Sain jälleen pienen inspiksen kirjoitaa hääjuttuja, kun teetätin ne kuvaajien (Lauri Laukkanen/Atte Tanner) ottamat kuvat paperiversioiksi. Perjantai-iltana lajittelin kuvat ja asettelin ne valkoiseen suureen albumiin. Tulin niin hyvälle fiiliksille kuvia katsellessani.

Mä en ole todellaan yhtään näpertelijä/askartelija-tyyppiä, kuten varmaan blogia pidempään lukeneet ovatkin huomanneet. En siis halunnut häihinkään mitään kädentaitoja tai paljon vaivaa vaativia koristeita (koska en olisi niitä voinut toteuttaa ajallisestikaan) vaan pidin homman hyvin yksinkertaisena. Tilasin mustia, valkoisia ja hopeisia sydämenmuotoisia foliopalloja tuomaan juhlafiilistä,  juhlatilan ”takkahuoneeseen” pystytimme karkkipöydän sekä meistä kahdesta ja lapsista kehystettyjä kuvia.

 

haa1 haa2

Takkahuoneeseen tuotiin myös äidiltä lainattu Pentikin ”tuikkupuu”, joka näkyy tässä kuvassa.

 

haa3

Karkkipöydän laput, ilmeisesti vaiheessa vielä :D

 

haa5

Pöydissä olevat kukkamaljakot askartelimme äitini kanssa Ikeasta ostetuista maljakoista, paperinarusta ja pehmeästä teipistä. Servietteihin tuli valkoiset puiset sydämet, joissa luki vieraiden nimet, ne kiinnitettiin mustalla paperinarulla ja koristuksena oli vielä mustikanvarpu. Ohjemat olivat tuollaiset pienet printit, jokaiselle vieraalle omansa.

 

haa6

Pihalla oli valkoinen teltta värikkäine viireineen ja teltassa oli polyrottinkikalusteet ja cooleri – that’s it.

 

haa8

Vaikka meille sattui tulemaan kuin tilauksesta kaunis ja helteinen päivä, niin siitä huolimatta teltta oli supersuosittu chillailupaikka.

 

haa4

Kukista jo kerroinkin hiukan tässä postauksessa, pöytäkukkia oli aina yksi neljää henkeä kohden sekä pari isompaa lattiakukkaa, kaikki valkoisia.

 

haa9

Hääpaikka oli järvenrannalla, piha oli vihreä ja kaunis itselläänkin. Laiturilla porukka kävi fiilistelemässä ja kuvattavana :) Illan tullen ja kun bändi aloitti soittamisen  yläterassille ja sisälle laitettiin kunnon värilliset discovalot!

 

haa7

Kyllähän se yleinen hössötys, koristelut ym. valmistelut tuntuvat älyttömän tärkeiltä siinä hetkessä, mutta juhlan tekevät kuitenkin ihmiset. Terveisiä rakkaille <3

 

-Maj

 

0 Comments

 1. Henna 22.9.2013

  Aivan mielettömän kauniit ja tunnelmalliset häät teillä :) Olen jo kertaalleen aikaisemminkin sinulta udellut, mutta mikä on tämä teidän juhlapaikka? Siistin, mutta rennon oloinen, täytyy kaksi ainointa vaatimusta omasta tulevasta hääpaikastani: terassi ja järvenranta. Kovasti olen yrittänyt mieluista paikkaa tampereen seudulta löytää tuloksetta.

  Vastaa
  • Maj 22.9.2013

   Mä ajattelin sen jättää kertomatta :/ Toivottavasti et pahastu.

   Vastaa
   • NannaK 22.9.2013

    Kyllä tamperelaisena aika nopeasti oivaltaa missä juhlat ovat olleet, ei täällä kovin montaa tuollaista paikkaa ole :) Ehdottoman kaunis paikka kyllä!

    Vastaa
    • Maj 22.9.2013

     Ne tietää, ketkä tietää, niin se on :)

     Vastaa
   • Henna 23.9.2013

    Ymmärrän täysin, en tietenkään pahastu. :) täytyy jatkaa vain metsästämistä. Täytyy vaan vielä kerran sanoa, että olet ollut kyllä niin luonnon kaunis morsian!

    Vastaa
    • Henna 23.9.2013

     Voi kauhea, nyt kun luin kommentteja eteenpäin huomasin minkä haloon olin aiheuttanut. Ihmisten täytyy jostain syystä olla aina arvostelemassa. Jokaisen täytyy saada pitää kiinni yksityisyydestään! :)

     Vastaa
 2. Kalypso 22.9.2013

  Simppeliä mutta tyylikästä – juurikin teidän näköistänne siis. :) Se nyt vielä puuttuisi, että kiireessä ja stressissä tarvitsisi nysväillä jotain askarteluja kasaan, jos ei sellaisesta kerran nauti.

  Saako kysyä, että mikä tuo teidän juhlapaikkanne oli vai onko tämä turhan yksityinen kysymys? :) Itselläni on häät vasta kahden kesän päästä, mutta nyt jo päätä särkee tämä paikkakysymys, kun poisrankattujen lista alkaa olla pidempi kuin vaihtoehtolista. :D

  Vastaa
  • Maj 22.9.2013

   Vastasinkin tuolla yllä jo kysymykseen. Toivottavasti löydät silti sopivan hääpaikan :)

   Vastaa
 3. Kati 22.9.2013

  Maailman kaunein morsian :)

  Vastaa
  • Maj 22.9.2013

   No hui, kiitos :)

   Vastaa
 4. Mila 22.9.2013

  Mikä ihmeen salaisuus tuo hääpaikka on…? Onko hääpaikan omistajat nimenomaan toivoneet että hääpaikan nimeä ei täällä blogissa mainita? Jos näin on, sitten asian ymmärrän. Mielestäni kannattaa jättää koko häistä kertominen täällä jos kerran kaikki on niin salamyhkäistä. Se nyt on ihan luonnollista jos häistäsi kerrot että ihmiset esittävät kysymyksiä. Sinun blogisi on mennyt kyllä nykyään huonompaan suuntaan joka suhteessa.

  Vastaa
  • Veera 22.9.2013

   Mun mielestä on ihan luonnollista ettei omista häistään halua kaikkea paljastaa:) Jos jotain haluaa jakaa omasta tärkeästä

   Päivästään ei se tarkoita että jokaiseen kysymykseen tulisi vastata. Joku tuossa jo mainitsikin, että paikka on helpolla löydettävissä eli jos jotain hirveästi kiinnostaa niin voi varmasti ottaa selvää itse. Mun mielestä

   Majn blogi on menossa vain parempaan suuntaan! Kuvat ovat tarkkoja ja kauniita ja juttujen skaala on laaja :)

   Vastaa
 5. ihmejuttutaas 23.9.2013

  ja ymmärrän ettei kerro vaikka mihin menitte hääyöksi koska siitä ei täällä puhuta ja se on mielestäni henk kohtasta mut miten juhlapaikka on henk kohtanen kun siitä on täällä kuvia ja sen voi kuvista päätellä missä se on. erikoista! mutta hetkinen, sulle ei oo maksettu siitä että kerrot paikasta niin siitähän se tietysti johtuukin!

  Vastaa
  • Maj 23.9.2013

   Kaikkea ei varmasti aina voi ymmärtääkään. Harmi jos teitä jäi kovasti asia vaivaamaan :/

   Vastaa
 6. M 23.9.2013

  Hei kiva kun tulee vielä hääpostauksia!! Ensi kesän morsian kiittelee :) Olis kiva tietää ohjelmasta ja siitä cocon mainostamasta pop-up nakkikiskasta!! Meille on tulossa vastaava idea kans :)

  Nätit koristeet, yksinkertainen on usein kauneinta :)

  Vastaa
  • Maj 23.9.2013

   Noni, kiva jos sait idistä omiin juhliisi, siksi näitä yritän täällä jakaakin :)

   Vastaa
 7. Sandy 23.9.2013

  Saanko minä puolestani udella, että mistä löysit ne ilmapallot? Nettiviidako on toivoton, kun ei osaa näemmä käyttää oikeita hakusanoja koristeiden suhteen.:)

  Vastaa
 8. Ihmettelevä 23.9.2013

  Hääpaikka ei ole todellakaan mikään yksityinen asia..ymmärrän jos jätät monia muita asioita kertomatta kuten juuri hääyönne tai esim sormukset..mutta hääpaikka mistä kuitenkin julkaiset täällä kuvia ei ole teidän yksityisaluettanne…jos se on kaikille vuokrattava tila! kannattaa miettiä mitä täällä jakaa jos kuitenkin pitää nirppanokkailla ja jättää vastailematta sun lukijoiden kysymyksiin(jotka Teidänkin perheeseen elantoa tuo) häät on olleet ja menneet..ei sua kukaan tule enää sinne hääpaikalle stalkkaamaan…Mutta eiköhän tosiaan tähänkin liittynyt raha niinkuin joku toinen jo veikkasi..

  Vastaa
  • Maj 23.9.2013

   Ihmettelevä, Zana, Mila tai Linnea(?) Miksi tämä asia vaivaa sinua niin kovasti?

   Vastaa
  • Had1 24.9.2013

   Miten kukaan voi sanoa kenellekään toiselle, mikä on toisen henkilökohtainen asia ja mikä ei? En tosiaan ymmärrä sun logiikkaa, enkä myöskään sitä, miksei voi vaan antaa toisen tehdä omat päätöksensä siitä, mitä kirjoittaa ja mitä ei, ihan rauhassa? Ja mitä väliä sillä on, mikä perusteella nämä päätöksensä tekee? Uskomatonta, miten toiset ei vaan voi olla kitisemättä, valittamatta ja kiusaamatta… Huoh!

   Maj, olet ihana! Jatka samaan malliin! Ja olet ollut aivan uskomattoman kaunis morsian! Päivänne oli varmasti täydellinen juuri teille. <3

   Vastaa
 9. M 24.9.2013

  Niin ihanat pöytäkoristukset ja kiva idea nuo foliopallot! :) voisin harkita niitä joskus omiinkin häihini, jos sellaiset tulee (mutta ainahan saa ainakin haaveilla, hih;) ) ja voi kuinka kaunis morsian olet! Ja Miika ah, niin komea! ;) olette ihana pari! sun blogi on niin mun lemppari!! :)

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *