asu1

Lauantaina teimme Hair Artissa Miljan kanssa ensimmäisen vaalennuksen raitoina hiusten päälliosaan (voiko niin sanoa?) mutta siis jokatapauksessa alimmaiset hiukset ovat edelleen entisellään. Kerrostunutta tummaa väriä on vähän vaikea saada kerrasta vaaleaksi, mutta kyllä se tästä piikkuhiljaa. Vannotin Miljalle, että jos minä sorrun ja pyydän värjäystä tummaksi, niin hänen pitää pysyä lujana. Tarkoituksenani on päästä siihen tilanteeseen, että koko pituudessa on oma väri, höystettyinä vaaleilla raidoille. Siihen menee tovi, sillä en halua tehdä mitään rankkaa käsittelyä tms. vaalennuspesua hiuksille. Prosessi vaatii varmasti pitkää pinnaa ja kuten tekin sanoitte, saattaa oma väri tuntua aluksi tosi harmaalta, vaikka se ei sitä oikeasti olisikaan. Kyllähän nämä hiukset oranssiin taittavat, mutta silvershampoot ja mahdollisesti vielä taittovärit kehiin.

Milja tarjosi minulle tällä kertaa nämä raidat ja haluaa myös tarjota teille (HOI TAMPERELAISET) jotain! Koko syyskuun ajan saatte värjäyksen yhteydessä leikkauksen veloituksetta! Varatkaahan aikaa hiusten päivitykseen tai oikein kunnon muodonmuutokseen Miljalta ja muistakaa mainita olevanne Magicpoksin lukijoita, niin se leikkaus on tosiaan värjäyksen yhteydessä ilmainen :)

 

-Maj

0 Comments

 1. viiru 2.9.2013

  Nykyäänhän myydään ihan kotioloihin asti värinpoisto aineita jotka ovat todella hellävaraisia hiuksille ja uuden värin voi vetää päälle vaikka samantien, että sen takia tuskin värinmuutos prosessiin ei kannata tuhlata kauan aikaa. Eri asia on tietty sitten, että itse tottuu pikkuhiljaa värjäillen helpommin uuten väriin :)

  Mä olen itse kanssa yrittämässä palauttaa omaa tummempaa väriä päähän vaaleilla raidoilla, lopputulos voi olla hyvin sama kuin sulla mutta lähtökohta ihan eri. Nyt hiukset on oranssihtavan vaaleat ja seuraavaksi taidan paukauttaa tuon värinpoiston päähän ennenkuin laitan tummempaa. Fingers crossed!

  Vastaa
  • Maj 9.9.2013

   No en ihan allekirjoita kaikkea, kotona tehdyn värinpoiston (ja sen jälkeisen värin) lopputulos saattaa vähän yllättää. Raidoittamistekniikka on hiukselle paljon hellävaraisempi, sen takia siihen lähdinkin :) Toivottavasti sait mieleisen lopputuloksen, mä en ikinä uskaltaisi itse lähteä yksikseni värjäilemään!

   Vastaa
 2. Laura 3.9.2013

  Moikka! Olen aina ajatellut, että tummat hiukset ovat se sinun juttu, mutta nyt kun tuossa päällä on tuota vaaleaa niin sinulle kyllä varmasti sopii ”pehmeämpikin” hiusväri :) . Tsemppiä ja hermoja kasvatukseen, minäkin viime vuonna yritin ja sorruin värjäämään tummaksi, kun löysin Elumen-värit. Hups. -Laura

  Vastaa
  • Maj 9.9.2013

   No hups! Tosin sulla ei varmastikaan ole näitä ikäviä allergiaoireita? Mun oli puoliksi myös pakko lähteä vähän vaaleampaan suuntaan, vaikka toisaalta nyt lopputulos miellyttää tosi paljon :/

   Vastaa
 3. inkku 3.9.2013

  Hyvin sopii sinulle tuo vaaleampi värikin!

  Vastaa
  • Maj 9.9.2013

   Thänks :)

   Vastaa
 4. Lila 3.9.2013

  Hyvä siitä tulee!!

  Hiukset tuntuvat joka tapauksessa, aina silloin tällöin harmaalta, oli niissä väri mikä hyvänsä:D

  Täällä keinoja keltaisuuden taittoon:

  http://paastavarpaisiin.blogspot.fi/2013/06/keltaisuuden-poisto-hiuksista.html

  Vastaa
 5. Sara. 3.9.2013

  Mulla kasvaa oma väri nyt jossain puolessa välissä korvanlehteä ja vaikka ero keskivaaleaksi aikanaan värjättyyn latvaan ei ole kovin iso, näyttää oma väri nyt jo niin paljon paremmalta. Vähän tietysti hiirenharmaalta tuohon kellertävään loppupäähän verrattuna, mutta esim. Ponnarilla jo näkyy miten kiva oma väri on.

  Nyt en vain oikein osaa päättää leikkaisinko tällä hetkellä polkan ja saisin koko päähän melkein oman värin vain annako kosvaa, kun haaveissa on vihdoin taas kunnon pitkät hiukset. (First world problem :D )

  Sulle sopii tosi nätisti nuo vaaleat raidat! Onko sulla luonnostaan siis about Rebekan kanssa samanväriset hiukset?

  Vastaa
  • Maj 9.9.2013

   Ei, mulla on paljon tummemmat tai ainakin oli silloin joskus :) Saas näähdä nyt sitten, haha :) Mä kääntyisin muuten kasvatuksen puolelle ;)

   Vastaa
 6. Elina.P 3.9.2013

  Sinulle sopii varmasti hyvin vaaleammat hiukset.

  Minulla on sama ongelma mutta toisinpäin (eli haluan hiuksistani hieman tummemmat). Ainoa vaan että taitaa mennä pitkä aika että ns. oma väri on hiuksissa (vaatii monen monta käyntiä kampaajalla).

  Vastaa
  • Maj 9.9.2013

   No mutta, pikkuhiljaa hyvä tulee vai mitä?

   Vastaa
 7. Heidi 3.9.2013

  Moi Maj :) Tää kommentti ei nyt liity tähän postaukseen (No okei, kiva tukka:)) Mutta selailin postauksiasi ”koti” otsikon alta, hakeakseni inspiraatiota kun vihdoin pääsemme muuttamaan vuokrakolmiosta omakotitaloon <3 <3 <3 Ja olen huomannut kun ahkerasti seuraan blogiasi (ja kommentoin muistaakseni ekaa kertaa, hyi mua!) Että sisustusmakumme on hyvin samantyylinen: modernia, vanhaa, edullista, hintavampaa, mustaa, valkoista, harmaata ja ripauksittain väriä sekaan :) Teillä on paljon samoja sisustuselementtejä kuin meilläkin. Ja niin asiaan :D Oletko ollut tyytyväinen ikean keittiöön? Laatuun, toimivuuteen yms. Meillä on mietinnässä juuri nuo samat kaapit taikka sitten korkeakiiltovalkoiset :) Ja tuo sohva<3 Olen miettinyt samaa mutta kulmaversiona ja valkoisena. Miten olet kokenut sen lapsiperheeseen sopivaksi, mitenkäs sen laatu käytössä? Kun on kuitenkin edullinen kun vertaa "merkkinahkasohviin", mutta ah niin kaunis :) Mies sanoo että siinä hikoo kuitenkin peppu :D mutta ehkä hän sit vähemmän makoilis siinä ;) Kiitos ihanasta ja inspiroivasta blogista ja "vertaistuesta" samankaltaisessa elämänvaiheessa olevan kotiäidin arkeen :)

  Vastaa
  • Maj 9.9.2013

   Ollaan oltu Ikean keittiöön tosi tyytyväisiä, ei mitään ongelmia ainakaan ole tähän mennessä ilmaantunut. Ikean Bestå-sarjaan ollaan sen sijaan oltu vähän pettyneitä, sillä ovet alkavat roikkumaan, eikä ponnahdussaranat oikein toimi niinkuin pitäisi.

   Sohva on täydellinen valinta lapsiperheeseeen, siitä on helppo pyyhkäistä tahrat pois ja muuta. Eikä siinä mitää peppu hikoa :D Laittaa puuvillapeitteitä päälle ja pari muhkeaa tyynyä niin siinä on hyvä köllötellä :)

   Vastaa
 8. Sylvia 3.9.2013

  Moikka!

  Höpötän tähän kaikki ”asiani”, vaikka eivät tähän postaukseen niin liitykään.

  Kiitos munkin puolesta niistä ihanista hääkuvista, pitäkää toki loput tarinasta itsellänne. Huokailin. Verhon taakse oli kiva kurkata. ;)

  Toisekseen voisin suositella, että hakeutuisit johonkin yhteistyöhön Tampereen kaupungin kanssa, koska aivan varmasti vedät sinne porukkaa postauksillasi, shoppaamaan ja syömään munkkeja. Hehheh. Itselle Tampere ”edustaa” teinivuosien villejä ja vapaita kaupunkifestareita ja toisaalta ohikulkupaikkaa talviseen Hämeenkyröön. Nyt voisin kuvitella tulevani ihan vaikka yöreissulle hakemaan vaihtelua arkeen.

  Itse en ole niin viitseliäs ulkonäön suhteen, mutta näitä kauneus ja tyylijuttujakin on kiva lukea ja ehkä motivoitua sillä saralla.

  Noniin, kai tahdon vaan sanoa, että mahtavaa että olet siellä ruudun tuolla puolen, tuoden lisää ulottuvuutta iltapäivien kahvihetkiin. Nyt pyykki, lenkki ja lapset.

  Vastaa
  • Maj 9.9.2013

   Moikka!

   Voi olipas ihana kun viitsit jättää viestiä tänne, oon pahoillani että tämä vastailu saattaa kestää ja ikävä kyllä joskus myös jää.

   Tampereen Kaupungin pitäisi alkaa maksaa ehdottomasti mulle jotain pientä korvausta tästä ja pyynikiltäkin vois tulla vuodeks ilmaiset munkit :DDDD No ei vaan, rakastan nykyistä kotikaupunkia ja viihdyn täällä hyvin, niin tottakai se näkyy blogissakin, eiks vaan?

   Mukavaa syksyä sinne ja jätähän jatkossakin kommenttia.

   ps. Kolme viimeistä kuulostaa todella tutulta ;)

   -Maj

   Vastaa
 9. Jenni 3.9.2013

  Täällä menossa sama projekti! Yrityksenä siis saada oma väri pohjalle ja sitten vaan lisäillä raitoja maun mukaan. Reilu vuosi projektia takana, pikkuhiljaa lisäilty raitoja, kerran tehty värinpurku.. Tyvikasvua ei ole värjätty pian puoleen vuoteen, raidoilla häivytetty rajaa. Värinpurun ja raitojen ansiosta pituudet ovat lähäs samanväriset kuin päästä pukkaava oma väri. En kuitenkaan malttais oottaa, että sais oman värin kokonaan! Hidasta puuhaa, puuh.. Lyhyeksikään ei tahdo leikata, pitkä tukkaa sen olla pitää, niin taitaa mennä vuosia ennenku päästään siihen pisteeseen :D koitan pysyä lujana, etten retkahda värjäyshommeleihin sen kummemmin…

  Vastaa
 10. Tuulia 3.9.2013

  Ooh, ihana uusi tukka! Kannatan tummasta väristä luopumista, siinä on niin ärhäköitä, allergisoivia aineita. mä tein saman päätöksen noin 4 vuotta sitten ja nyt on luonnollinen oma ruskea, jossa välillä vaaleita raitoja. Täällä lisää asiallista infoa hiusväreistä ja niiden vaikutuksista:

  http://kemikaalikimara.blogspot.fi/2011/12/kemikaalikimaran-hiusvariopas.html

  Vastaa
  • Maj 9.9.2013

   Kiitos, vaikka tästähän se on jo nyt radikaalisti muuttunut! Pitääpäs käydä kurkkaamassa!

   Vastaa
 11. Jenna 3.9.2013

  Itsellänikin oman värin kasvatus käynnissä, ja olen kyllä ylpeä monen tuskastumiseni jälkeen että olen päätöksessäni phsynyt!! Ennen piti kuukauden välein tyveä olla värjäämässä, nykyään riittää puolen vuoden välein raidoitus. Pitkä penni säästyy:)

  Nim. Tammikuussa viimeksi kampaajalla käynyt

  Vastaa
  • Maj 9.9.2013

   Kuulostaa täydelliseltä!

   Vastaa
 12. onetoysoldier 4.9.2013

  Itse aloitin ”ei enää värjäystä!!”-projektin 2012 heinäkuussa yhdellä kampaajakäynnillä. Pitkän aikaa lähes mustaksi värjätystä tukasta piti päästä omaan, hiirenharmaa-versioon. Istuin tuoliin, maksoin 140e hirveästä määrästä raitoja ja sävytyksestä ja that’s it. Oli kuukauden pari, kun se tämän vuoden aikana näytti aivan karsealta, mutta muuta en ole tehnyt kuin antanut värin kulua ja oman tukan kasvaa. Oman tukan ja värjätyn tukan raja hälveni tosi nopeasti! Olen tyytyväinen, hihi.

  Tsemppiä!

  Vastaa
 13. onetoysoldier 4.9.2013

  Itse aloitin ”ei enää värjäystä!!”-projektin 2012 heinäkuussa yhdellä kampaajakäynnillä. Pitkän aikaa lähes mustaksi värjätystä tukasta piti päästä omaan, hiirenharmaa-versioon. Istuin tuoliin, maksoin 140e hirveästä määrästä raitoja ja sävytyksestä ja that’s it. Oli kuukauden pari, kun se tämän vuoden aikana näytti aivan karsealta, mutta muuta en ole tehnyt kuin antanut värin kulua ja oman tukan kasvaa. Oman tukan ja värjätyn tukan raja hälveni tosi nopeasti! Olen tyytyväinen, hihi.

  Tsemppiä!

  Vastaa
  • Maj 9.9.2013

   Kiitokset! Olet varmasti tosi tyytyväinen nyt kun haluttu lopputulos on saavutettu, ”ponnistelu” kannatti siis :)

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *