Suitsutan vielä toisen postauksen verran häähumua niskaanne, sillä pääsimme juhlimaan (niin rennosti vieraan roolissa…) Miikan läheisen ystävän ja tämän kuvankauniin puolison häitä. Kurkkasimme molemmat myös hiukan ”kulissien” taakse häätouhuun, sillä Miika sain vuorostaan kunnian olla bestman ja minä taas vastasin morsiammen meikistä. Omasta meikistä ei niin väliä, sen itkeskelin aika pian pois… :”)

 

w1 w2

Sieltä he saapuivat <3

 

w3

Kaikki tsekattu ja kondiksessa, jes!

 

w4 w5 w6 w7 w8

Toisilleen täydelliset.

 

w9

Minusta mekkoni kanssa ei ole yhtään kuvaa, paitsi Magicpoksin instagramissa. Itse vain nautin, ihastelin ihanaa juhlaa, kun se omista häistä tuttu jännitys oli poissa. Illan mittaan silmäni olivat ihan punaiset, onnenkyyneleistä, liikutuksesta, vaikka yritin noudattaa Sapen neuvoja -laittaa silmät kiinni ja nielaista, mutta eipä auttanut, hih!

 

w10

Toinen heistä on tanssin ammattilainen, arvaatteko kumpi ;)

 

Onnea vielä ja kiitokset että saimme olla mukana teidän tärkeässä päivässä <3 

 

-Maj

 

0 Comments

 1. Paula 1.9.2013

  Upeita kuvia! Ja niin on upea parikin :)

  Vastaa
 2. n 1.9.2013

  Heippa! Ensinnäkin kiitos ihanasta blogista, tästä on tullut ihan lemppari ja monta kertaa ollu kyyneleitä silmissä mm. hääpostauksissa. Hyvällä tietenkin :) toisekseen upea tuo sun yksiolkaiminen mekko, mistähän se mahtaa olla ostettu? Hyvää syksynalkua :)

  Vastaa
  • Maj 19.9.2013

   Moikka! Se on H&M:lta ja olen juuri laittamassa sitä huutikseen!

   Vastaa
 3. Noora 1.9.2013

  Näitä hääpostauksia on niin ihana lukea. Meillä on kuukauden päästä häät, joten nämä virittelee hyvin tunnelmaan. :) Upeita kuvia on myös ne teidän häistä otetut. <3

  Miten muuten olitte järkänneet lastenhoidon teidän häissä? Vahtiko mummit vai oliko erikseen lastenhoitaja? Miten sitten kun tuli uniaika, kenen kanssa menivät nukkumaan..? Itse painin siis näiden kysymysten äärellä tällä hetkellä ja haluisin kuulla kokemusia. :)

  Vastaa
  • Maj 19.9.2013

   Moikka Noora! Me päätettiin, että kirkkoon ei kannata lastenvahtia pyytää, sillä lapset olisivat kuitenkin siellä missä haluaisivat tai huutokonserttia olisi luvassa. Ja siellähän ne pyörivätkin, alttarilla koko toimituksen ajan :)

   Juhlapaikalle tuli ulkopuolinen (oikein loistava) lastenvahti klo.18 ja hän lähti minun äitini avustukselle laittamaan lapsia unille ennen kahdeksaa. Lapset simahtivat nopeasti rankan päivän jälkeen ja äitini pääsi nopeasti takaisin häihin.

   Homma toimi loistavasti, vaikkakin Samuel oli tosi väsynyt jo alkuillasta ja silloinhan se äiti olisi juurikin tärkein :) Onneksi meillä oli mummut paikalla. Viivi sai juhlia niin myöhään kuin halusi ja häntä tultiin sitten hakemaan juhlista, kun väsy tuli :)

   -Maj

   Vastaa
 4. Nipsu 1.9.2013

  Ihania kuvia…muistuu omat häät niin mieleen ja se tunne,kun koetat nielaista onnenkyyneleitä… <3

  Vastaa
 5. Ansku 1.9.2013

  Ai miten mukava postaus. Kiva fiilistellä tällaisia, kun itsekin menin tänävuonna naimisiin.

  Vastaa
 6. k 1.9.2013

  Mä niin rakastan kaikkia hää aiheisia juttuja! Upea pari ♥ onneks kohta on oman siskon häät niin pääsee ihan ite oikeesti juhliin eikä tarvii vain ruudun takaa katsella liikuttavia kuvia!

  Vastaa
 7. Tiina 2.9.2013

  hei!

  Ihana pari ja ihanat kuvat!

  Hääpaikka näyttää aivan ihanalta, minkä niminen juhlapaikka mahtaa olla kyseessä?

  Vastaa
  • Maj 19.9.2013

   Mä päätin, että en paljasta täällä hääpaikkoja tms. sellaista, toki ne tietävät, ketkä ovat siellä käyneet jne. Toivottavasti ymmärrät :)

   Vastaa
 8. Hennu 6.9.2013

  Tosi kauniita kuvia! Ja täytyy sanoa samaa teidän omistakin hääkuvista <3 Olen jotenkin nyt aivan hurahtanut hääkuviin. Tuntuu, että voisin katsella niitä vaikka kuinka kauan (siis muidenkin kuin omia). Mulla oli omat häät viikkoa ennen sinun häitä, ja olen kyllä fiilistellyt ammattivalokuvaajan ottamia kuvia meidän häistä jo vaikka kuinka moneen kertaan… Ihania muistoja, kuten taisit itsekin todeta teidän hääkuvista. Oi, en malta odottaa, että pääsisin itse taas vieraaksi häihin. Nyt niihin varmasti suhtautuu vielä tunteikkaammin kuin aiemmin, koska tietää tunnelman omista häistä.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *