Hääpostaus numero 123456. Kaksi tavallaan toisiinsa liittymätöntä asiaa, mutta kumpaankin voi asettaa eteen liitteen ”hää” ja toisaalta, nehän ”kulkevat” kuitenkin vieretysten, eh-heh. Esittelyssä siis hääkimppu ja hääkynnet, millaiset omani olivat ja niin tietysti, mistä ne olivat?

 

haa1

Morsiuskimpussani oli valkoisia pioneita, neilikoita ja ruusuja. Kukkasiin jätettiin vähän pidemmät varret ja ne olivat ivoryn värisellä silkkinauhalle sidottu yhteen. Nyt on paljon näkynyt tämän tapaisia pelkästään valkoisia, pyöreitä ja simppeleitä kimppuja. Jokatapauksessa morsiuskimppuni oli ihan täydellisen kaunis ja tiedättekö mitä, en ollut laisinkaan itse sitä suunnitellut! Se matkasi Turun suunnalta asti Cocoliinin kylmälaukussa, hih! Cocon vakkarikukkakauppa Turun Stockmannin alakerrassa Kukka Fiori, oli ehdottanut että he haluaisivat toteuttaa minulle tämän kimpun. Kerroin Cocolle muutaman toiveen kimppua koskien, hän näytti fiiliskuvia, mistä pidin kovasti – ja se oli siinä. Sitäpaitsi luotan ystäväni makuun ihan 100%:sti, häneltä sain muutenkin vähän neuvoja juhlakukkien suhteen.

Sulhasella ja bestmaneilla vieheen virkaa toimittivat valkoiset neilikat ja kaasoilla oli samainen kukka ranteen ympärille kiedottuna. Lisäksi juhlapaikassa meillä oli muutama massiivisempi kukkamaljakko lattialla (voin laittaa kuvaa) ja aina neljää henkeä kohden yksi maljakko, jossa oli valkoisia neilikoita. Kaikki muut kukat, paitsi morsiuskimppu tulivat Kukka Kerttulista, täältä Tampereelta.

 

haa2

Kynsiin (sormiin ja varpaisiin) kävin ottamassa päivää ennen häitä geelilakkaukset Beauty Putiikissa. Valitsin väriksi luonnollisen nuden sävyn  ja lisäksi nimettömiin ja pikkurilleihin laitetiin tuollaiset hopeakoristeelliset Minxit päälle.

 

haa3

Kiitokset vielä Turun Kukka Fiorille kimpusta ja terveisiä, se oli i h a n a! Ja suukkoja rakkalle Cocolleni, joka on aina niin herttainen ja ajattelee hyvin epäitsekkäästi, hänen kaltaistaan ei toista ole <3 Toivottavasti te saitte ehkä jotain inspiraatiota tästä itsellenne? Onko siellä paljon ruutujen takana tulevia morsiamia? Toivoisitteko vielä vinkkejä jostain muusta asiasta häihin liittyen?

Kuvissa näkyvä morsiuskimppu on saatu Kukka Fiorista.

 

-Maj

 

0 Comments

 1. Heidi 7.9.2013

  Täältä löytyy yksi tuleva morsian! Hih häät tosin vasta ensi vuonna, mutta mielelläni luen kaiken mahdollisen häihin liittyvän. Oliko teillä jotain ohjelmaa? Onko muita hyviä vinkkejä mitä tulisi muistaa? Voin niin kuvitella että vaikka itselläni on nyt hyvin aikaa, kaikki tulee kuitenkin hoidettua viime tingassa. Hih..niin se aina menee :) Sinä olet kyllä ollut huikean kaunis omana päivänäsi!Onnea vielä kerran :)

  Vastaa
 2. Pipa 7.9.2013

  Aivan ihana kimppu! :)

  Jotain tuollaista on itselläkin suunnitteilla. Värimaailma vain on hieman erilainen koska häitä juhlitaan syksyllä. Vuosi vielä pitäisi malttaa odottaa, mutta ihan hyvä se varmaan on. Vaikka kuinka yrittää tehdä pienet ja simppelit häät, on silti aivan mielettömän paljon asioita mitä pitää miettiä ja pohtia.

  Eli mielelläni ainakin minä luen vielä lisää näitä hääjuttuja :)

  Vastaa
 3. henna 7.9.2013

  Täytyy ensimmäisenä sanoa, että hääsi ovat olleet todella kauniit, tyylikkäät ja samaan aikaan rennot. Toisin sanottuna täydelliset, omathan on aina :) olen itse menossa naimisiin kesällä 2015 ja olen saanut kuvistasi inspiraatiota. Minua kiinnostaisi näin tamperelaisena tuo juhlapaikka, mikä ja missö se on? :)

  Vastaa
 4. Piia 7.9.2013

  Mun mielestä noi minxit on sulla pikkusormissa ja nimettömissä, eikä pikkusormissa ja etusormissa ;)

  Vastaa
  • Maj 8.9.2013

   Joo, niin tietenkin! Taisi tulla meikäläisellä joku ajatusvirhe :)

   Vastaa
 5. Sylvia 7.9.2013

  Hääjutut on kyllä ihania. Ja mahtavaa, että sulla on ihan parhaita kamuja. :)

  Mä haluaisin kuulla vielä vähän siitä tunnepuolesta, tarkoittaen, että miltä hääpäivänä susta tuntui ja pystyitkö itse nauttimaan omista häistä, tunnelmasta, ruoasta jne. Mun kauhuskenaario on näet se, että kaikesta rakkaudesta (ja vaivannäöstä ja rahanmenosta jnejne.) huolimatta itse päivä olisi jonkinsortin lässähtänyt pannukakku..ettei siitä tulisikaan sitä kaunista muistoa, jota vaalia kun pikkuriidat (ja vähän isommatkin) tiskiharja kädessä itkettää. Haleja päivääsi!

  Vastaa
 6. Coco 7.9.2013

  Voi Majmus! Mä oon täällä ihan herkkispäällä muutenkin, nyt vielä enempi. <3

  Vastaa
  • Maj 8.9.2013

   :”) Majmursu lähettää voimia sinne!

   Vastaa
 7. Nia 8.9.2013

  Ensi kesän morsian täällä! Kaikki häihin liittyvä kiinnostaa! :)

  Vastaa
 8. Milla 9.9.2013

  Todella kaunis kimppu! Ja lähes identtinen mun hääkimpun kanssa :)

  Vastaa
 9. Hepa 9.9.2013

  Mun silmiin kimpussa näyttäisi olevan myös eustomaa ja freesiaa :) kaunis kimppu! ja muutenkin kauniit häät yms yms yms :)

  Vastaa
 10. Miiu 10.9.2013

  Hei Maj. Olen pitkään jo seurannut blogiasi ja tykännyt kovasti :) Nyt ensimmäisen kerran on kuitenkin pakko jopa uskaltautua kommentoimaan. Menin nimittäin itse myös naimisiin tuolloin. Keväällä tilasin meidän tytöille netistä morsiustyttöjen mekot ja n. viikon päästä siitä teit postauksen tyttöjen kanssa ostoksilla käynnistä. Kas kummaa kävi ilmi, että mekot oli samanlaiset :) Noin viikko häiden jälkeen tulin kurkkaamaan tänne sinun blogiisi ja aikamoisesti yllätyin, että häät osuivat samalle päivälle. Ilmeisesti meillä on samanlainen maku, koska olimme valinneet myös samanlaiset morsiusmekot! Voin siis sanoa, että teidän perheen naiset erityisesti olivat onnistuneet päivän mekko valinnoissa ;)

  Ihanaa syksyä teidän perheelle!

  -Miiu

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *