??? Eikö ihmisillä ole riittävästi omissa asioissa miettimistä vai unohdetaanko ne omat asiat jotta vois keskittyä muiden ihmisten asioihin..

   Vastaa
   • ttiiina 6.9.2013

    Hei, rauha! :D

    Kysymys oli ihan hyväntahtoinen. :)

    Vastaa
 5. Mari 5.9.2013

  Hehe, mulla on samanlainen kypärä kun Rebekalla…

  -Mari 24 v!

  Vastaa
 6. Kirsi 16.9.2013

  Meidän perhe on seonnut pyöräilystä ja siihen liittyvistä härpäkkeistä. Siksi kiinnostun siitä vihreästä kommerosta ( toki tiedän mistä puhut) voisitko tehdä jutun kopperosta. Siis miltä tuntuu ja kuvia.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *