Päädyin muutaman mutkan kautta Kérastasen koulutukseen kampausmalliksi. Kérastase on hiljaittain lanseerannut ihan uudenlaisen hiusten muotoilusarjan, joista minulla jäi päälimmäisenä mieleen ihanan hienostuneet tuoksut ja että tuotteet ovat tehokkaita, jättämättä ”jäänteitä” hiuksiin. Hiuslakka vaikutti etenkin unelmatuotteelta, koska se ei tuntunut laisinkaan tahmaiselta ja tuoksukin viehätti minua. Kampauskeikkaa varten hiuksiani jälleen värjäiltiin ja mitasta pätkäistiin pois ihan reippaalla kädellä. Tilaisuuden jälkeen napattiin Scandicin pihassa muutamat kuvat tytsyjen kanssa.

 

kerastase1 kerastase2 kerastase3 kerastase4 kerastase5

Kaikki hiukset – Henna/Saxce

Mun hiuksia on viikon sisällä nyt käsitelty muutamaan otteeseen ja nyt ne ovat a) vaaleammat b) hiukan viileämmät ja c) lyhyemmät. Tässä sitä riittääkin minulle muutosta -no, pitkäksi aikaan. Kiharalla hiukset muuten näyttävät vielä paljon lyhyemmiltä. Myöskin tuo valo on kuvissa hyvin keltaista, aurinko on juuri laskemassa. Ja mites tuo tätimekko. Ja  seliseliseli.

No, mitäs tuumaatte? Magicpoksin instagramista löytyy muuten hiuksista kuvaa myös suorana.

 

-Maj

 

0 Comments

 1. Tellimaria 4.9.2013

  Ihanat hiukset, tuo aavistuksen vaaleampi väri sopii sinulle erinomaisesti :)

  …tulee mieleen, että pitäisköhän itsekin täräyttää pitkästä aikaa kampaajan tuolille istumaan, eihän edellisestä kerrasta olekaan kuin vajaa vuosi :o!

  Mukavaa päivää Maj!

  Vastaa
 2. Ilona 4.9.2013

  Voisitko lähettää noita kuvia vaikka sähköpostilla? :)

  ilona.koski@hotmail.com

  Vastaa
 3. Hilla 4.9.2013

  Minä tuumaan, että hyvältä näyttää tuo vähän vaaleampi sävy ja kihara tuo kivaa pehmeyttä. Eikä toi mekko mikään tätimekko ole, ei lähelläkään! Mukavaa päivää! :)

  Vastaa
 4. ida365 4.9.2013

  ihana beibi<3

  Vastaa
 5. NannaK 4.9.2013

  Millä lisäät kuvia tuonne instagramiin kun etkö käytäkin lumiaa?

  Vastaa
  • Maj 4.9.2013

   Ostin just iPhone5:n :)

   Vastaa
 6. babaa 4.9.2013

  Moi, ihanat nuo hiukset!

  En tiiä onko tätä pyydelty sulta, mutta olisko mahdollista saaha sulta joku pikkuruinen postaus siitä instagraph -sovelluksesta? Muistelen että käytät sitä, kun eikö sulla se Lumia oo :)

  Aloin vasta käyttämään sitä, ja tuntuu jotenki tosi hankalalta, eikä kukaan mun kavereista käytä lumialla tuota sovellusta.. Sulla on kuitenki sielä tosi paljon kivoja kuvia, niin olis kiva saada vinkkejä sovelluksen käyttöön :)

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *