kollaasi

Tässä asukuviani tämän vuoden keväältä ja kesältä. Ilmeisen selvää on, että olen viihtynyt maksimittaisissa helmoissa ja lemppari mekkoni on ollut tänä kesänä tuo Kreikasta ostettu Zaran vaalea mekko. Tein myös huomion vanhoja kuvia katsellessani, että kevättalvella otetuissa kuvissa kasvoillani paistaa syvä väsymys, Samuelin vauvavuosi oli toisaalta itselleni aika rankkaa aikaa ja viime talven olinkin pääasiassa verkkareissa kotona, lapset sairastivat – ja paljon. Nyt pitäisi iskeä vaatekaapin kimppuun ja kylmästi poistaa sieltä vähemmän pidetyt vaatteet, että saan tätä siivousprojektiani taas vähän eteenpäin. Toivottakaa onnea matkaan!

Onko teidän mielestäni joku kollaasin asuista muita parempi? Mitä minun teidän mielestänne tulisi välttää ja mikä taas toimii?

 

-Maj

 

0 Comments

 1. Nea 12.9.2013

  Pakko kysäistä että mistä olet hommannut viimeisen rivin vasemman puoleisessa kuvassa olevan harmaan college paidan? Se on täydellinen!

  Vastaa
  • Maj 14.9.2013

   Moikka Nea! Collegepaita on Gantin ja niitä myytiin keväällä Tampereen Moda Aukiassa :)

   Vastaa
 2. Ninnumaaria 12.9.2013

  Vau, sulla on upea tyyli! Huomaan tosi paljon samoja tai samankaltaisia vaatekappaleita, jotka omassa kaapissa on lemppareita, kiva nähdä miten olet niitä yhdistellyt! Printtihousut toimii aina, mistä olet mahtanut löytää nuo violettikuvioiset, joiden kanssa olet pukenut valkoisen paidan? Myös tuo farkkushortsi-harmaa college on kaikessa yksinkertaisuudessaan ihana asu. Asiaa tosin auttaa ehkä se että mulla on just tuo sama swetari itselläni :)

  Vastaa
  • Maj 14.9.2013

   Heips! Ne on ostettu Mangosta :)

   Vastaa
 3. Juuli 12.9.2013

  Mä tykkään kyllä lähes poikkeuksetta kaikista sun asuista, ei voi mitään :D.

  Sulla toimii kivasti nuo lyhyet trikoohameet leggareiden tai sukkisten kanssa. Mulla vastaavia hameita useita ja jotenkin en osaa käyttää.. Tuntuu, että tulee liian monta ”katkosta” kroppaan, kun on paidan ja hameen kohta, hameen ja leggareiden kohta.. Voi olla että kuvittelen, vai voiskohan johtua mun suht lyhyestä mitasta, että ei vain toimi.. Vai onko vika käyttäjän korvien välissä? Sulla näyttää hyvältä, miksi mä en saa onnistumaan :D?

  Ja meillä juuri pojan vauvavuosi päättymässä ja olen kelaillut kulunutta vuotta viime päivinä. Samoissa fiiliksissä, jälkeenpäinkin tuntuu, että melko raskas on ollut ja verkkareissa on menty. Nyt nauttii jo ihan erilailla elosta, kun on kaksi taaperoa touhuamassa, vaikka onhan niilläkin omat metkunsa..

  Vastaa
  • Maj 14.9.2013

   Veikkaisin, että värivalinnoilla ja hameen & paidanhelman pituudella voi vaikuttaa paljon asiaan. Ei myöskään legginsejä, vaan sukkikset & korot? <3

   Vastaa
   • Juuli 18.9.2013

    Hei kiitos vastauksesta :)! Onneksi muistin käydä kurkkimassa. Eli en vielä heitä hameita menemään vaan kokeilen sukkisten ja korkonilkkureiden kanssa. Peukut pystyyn.. :D

    Vastaa
    • Maj 18.9.2013

     Täällä pidetään, kokeilehan ensiksi vaikka mustat nilkkurit & mustat sukkikset & musta hame- yhdistelmää jonkun kauniin yläosan kanssa :)

     Vastaa
     • Juuli 18.9.2013

      Jes :)! Ja kiitos vielä vastauksista <3.


 4. Anna 12.9.2013

  Tyylisi on raikas ja kiva! Cocon luona otettu kesäillan kuva on täynnä hyvää tuulta, asu mukavan reipas ja kuitenkin siisti. Hyvää syksyn jatkoa!

  Vastaa
 5. Niina 12.9.2013

  Tuo raitahame,räikeän värinen paita ja valkoinen bleiseri yhdistelmä on ihana! Olet myös todella kaunis :)Arvostan äitejä, jotka jaksaa panostaa myös itseensä, sinä ainakin oot tommonen tyyli ”mamma” !

  Terkuin kakskymppinen opiskelija, joka ekaa kertaa kommentoi parin vuoden lukemisen jälkeen ;)

  Vastaa
 6. k 12.9.2013

  Kaikki aivan yhtä upeita!

  Vastaa
 7. Satu 12.9.2013

  Tuo vaalea mekko on kyllä aivan ihana :) hei siis sulla on hyvin harvoin hiukset auki. Laitapa useammin tolleen rennosti nutturalle, sopii sulle älytsin hyvin. Tekee hiukan pirteemmän ilmeen :)

  Vastaa
 8. Niiina 12.9.2013

  Sä olet kyllä kaunis! :) ihania asuja kaikki!!

  Tuo vaalea mekko varsinkin. Suosikki ehkä kuitenkin tuo ylärivin mustapaita ja leohousut , niiiiin rento ja tyylikäs :)

  Mukavaa viikonloppua!

  Vastaa
 9. noora 12.9.2013

  Maksit sopivat sulle kyllä tosi hyvin! Oma lempparirivini oli toisiksi ylin. Mielestäni parhailta näyttävät asut, joissa olet yhdistänyt jotain tiukkaa ja löysää :-) sulla on myös todella upeat jalat, joten anna niidenkin näkyä tosin nyt talvea ajatellen ei ehkä aivan Se käytännöllisin kehotus :D välttäisin liian kahden ”liian” löysän vaatteen yhdistelyä,näyttää heti ryhdikkäämmältä! Samoin liika lappapuuron väri pisti silmään:) tosi kivoja asuja joka tapauksessa, väritkin sopivat sulle hyvin vaikka niitä vain pieninä väripilkkuina näkyikin :)

  Vastaa
  • Maj 14.9.2013

   Joo, oon samaa mieltä tuosta lappapuurosta :P

   Vastaa
 10. Viivi 12.9.2013

  Sulla on niin upea tyyli ja oot kaunis missä vain asussa. :) Voi kun osaisin itsekin pukeutua yhtä tyylikkästi. Oma tyyli on ihan hukassa enkä edes osaa yhdistellä mitään. Lapseni puen aina tarkkaan ja mahdollisimman nätiksi. :) Itselle taas en osaa valita mitään hienoa.Pitäisi hankkia stylisti joka kertoisi mitä pukea. :)

  Vastaa
  • Maj 14.9.2013

   No voi hitsi, koitan kovasti antaa vinkkejä täällä, vaikka en mikään trendsetter itsekään ole :) Vai onkohan se vaan sun omassa päässä? :))

   Vastaa
 11. viivi 12.9.2013

  Kaikki kuvat on musta upeita ja sulla on ihana tyyli, mutta kaks kuvaa mun silmää oli ylitse muiden oli, kolmannen rivin viimeinen ja toiseksiviimeisen rivin keskimmäinen! Oot niissö todella kaunis :) ! Sulla on ihana tyyli niinkuin sanoinkin jo, joten jatka samaan malliin :)

  Vastaa
 12. Sanna 12.9.2013

  En tieda onko tama niita blogeja jossa odotetaan vaan kehuja, mutta taalta tulee rehellinen mielipide. Ekan rivin eka kuva aivan upea, kaks seuraavaa ei kylla ole tyylikkaita, vaikka miten yrittaa katsoa. Paras rivi on 4;s ja 3s ok paitsi eka kuva jossa possun varinen pitka hame ja huivi ja kulahtaneet ballerinat. Tokavikan rivin viimeinen kuva on ’painful’ pitka mekko jonka kanssa ei edes pysty kavelemaan ja kengat on pahat. Vitos rivi kaikkiaan ihan ok varsinkin ekan kuvan kengat. Miinusta vikan kuvan pussukka hame ja saman kuvan toppi sopisi paremmin hyvin tiukan alaosan kanssa. You’ll get there!!

  Vastaa
  • Maj 14.9.2013

   Arvaappa mitä? Pitkä trikoomekko on ihana päällä ja sillä todellakin pystyy kävelemään :) Veikkaan että mulla on vaan niin eri maku, luulisin :)

   Vastaa
 13. Mutsimatskua/Paula 12.9.2013

  Kaikki asusi ovat upeita! Kumpa itsekin osaisin… Mikä siinä onkin, että vaikka omasta vaatekaapista löytyy moniamonia samankaltaisia ja jopa samjs vaatteita, eivät ne silti eksy päälle samoissa yhdistelmissä?! Jos suosikkeja kysytään niin ylimmän rivin keskimmäinen harmaine maxeineen sekä kahden alimman rivin keskimmäiset raitahameineen :)

  Vastaa
 14. lamay 12.9.2013

  Farkkutakki ja valkoinen haalari oli mun selkeä suosikkiasu. Kiva kollaasi!

  Vastaa
 15. Ansku 13.9.2013

  Näytät onnelliselta, hyvä niin! :)

  ja tyylikin on hyvä :) Oma lemppari on ehkä tokan rivin keskimmäinen, valkoinen maksimekko & farkkutakki yhdessä :)

  Vastaa
 16. Olivia 13.9.2013

  Sun asuissa ”yksinkertaisuus on kaunista” todellakin pätee. Niin simppeleitä kokonaisuuksia, mut äärimmäisen toimivia ja kauniita :) Voitaisko lähteä shoppaileen yhdessä? :D Ei mut tosi kauniita kuvia :)

  Olivia

  Vastaa
 17. Maria/Dejiss 13.9.2013

  Voi ihania ! :) En ehkä ihan jokaisesta tykkää, mutta sulla on kyllä yleisesti ihana tyyli !

  Ihan lempparit: 4,6 ja 17 :)

  Ja sulla oli muistaakseni joku superkiva asu nykissä raitahamosen kanssa <3

  -Maria

  Vastaa
 18. Ansku 13.9.2013

  Rento, yksinkertainen ja kaunis tyyli. Tykkään tosi paljon. Lempparit taisivat olla nuo missä vaalea maksimekko <3

  Vastaa
 19. Susu 13.9.2013

  Sulle sopii todella hyvin hiukset ylös kiinni! Ei aukinaisissakaan mitää vikaa ole mutta kivaa vaihtelua nähdä sua hiukset ylhäällä :) Oma lemppari on toisen rivin vika kuva! Juurikin hiusten takia ;)!

  Vastaa
 20. Tea 13.9.2013

  Voi vau! Pukisin päälleni minkä vain asukokonaisuuden:) rento ja kaunis tyyli!

  Vastaa
 21. Juliette 13.9.2013

  Toi sun raitahame-asu on mun lemppari! :) Käytä ihmeessä paljon hameita, sopii hyvin!

  Vastaa
 22. Emmi 13.9.2013

  Kivoja asuja kaikki, pidän kovasti tyylistäsi! Maksimekot- ja hameet sopivat sinulle loistavasti :) Käytät myös sopivassa suhteessa printtejä ja värejä, siinä itselläni olisi vielä parantamisen varaa…

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *